I sto kazete na moj eksluzivni materijal ?!?!
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.861
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ništa kad ga nema
ništa kad ga nema
Ja sam dobio ekskluzivni materijal i mogu reći da je odličan,preporuka svima..
i ja sam pregaledao slike...dobra vijest je sto ce doci mobiteli i napokon nesto korisno ---nike odjeca..ali losa je da ce se sve placati... :(
Evo došla termosica
Jes platio poštarinu, dostavu ili bilo šta?
OMG dosao sam do limita dnevnih poruka.
Za one kojima nisam uspio poslat mateijal evo im link za download.
i ja doso malo prije nakon 7 dana.....i kaj ima novo.reedem sam propustio...jel ko sta uzeo
Nemogu vjerovati šta piše!
In your face! Svima onima koji misle da je Lockerz scam
Nadam se samo da ce se moc reedemat i dok budu izasli iz bete
highgamer ... imaj na umu ovo .. kad ti dodje ps3 ... dok je jos upakiran u onu kutiju lockerz .. uzmes ljepo fotoaparat (mobitel ili nesto) poslikas to ... onda ga izvadis iz te kutije ... i slikas to sve ljepo ... i stavis tu na forum
hvala ti unaprijed ;)
Meni još nije došao receipt za CoD MW2 Prestige Edition...
Cestitam!!1
Jos samo da dodje.
zna ko kad če rendeem
hmm, odyebali su me i za legić i za ipod... -.-
50$ dolara nije došlo, al ajde čekat ću da vidim šta će biti s ovima koji bi trebali "dobiti"
i meni sigao receipt za ipo nano 16 Gb with camer, purple...neda mi se slikati, ako netko bas hoce.
Cestitam high gamer.daj mi reci jesi mozda fejkao mailove ili si sve legalno stekao?
ja propustio redeem slavio sam novu :(
ako je to bilo taj dan .. ^^
Super svaka cast kaj si prosao fraud check!!kolko dugo si z-lister??jer meni nije doso jos mail za maicu,a zlister sam vec skoro 2 mjeseca.
Super svaka cast kaj si prosao fraud check!!kolko dugo si z-lister??jer meni nije doso jos mail za maicu,a zlister sam vec skoro 2 mjeseca.
Ja sam ZLister 3 mjeseca pa mi je tek danas, upravo prije 2 min stigla majica...to ti nema veze...
ja sam zlister dosta dugo i jos mi nije stigla majica :S
al poslali su mi onaj mail da imaju sad puno majica u stocku pa da ce mi poslati jednu :D
A sta mislite jel moze da se prodje fraud cek(provera) ako fejkate mejlove i za svaki mejl menjate IP adresu?