kak mozes imati 513 bodova???
kak ja znam dobivas samo po 2 i 4 a kak ti imas neparan broj...
oho dobro pitanje kako si ti dobio 513, a mozda je uzo neku nagradu a opet.. kako
oho dobro pitanje kako si ti dobio 513, a mozda je uzo neku nagradu a opet.. kako
možda je pogodio dobitnika oskara i dobio 5ptz..kolko ja znam se onda tak dobilo...
ja jucer posto t-lister i sad kad poslije 19.3 budu bolje nagrade ma ubit cu se ako bude nes bolje od majice..
Ako bude nekaj bolje, opla novi akaunt, 20 mailova otvoriš, regaš i fino =)
ja jucer posto t-lister i sad kad poslije 19.3 budu bolje nagrade ma ubit cu se ako bude nes bolje od majice..
pff... napravi mi ti 20 mailova :D
Ko da je to tako teško, imaš pun k*** freemail servisa..
Ko da je to tako teško, imaš pun k*** freemail servisa..
ah vidit cemo kad dodemo do toga
ee jel mi moze netko reci kad ce povecat one zagrade za x4....jel na ovaj sad redeem
da
Sad će dijelit kemijske i privjeske za ključ Ne vjerujem da će bit nekaj vrijednije od majice.Mislim da zasad još uvijek vodimo amere u ptz-ima,al nekaj će oni smuljat sigurno do reedema.
Bok ljudi.Evo mene nije bilo dva-tri dana uopce na kompu (farbo sobu).
Daj mi recite sto se bitno promjenilo?Tko vodi?
BTW sad sam procitao da se cijene povecavaju x4.Recite mi da to nije istina!!!!!???Zna li se kad je redeem i ko je u vodstvu?
Mi smo u vodstvu, povecavaju se cijene i redeem je iznenađenje.
Mi smo u vodstvu, povecavaju se cijene i redeem je iznenađenje.
Ma daj.To barem znaci da su nagrade dostupne vijelo vrijeme ili???
i ja imam neparan broj... 663
pre veliko je sranje sta nemogu pogledat niti jedan video u featured episodes u prve dvi skupine znaći prvih 24 videa featured episodes
Imate neparan broj bodova jer ste za Božić dobili 5 PTZ-a
Nema još 24/7 Nagrada
Buš mgel probaj poslije...neki videi nisu dostupni ja nas i prav skupina im preko 50 videa
Zar će uvest 24/7 nagrade? o.O
Jednom...bilo je rečeno tek na ljeto...
jel smijem invajtat nekoga iz kuce na lockerz?Hoce li me kaznit za vise ljudi na jednu ip
ako ih ne napraviš puno nece te ni skuzit
mislin ako ih ne pozovaš sada 5-6 moš ih negdi 2-3 pozvat
jel zna netko mozda kako se postaje lab
Eto ja poslao Lockerzu mail kako se može postat članom LAB-a, pa ću vam pejstat odgovor. Zadnji put kad sam im slao mail, odgovorili su mi odmah drugo jutro.
REEEEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lol na kakvim si ti drogama!? ;-)
nije...
hahaha baš me zanima koliko je ljudi pohitalo na lokerz ili ako su već na nj. kliknuli na ptz place....nek slobodno stisnu palac dolje ko je to napravio...:D
hahaha baš me zanima koliko je ljudi pohitalo na lokerz ili ako su već na nj. kliknuli na ptz place....nek slobodno stisnu palac dolje ko je to napravio...:D
hahaha, na žestokim je drogama xD
hahaha, na žestokim je drogama xD
Hvala!
jel zna netko mozda kako se postaje lab
Eto ja poslao Lockerzu mail kako se može postat članom LAB-a, pa ću vam pejstat odgovor. Zadnji put kad sam im slao mail, odgovorili su mi odmah drugo jutro.
Kako im mos posalt poruku!?