I ja dijelim pozivnice za lokcerz ,ako ko oće neka mi ostavi svoj e-mail.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.157
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako kome treba pozivnica nek posalje poruku na pm sa email adresom hvala puno
E ja imam pozivnice isto. Al vam nedam. Jer sam zao. Ako budete dobri i zamolite dat cu vam
eto i ja uletio tamo
ostalo par pozivnica pa ko oce pp
lol
malo mi glupo to, tj. čudno
ak ja ksupim dovoljno bodova za nekaj, kaj oni fakat to pošalju samo, ili ima još neka fora / uvjet
Ok al još jednom da se vratimo malo na "legitimnost" samog sajta. Sudeći po svemu čini se da nije neka prijevara. Za sad. Ali ipak nema odgovora na to kako se financiraju. Sad neki kažu pa vlasnik je osnivač amazona... Odlično. Zar ima viška stvari i nema kamo s njima pa ih daje ovako? I zašto bi oni dobili neki novac ako netko pogleda njihovu stranicu, nije da im isti plati za to šta gleda.
Ok al još jednom da se vratimo malo na "legitimnost" samog sajta. Sudeći po svemu čini se da nije neka prijevara. Za sad. Ali ipak nema odgovora na to kako se financiraju. Sad neki kažu pa vlasnik je osnivač amazona... Odlično. Zar ima viška stvari i nema kamo s njima pa ih daje ovako? I zašto bi oni dobili neki novac ako netko pogleda njihovu stranicu, nije da im isti plati za to šta gleda.
Ovako privlače veliki broj korisnika. I vjeruj mi - ona pitanja na koja odgovaramo su jako vrijedna. Kao današnje pitanje - koje tenisice preferirate? Iz tog pitanja odmah vide koji će artikal (marka) najbolje se prodavati i koji korišnik što preferira.
Ovako privlače veliki broj korisnika. I vjeruj mi - ona pitanja na koja odgovaramo su jako vrijedna. Kao današnje pitanje - koje tenisice preferirate? Iz tog pitanja odmah vide koji će artikal (marka) najbolje se prodavati i koji korišnik što preferira.
Šta si odabrao?
da
surveys se plaća inačle svugdje
ovdje ga dobije mukte praktički, ti dobiješ 2 boda samo
jbt
kak odalje se skupljaju bodovi?
dvadesetak dobiješ onom igricom
i 40 ako pozoveš 20 ljudi
to je 60
2 komada jednom dnevno za ona pitanja
i kaj sad dalje?
za sto bodova ti treba 20 dana (uz uvjet da imaš 60 bodova već)
da
surveys se plaća inačle svugdje
ovdje ga dobije mukte praktički, ti dobiješ 2 boda samo
jbt
kak odalje se skupljaju bodovi?
dvadesetak dobiješ onom igricom
i 40 ako pozoveš 20 ljudi
to je 60
2 komada jednom dnevno za ona pitanja
i kaj sad dalje?
za sto bodova ti treba 20 dana (uz uvjet da imaš 60 bodova već)
ako skupiš 20 ljudi imaš 8 bodova na dan a inače 4 (za login i pitanje)
Dajte uzimajte moje pozivnice da ih se rijesim.plsssssssssss
aha
onda
po članu kojeg dovedeš dobiš 2 boda, al ne jednokratno, nego svaki dan 2 boda...onda se može nekako nakupiti
jel je limititrano na 20 ili?
e da lol
pa di više naći ljude koji bi uzeli prokletu pozivnicu?
pa nikako ih udijelit, a koga zanima već je gore
očit osma zakasnio
ja još 19 pozivnica ajde ljudi imeni treba samo 100 pointsa da uzmem forzu motorsport 3 i to je to aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
već san izračuna, ako mi bude ovako svaki dan po 2 ptz-a za misec dana 100 ptz-a i to je to
ja 1 i neznam sta je to
Meni treba 18 ljudi još pls pomognite...Dajte mail ja vam pošaljem pozivnicu
Amo ljudi sviježe pozivnuce nudim... hehe
Fali još 19 ljudi
Tko zeli pozivnicu nek mi posalje mail na PM!
Tko zeli pozivnice neka se ajvi na PP,imam ih jos 17,ajmo ljudi.
Meni treba još samo 16 ljudi... ajmo molim vas... javite se na PP
makni me s liste ja sam postao z lister !
Iskreno... Meni je ova tema smiješna... Ja vidim samo likove koji kažu " uzmite pozivnicu imam ih na milione"...
Ali niko ih ne trazi.
Sretno. Valjda ce te dobiti psp.
da, pa kaj fali, moramo nekak uvalit pozivnice, ljudi neki traže a neki dijele, kaj fali temi?
Kome treba pozivnica neka se javi na PM, trebam jos 14 pozivnica podjelit :)
da, pa kaj fali, moramo nekak uvalit pozivnice, ljudi neki traže a neki dijele, kaj fali temi?
NE fali nista temi nego mi smijesno =)