Molim vas da mi pomognete oko ovoga.Skupljam poene na lockerzu od pre 4-5 nedelje ali neznam kako se narucuje.Kakvi su to vide-i za skupljanje poena koji vi pominjete?Ja skupljam poene kad se ulogujem i kad odgovorim na pitanje?Stvarno bih vam bio zahvalan kad bi ste mi rekli kako se narucuje.Hvala unapred.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.576
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni proradili videi :)
Molim vas da mi pomognete oko ovoga.Skupljam poene na lockerzu od pre 4-5 nedelje ali neznam kako se narucuje.Kakvi su to vide-i za skupljanje poena koji vi pominjete?Ja skupljam poene kad se ulogujem i kad odgovorim na pitanje?Stvarno bih vam bio zahvalan kad bi ste mi rekli kako se narucuje.Hvala unapred.
Imas gore ono zuto i play znak..odes na to i pustis neki video i kad izgledas tj. kad se zavrsi dobijes isto poene..
Ni ja nisam reendemao nikako a tek sam imam preko 100 poena..
bas prikladno da ne rade novi videi....ali ofc da radi ovo sto dave i onaj drugi pricaju..kako su prozirni ...fuj...gadi mi se sad taj lockerz....stalno kontam da prestanem vise skupljat al se bojim da cu kasnije pozalit... a vidjet cemo...
ma da sam neš radio umjesto da sam visio na tom lockerzu već bi zaradio za auto a ne za neki komp jbt -.- ... ajmo ljudi ljopata u ruke i deri =D
Evo danas mi stigla majica nakon šta sam prije 5 mjeseci posto z-lister,na lockerzu nisam bio već 2 mjeseca.
meni proradili videi :)
kako to?
Sta si napravio?
koje?
a ma kad je mutav, ja se ponadao.
i ja pogledo 3 video i dalje neče -.-
ocito i meni nakon 3 ne rade, ja sam ih 3 pogledao i otisao spavati :) sorrite :(
Evo danas mi stigla majica nakon šta sam prije 3 mjeseca posto z-lister,na lockerzu nisam bio već 2 mjeseca.
haha tak i kod mene, ja prije 5 mjeseci postao z lister i evo majica danas dosla a poslali su 20.1.2010 -.-
evo i meni dosla majica,postao z lister prosle godine,poslana je 20.1 ! nadam se da netreba dokaz :)
E ljudi, imam par pitanja... Z-lister sam jedno mesec dana i poslali su mi e-mail pre jedno 2 nedelje da upishem sve podatke da bi mi poslali, medjutim svi su vec bili upisani, i posle dan-dva poslali su mi kao da su pogreshili bla bla... I sad ne kontam ocu li je dobiti, i kad uopshte? I da, iz Srbije sam, pa ako zna neko koliko ce mi naplatiti to za majicu...? Inache, imam oko 450 PTZ ali imam josh gomilu videa za koje treba da uzmem ptz... I sad se dvoumim da li da naruchim iPod touch ili da skupljam 1000 za MacBook, mislim, ne znam za shta imam vece shanse da dobijem? I da, jaaaaako me zanima koliko bi mi naplatili ovi nashi kad bi uzela iPod npr...jer nemam nameru da naruchujem bilo shta ako ce me odrati :D Hvala unapred za inf. :D
Cestitam na majica !meni jos nista nije doslo.
Video mi radi.
eee ljudi sto se tice majce ja zivim u stanu broj 10 i sad moram napisati apt.10 ??? ili sto
i molim kazite mi sto jos sve moram dobro napisati ??!!!
Stigao mail od lockerza da su poslali nagradu.
Dear Lockerz Member:
We are writing to tell you that the HIZ - ODYSS- CLOTHING that you redeemed during the Lockerz PTZ Place redemption was shipped within the last two days (if you already received your prize, please ignore this email).
If you live in the US, please expect your prize within one week. If you live outside the US, please expect your prize within three weeks. Also, if you live outside the US, you are responsible for paying any duties or taxes that the government of your country might impose on your prize.
There is no tracking number associated with this shipment. You do not have to be home to receive your prize.
This is your official shipping confirmation, and is the only email you will receive from Lockerz regarding the shipment of the prize or prizes listed above.
Thanks for redeeming at Lockerz. Enjoy your prize!
Sincerely,
The Lockerz Crew
Očekujte da ću slikat ak dođe...
Jel se zna kad je idući redemption ? Trenutno imam 536 bodova i stvarno neznam kaj bi uzo,ak uopće uspijem kaj uhvatit.
EDIT : briem da će ameri sve pokupit u roku 2 s
takoder dobio shiping email..videi ne rade...
Meni sve radi. Koristim FF 3.6. ISP:T-com
Toooo.Doslo mi da su mi poslali nagradu (termosicu).Sad sam sretan.
Molim vas da mi pojasnite malo to....
počeo sam igrat prekjučer danas imam 80 PTZ
1.Što je to z-list
2.Zašto piše more soon
3.Kamo da stisnem da mi pošalju nagradu kad skupim dosta bodova
MOLIM VAS ZA ODGOVORE
Molim vas da mi pojasnite malo to....
počeo sam igrat prekjučer danas imam 80 PTZ
1.Što je to z-list
2.Zašto piše more soon
3.Kamo da stisnem da mi pošalju nagradu kad skupim dosta bodova
MOLIM VAS ZA ODGOVORE
1.Z-list su ti posebni clanovi.Mozes postat jedan od njih ako pozoves 20 prijatelja i oni se prijave na stranicu.Neke od njihovih pogodnosti su duplo dobivanje bodova za sve u odnsu na obicne korisnike.Tkaodjer oni ce kasnije imati pristup nekim posebnim stvarima.
2.Pise more soon jer trenutno nagrade dolaze jednom mjesecno.Samo prati halway(ona stranica cim se ulogiras na lockerz) na lockerzu i saznate ces kad se mogu uzimati nagrade (redemption).Kasnije kad Lockerz izadje iz bete nagrade ce biti dostupne cijelo vrijeme.Ali za sada nagrade dolaze samo jednom mjesecno i jako brzo nestanu.
3.Kad bude to vrijeme uzimanja nagrada ispod nagrade ce ti pisati redeem now biti ce obojna u zeleno.Kliknes na to i onda ce ti doci stranica gdje trebas upisati podatke i ostale stvari da ti mogu poslat nagradu.
Nadam se da sam pomogao.Ako jos sta ne znas samo pitaj rado cu ti odgovoriti.
Da li je netko dobio Wii ili PSP i koliko je platio carinu i sve ostalo?
mutav ti glavu nosi, nije potrebno vrijeđt odma ako čovjek kaže nešto što se tebi ne sviđa..
mutav ti glavu nosi, nije potrebno vrijeđt odma ako čovjek kaže nešto što se tebi ne sviđa..
znam. ovo je više bilo rečeno kroz šalu.
Mutav ti glavu nosi? Od kud si to izvuko?
Pročitaj malo zašto sam to rekao pa ćeš skužiti zašto sam rekao mutav.
Nije on rekao nešto što mi se ne sviđa nego je rekao nešto što nije točno i bezveze nas je ponadao.
EDIT: Sad sam tek skužio da si ti taj, ali mi se neda sada ispravljati i pisati u prvom licu.
Nadam se da se nisi uvrjedio i nadam se da si skužio. Jesi li?
da me znaš u živo vidio bi da su meni riječi muto, slunto, mutav, konj, retardos i slično korištene često kao i veznici. lol