- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ništa, meni je sve ok... http://www.microsoft.com/en/us/default.aspx
Evo sam i dodao sliku prvoj poruci pa pogledajte.
Očisti cache od Browsera! Idi na Tools>> Clear private data>> Stavi kvačice na sve osim passwords restartiraj Firefox pa probaj ponovo!
Ako ni to ne pomogne probaj drugim browserom...
neznam.. kod mene je sve 5
Bok.
Meni se to također jednom dogodilo i bio je u pitanju neki virus ili neka druga maliciozna vrstza software-a.
Ja također nisam mogao ni na jedan site antivirusnih proizviđača.
Probaj i ti na recimo symantec ili nod.
Ako nejde to je.
No moguće da je i do neispravnih dns-ova koje dobivaš od routera koji ako nisu podešeni ručno često dobivaju krive automatske od recimo t-com-a.
To je bio slučaj kok kolege s posla.
Naravno ako imaš router i preko njega se spajaš na net, tj. nije u bridge mod-u.
Toliko od mene
Bok.
Meni se to također jednom dogodilo i bio je u pitanju neki virus ili neka druga maliciozna vrstza software-a.
Ja također nisam mogao ni na jedan site antivirusnih proizviđača.
Probaj i ti na recimo symantec ili nod.
Ako nejde to je.
No moguće da je i do neispravnih dns-ova koje dobivaš od routera koji ako nisu podešeni ručno često dobivaju krive automatske od recimo t-com-a.
To je bio slučaj kok kolege s posla.
Naravno ako imaš router i preko njega se spajaš na net, tj. nije u bridge mod-u.
Toliko od mene
Malwarebytes i skeniraj to!
EDIT: Meni je se to jedamputa bilo desilo pa sam moro raditi reinstallaciju windowsa!!Bilo je baš kritično!
Ali vjerujem da ti to možeš riješti bez reinstallacije!
ponekada ti se greska javlja ak adresu pises "skraceno" tipa sajt.com, probaj napisati u punom obliku www.sajt.com
P.S prekasno sam pogledal sliku i skuzil da to tu nije slucaj, sorry
Evo skenirao s Malware Bytes i ništa!Ni jedan maliciozni softver nije nađen!što dalje?
ovo ti je dosta brzinsko objašnjenje kako pokušat ubit viruse na računalu. Ne mogu 100% garantirati uspjeh (ovisi o tvrdokornosti zaraze), ali uglavnom pomaže.
Skini slijedeće alate s neta (postoji još gro drugih, ali probaj s ovim za prvu ruku):
Isključi virtualnu memoriju, (Start > Run upiši "SYSDM.CPL" bez navodnika, klikni OK, odaberi Tab Advanced, pod opcijom Performance klikni Settings, odaberi u novom prozoru tab Advanced, pod Virtual memory klikni Change, u novom prozoru klikni na No paging file, te zatim set, zatvori s OK sve prozore, kad te pita restart, nemoj restartat).
Ima još trikova, alata za analizu računala, javi ako treba...
Ovo je post od: 0v3r10rd u temi Otklanjanje virusa-HELP!
Prijatelju,hvala na objašnjenu ali ja nemogu ni na jednu od tih stranica!
Problem je u DNS-u. Resetiraj mašinu i rooter. Ako se ne popravi, ručno definiraj DNS servere za spajanje.
Malko ću off topic, ali ne previše, zašto mi se često događa da kad pokušavam pristupit nekom torrentu često dogodi-the connection has timed out. Je li možda zbog prevelikog interesa za te stranice pa blokira ili što??
Problem je u DNS-u. Resetiraj mašinu i rooter. Ako se ne popravi, ručno definiraj DNS servere za spajanje.
kliknete na Start / Control Panel / Network Connections, te desnom tipkom miša kliknite na Local area connection i odaberite Properties
Odaberite Internet protocol TCP/IP pa Properties
U novo otvorenom prozoru Internet Protocol (TCP/IP) Properties označite Use the following IP address i Use the following DNS server addresses
pod Use the following IP address za:
IP adress: upišite bilo što osim adrese vašeg routera kao npr. 192.168.1.100 (to će biti IP adresa računala)
Subnet mask: samo kliknite u polja i vrijednosti će se same upisati (255.255.255.0)
Default gateway: upisujete adresu routera, najčešće 192.168.1.1, a ako ne znate obratite se vašem ISP-u
pod Use the following DNS server addresses za:
Preferred DNS Server: upišite adresu primarnog DNS poslužitelja, ako ne znate obratite se vašem ISP-u
Alternate DNS Server: upišite adresu sekundarnog DNS poslužitelja, ako ne znate obratite se vašem ISP-u
Kada ste sve unijeli kliknite na OK
Po zatvaranju prozora (što traje nekoliko sekundi) kliknite ponovno desni klik na Local area connection i odaberite Repair da budemo sigurni da su novo postavljene adrese "prihvaćene"
Evo kako Konfigurirati DNS.... Sorry na offtopicu
Znači kad pokušam otvorit navedenu stranicu pojavi se ovo.Aj recite jel tak i kod vas ili samo kod mene?!Piše mi page load error!
Pa kako onda moze na bugov forum,nevirujem da ima drugi komp ili da sad ide u frenda na komp... Procitaj ti,ja vec jesan.
* Click on Start, click Run, and then type devmgmt.msc and click OK
* On the View menu click on Show hidden devices
* Browse to Non-Plug and Play Drivers and you should see something like TDSSserv.sys
* Highlight that driver and right click on it and select DISABLE
* Now RESTART your computer.
Radi li ti ovo:
192.168.1.1(ukucas to u browser,mozilla,...) - ti mozes uci na to jer to nije link-adresa...to ti je IP br.
Sasvim logicno da je problem u browseru. Moras probati da Internet Explorerom! ;)
Radi li ti ovo:
Radi li ti ovo: