Lockerz.com pozivnice zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.593
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Lockerz.com pozivnice

Tko treba pozivnicu za lockerz.com nek mi se javi na PP.

Za one koji neznaju sta je to: http://www.lockerz.com/ 

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz.com pozivnice

dobit češ crveni. naxeem je stavio upozorenje s razlogom.

ali ipak( još) nije dokazano da je scam :)

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 18:43 (SPAWNK4MPER ti mama).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz.com pozivnice

je ovo nova tema star je lockana

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz.com pozivnice

da, ovo je nova tema

nisam vidio nista za crveni.

15 godina
neaktivan

Dokazano je, da nije scam, vjeruj mi puno sam istraživao prije nego sto sam se i sam prijavio : )

17 godina
neaktivan
bart94 kaže...

Dokazano je, da nije scam, vjeruj mi puno sam istraživao prije nego sto sam se i sam prijavio : )

pa...da vidimo dokaz.

hoću sliku čovjeka sa lockerz majicom. nemoj mi davat linkove na one šta su "dobili" ps3, igre itd. mene zanima majica.

hvala unaprijed :)

16 godina
protjeran
Lockerz.com pozivnice

Sry kriva tema

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 20:05 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://boards.ign.com/teh_vestibule/b5296/183799966/p1/

Dokaz jedan od većih ti je to sto Lockerz.com i kompaniju Lockerz financira Liberty Media grupa, 

i 'promotivni' period ti završava početkom ove godine, tak da...Al oni ce zaradjivat 10000 puta 

vise para, nego sto ce potrosit na te poklone, cilj im je postat veci od Amazona i slicnih sajtova.

Mislim da ce im to uspjet jer su nabili tolki hype, ako bolje pogledas svaki forum ima par lockerz 

topica. Vec imaju tonu korisnika, a mos si sam zamisljat kolko ce ljudit doc...

I jos racunas da svako ko se regga zove jos po 20 ljudi...

Zato im sajt i steka, ja vjerujem da vec ima preko 500 000 korisnika,

a mozda i vise. Ako oces pozivnicu, ja ti saljem, ako ne, tvoja stvar.

16 godina
Lockerz.com pozivnice

E samo da nesto kazem, ima par dana popravili su sve bugove s prikazom, sad je svima fixano sto se tice krivog prikazivanja, i faljenja PTZ, ako nedobijete za login jednostavno Sign Out pa Login.

Evo vjest sa njihove pocetne:

---------------------------------------

We’re announcing some brand new ways to earn prizes! Starting today, you can now use your PTZ to enter a sweepstakes and have a shot (or many shots) at some of our most popular prizes. Enter as often as you want. More entries = more chances to win.

Up first, we've got the LOCKERZ only concert with GYM CLASS HEROES. The private show is in New York City on November 12. Wanna go ? All you have to do is enter 10 PTZ and you'll be eligible to win an amazing VIP Package that includes: airfare to and from New York, a night in a hotel, two tickets to the show, autographed t-shirts, and VIP passes. Enter as often as you want (but keep in mind, win or lose, your PTZ will not be returned to your account once you've entered the sweepstakes). Here's your chance to get up close and personal with GCH.

This sweepstakes will run from 10/30 to 11/2 so enter soon!

For U.S. residents only. Must be 16 years or older.

----------------------
I ja sam postao Z lister ima vise od tjedan dana, ali nisam im slao email da sam zlister(zahtjev za majicu) kao sto su oni rekli jer jednostavno nisam imao vremena i Oni su mi poslali ovaj email:
----------------------
You are now a member of a very exclusive group of cool...

(Onda ispod moji podatci, ...)

Then, on the SETTINGS page within your Lockerz account (login and click on SETTINGS in the upper right of your Lockerz page), please provide any information that we are missing (anything with "Need This Information" next to it in the above list) and please correct any information that is incorrect.  For your shirt size, please include your gender and your size.  Be sure to use English letters.

Please provide this information by Friday, November 6, 2009.  We will collect all of the information on file and process these orders. If your information is incomplete by this time, we will be unable to send you a t-shirt.

Remember, to receive your shirt, your information must be correct.  There are no returns or exchanges.

Thanks again for being a Lockerz member and for achieving Z-list status.

Enjoy the shirt.

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz.com pozivnice

hmm...tema još nije dobila lock.

anyway, ok ono izgleda dosta uvjerljivo, ali zadnju nedoumicu mičem kada HRVAT dobije majicu i kad vidim sliku njega s majicom. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz.com pozivnice

Jel vidiš kolko tema ima o Lockerz-u

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice