Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.162
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Evo da se javim nekon kraće stanke(*ban).

Meni to sve nešto smrdi jer otkud njima para za sve te stvari a pretpostavljam da će savki tjedan doći 2-3 nove stvari tako da neće biti za svakoga ilineće bit moguća isporuka u hrvatsku ali ako i bude onda će poštarina biti skoro koliko i predmet koji smo dobili.

Ali nadajmo se da griješim.

Btw jeli itko već dobio od njih kakvu nagradu i koliko imate bodova ja imam 86.

Live for nothing or die for something///I fuck your mama vote for Obama
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz pozivnice
Perkan777 kaže...

Evo da se javim nekon kraće stanke(*ban).

Meni to sve nešto smrdi jer otkud njima para za sve te stvari a pretpostavljam da će savki tjedan doći 2-3 nove stvari tako da neće biti za svakoga ilineće bit moguća isporuka u hrvatsku ali ako i bude onda će poštarina biti skoro koliko i predmet koji smo dobili.

Ali nadajmo se da griješim.

Btw jeli itko već dobio od njih kakvu nagradu i koliko imate bodova ja imam 86.

Samo da ti pojasnim par stvari..

1.Od kud njima pare?

Vlasnik stranice je Amazon.com koji  obrne preko cca 10 milijuna dolara godišnje(ili manje,možda se varam)

2.Je li to prevara?

Nije,prevara zato jer su ljudi već dobili svoje nagrade,upiši na you tube lockerz unboxing,meni bi trebala za 2 tjedna stići majca za Z-Listera,kad stigne kažem vam i automatski čim mi je majca stigla dakle da može stići i neki drugi predmet u HRV!

3.Poštarina=bodovi

Ovako,poštarinu plaćaš nekih 20 bodova,i da pojasnim u biti ti bodovi su kao pravi novci,dakle Ps3 košta negdje cca 700 dolara=625 bodova...

Stranica kreće punom parom 15.10 kad se uvodi muzika i gledanje videa!I jedan savjet za Z-Listere,ovako ja planiram svoje bodove fino skupljati do 5.12 dakle punom parom i do toga razdoblja možete skupiti za PS3 i dvije igre,ili Xbox i dvije igre...Tako da samo fino nemojte trošiti bodove na gluposti,nego predodredite se za jednu stvar,skupljajte polako bodove,jer će svaki mjesec biti jedna akcija dakle da ćete imati vremena za ugrabiti svoju nagradu..PozzSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 9:48 (nfsbaby).
16 godina
neaktivan

ja imam 202, štedim za plejku... mislim da to sto oni sad daju je samo sitnica, jer ce kasnije to bit unosan posao... pogotovo za djecurliju u americi koji ce dolazit gledat videe i igrat igrice, pa ce vidjet neku gluposti i bit ce: "tata,tata, kupi mi ovo, ovo i ovo..."

16 godina
marko009 kaže...

ja imam 202, štedim za plejku... mislim da to sto oni sad daju je samo sitnica, jer ce kasnije to bit unosan posao... pogotovo za djecurliju u americi koji ce dolazit gledat videe i igrat igrice, pa ce vidjet neku gluposti i bit ce: "tata,tata, kupi mi ovo, ovo i ovo..."

Pa da,(Btw, koliko si poslao pozivnica da imas toliko bodova)...
Kad uvedu i shop samo zamislite kako ce bit popularni, jedina caka je u tom sto treba ti neko poslat pozivnicu da bi se regao, ono private, i kad god budes nesto tio kupovat onda ce te uvjek vise privlacit ta stranica u svakom pogledu.

I don't care...
16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Dobro sve ok ali zašto bi oni nama besplatno davali takve stvari?

Live for nothing or die for something///I fuck your mama vote for Obama
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Ko ti kaže da si ti dobio recimo PS3 besplatno?? Samim našim skupljanjem bodova oni također dobivaju profit..A na kraju krajeva ti taj PS3 nećeš dobiti od Lockerza nego ćeš ga u biti "kupiti" sa svojim skupljenim bodovima..Dakle da ništa nisi dobio đaba..

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 9:58 (nfsbaby).
16 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...
Perkan777 kaže...

Ko ti kaže da si ti dobio recimo PS3 besplatno?? Samim našim skupljanjem bodova oni također dobivaju profit..A na kraju krajeva ti taj PS3 nećeš dobiti od Lockerza nego ćeš ga u biti "kupiti" sa svojim skupljenim bodovima..Dakle da ništa nisi dobio đaba..

A i Lockerz zarađuje posjetima na njihovu stranicu!

16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Paolo možeš me izbrisati s popisa, sad sam Z-List Member Cool 

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Paolo možeš me izbrisati s popisa, sad sam Z-List Member Cool 

Čestitam!

Preusmjeri mi neke usere ako te budu pitali za pozivnicuNamigiva

16 godina
Lockerz pozivnice
Evo meni mores stavit da mi fali jos 12 da postanem Zlister, iako me jos nitko s bug foruma nije pitao :|
I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...
marko009 kaže...

Pa da,(Btw, koliko si poslao pozivnica da imas toliko bodova)...
Kad uvedu i shop samo zamislite kako ce bit popularni, jedina caka je u tom sto treba ti neko poslat pozivnicu da bi se regao, ono private, i kad god budes nesto tio kupovat onda ce te uvjek vise privlacit ta stranica u svakom pogledu.

poslao sam 1 pozivnicu, nitko ne zeli.... a vec sam dugo u lockerzu, pa sam tako skupio

17 godina
Lockerz pozivnice

Da napravim update za Paolo2612 da još moram podijeliti 12 pozivnica, pa navali narodeCool

Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Paolo jel mozes i mene dodati na listu? Treba mi jos 16 ljudi.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Evo još jedan refresh liste.

Lockerz pozivnice dijele svi na ovoj listi. Ako želite jednu pozivnicu pošaljite privatnu poruku nekome s ove liste. Nemojte sada spamati odaberite mene, odaberite mene - evo popis pa neka onaj koji se želi učlaniti sam odabere.

lackyluke

Paolo2612  14 ljudi fali      

Dodinho 12 ljudi fali  

Zelleni 6 ljudi fali   

xxxxx

Yamacha

Perkan777

Spyware

filip avril_fan

IN_trance001

zoran010

Black_Warrior    

markoal 11 ljudi fali 

weks  13 ljudi fali       

Cika Jova Zmaj

crazy_luđak

doctor_crash

Fake_Alert 16 ljudi fali 

leo_819

HeateX 7 ljudi fali   

Hrvojestr

Canassob

Tomislav95 15 ljudi fali   

crystal6 18 ljudi fali 

MaracKoMarac 19 ljudi fali

Canassob 13 ljudi fali

ludimata

SPAWNK4MPER ti mama 13 ljudi fali

underdog

Game_Fan 17 ljudi fali

Riba

marko009 19 ljudi fali

_Dangerous_Lickz_

Lone Rider

highgamer 19 ljudi fali

šiloman 19 ljudi fali

the mir

kc-kb

Korisnik123 16 ljudi fali

galantar 19 ljudi fali

DragonSoul 11 ljudi fali

Telsey

.: R32LowRider 18 ljudi fali

avantgarde

mathmonster 18 ljudi fali

P.S. Tko još dijeli pozivnice neka mi se javi preko PP pa ću ga staviti na listu. Da ova tema bude malo urednija

P.S.2 Oni ljudi koji su ostvarili premium članstvo (poslali 20 pozivnica) se miču s liste.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 14:43 (Paolo2612).

2 0 hvala 2
17 godina
Lockerz pozivnice

Bilo bi možda dobro da se ova tema privremeno Locka dok se ne raščisti lista djelitelja pozivnica, to je samo moj savijet.

Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Jedva cekam da smao sakupim mnogo bodova,ali do toga ima jos mnogo godina =(:

BTW: Hocel ko pozivnice,zelim sto prije  postati Z-lister.

Chatanje Na Sonyjev Način.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Evo i ja se regah... čini se ok

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Evo novi refresh liste.

Lockerz pozivnice dijele svi na ovoj listi. Ako želite jednu pozivnicu pošaljite privatnu poruku nekome s ove liste. Nemojte sada spamati odaberite mene, odaberite mene - evo popis pa neka onaj koji se želi učlaniti sam odabere.

lackyluke

Paolo2612  14 ljudi fali      

Dodinho 12 ljudi fali  

Zelleni 6 ljudi fali   

xxxxx

Yamacha

Perkan777

Spyware

filip avril_fan

IN_trance001

zoran010

Black_Warrior    

markoal 12 ljudi fali 

weks  13 ljudi fali       

Cika Jova Zmaj

crazy_luđak

doctor_crash

Fake_Alert 16 ljudi fali 

leo_819

HeateX 7 ljudi fali   

Hrvojestr

Canassob

Tomislav95 15 ljudi fali   

crystal6 18 ljudi fali 

MaracKoMarac 19 ljudi fali

Canassob 13 ljudi fali

ludimata

SPAWNK4MPER ti mama 13 ljudi fali

underdog

Game_Fan 17 ljudi fali

Riba

marko009 19 ljudi fali

_Dangerous_Lickz_

Lone Rider
viper 10 ljudi fali

highgamer 19 ljudi fali

šiloman 19 ljudi fali

the mir

kc-kb

Korisnik123 16 ljudi fali

P.S. Tko još dijeli pozivnice neka mi se javi preko PP pa ću ga staviti na listu. Da ova tema bude malo urednija

P.S.2 Oni ljudi koji su ostvarili premium članstvo (poslali 20 pozivnica) se miču s liste.

mozes mene maknut s liste

16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Evo ako išta dobijem ovdje (ciljam na neku konzolu ili iNešto) častim sve rundom u bircu :D

stvarno great site (imam 39 PTZ prvi dan)

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Evo i ja poceo skupljati,imam 46PTZa do sad,nadam se da cu ubrzo postati Z Lister,i poceti skupljati za PS3...

Pozdrav!

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
16 godina
neaktivan

moze jedna pozivnica??

16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

meni isto pise da se stranica unapredjuje

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Možete li mi molim vas pomoći, bilo nekim programom bilo ako imate vlastita iskustva. Sad sam curi pokazao taj Lockerz i ona bi se rado učlanila i počela sama skupljati bodove. No ja se bojim da ne bi prepoznali da se radi o istoj IP adresi (jer živimo zajedno i na internet idemo na istom računalu) pa da mi maknu sve bodove s profila, mislite li da bi zbog dva acca na istom IP-u to učinili? Postoji li možda neki komad softwarea koji bi mi promijenio IP da budem siguran da se ne zeznem...

Hvala na (eventualnoj) pomoći...

Jednostavo napavi disconect/reconect routera.

P.S. Da li netko zna s kojim će se još proizvodima proširiti ponuda - mene konkretno zanimaju mobiteli i slušalice (ne ove od Skullcandy-a).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 18:19 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmD kaže...

moze jedna pozivnica??

Daj e-mail na pp ja cu ti posalti.

Chatanje Na Sonyjev Način.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 18:24 (Game_Fan).
15 godina

Hvala ti na uvrstavanju na listu!

Mislim da njima na FaceBook fan pageu mozes predloziti to sto ti zelis pa mozda oni to stave...

Posalji na mail pitanje ( heykathy@lockerz.com )...

@Game Fan Ja sam mu vec poslao PM da mi kaze koji mu je Email da mu mogu poslati,no ako tebi da prvi,cestitam! ;-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 18:30 (.: R32LowRider).
16 godina
protjeran
.: R32LowRider kaže...

Hvala ti na uvrstavanju na listu!

Mislim da njima na FaceBook fan pageu mozes predloziti to sto ti zelis pa mozda oni to stave...

Posalji na mail pitanje ( heykathy@lockerz.com )...

@Game Fan Ja sam mu vec poslao PM da mi kaze koji mu je Email da mu mogu poslati,no ako tebi da prvi,cestitam! ;-)

Mislim da sam te prestigao,Ja sam mu prvi poslao mail...

15 godina

Hehe,ma nema veze...Nahhh,vise srece drugi put... :-(

16 godina
odjavljen
Lockerz pozivnice

Evo, i ja dajem pozivnice. Proceduru znate - mail na PP. Navali narode Namigiva

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

dobra je stranica, iako treba dosta da se bodovi skupe također dijelim pozivnice a i imate me na listi koju je napravio Paolo2612

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

evo i ja djelim pozivnice pa posaljite na PM znate vec proceduru

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice