jel se vi mozete logirat?itko?
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.264
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel se vi mozete logirat?itko?
nope, izgleda da slazu nesto..:/
Hey Guys, We are currently facing an outage and it is not allowing members to login. No worries, all of you PTZ and information are safe and secure. Our amazing tech team is working very hard to make sure we get this fixed as soon as possible. We apologize for any inconvenience and we thank you very much for your patience as we resolve this matter. --- The Lockerz Crew. Evo odgovora. Sa TP foruma
Sjelo 100$ od cizama onih zenskih :)
haha ja dobio od february redemptiona 28$.....20 za majicu i 8 za iphone skin....sad mi zao sto nisam jos jednu majicu narucio....al opet cudno mi to sto su pare poslali iz tog redemptiona kad su tek kasnije najavili da vise nesalju nagrade...al opet meni bolje ovak hebo iphone skin kad ni nemam iphone!
meni sjelo 12.99$ od nekog reedema na drugi acc i lijepo sam si poslao na svoj glavni bez ikakvih problma :-)
evo doslo i meni mojih 5 dolarica xD (4. val s ono 5x redeema)
meni nije doslo nista!!!!!!!!!! nabijem ih

HAHAHAH Evo meni stiglo 100$ od Lockerza, nije svih 185 zato kaj nemam karticu dodanu :( Sad idem sve na ebayu potrošit :D
HAHAHAH Evo meni stiglo 100$ od Lockerza, nije svih 185 zato kaj nemam karticu dodanu :( Sad idem sve na ebayu potrošit :D
da da...oces malo morgen!
Ne kužim? Kaj, nemrem potrošit novce dok nemam karticu ili kaj?
nista bez VISE!!!!!!
Moraju prvo pare stajati mjesec dana na paypalu i onda tek prvog u sljedecem mjesecu sjedaju na karticu. Znaci te bi ti pare sjele na karticu oko 1.6. Ili platis 5$ da ti odmah sjednu. Ja sam platio 5 $ a imao sam jos od prije nekih 40 $ od prodaje sa ebaya i od lockerz majice 10$ tako da je sad sve na kartici
EDIT: Sad vidim da nemas karticu. Idi sutra u PBZ otvori obicni ziroracun i kad ti stigne plasticna kartica, povezi ju sa paypalom
svejedno cete naici na
pa sam odma tu htio postat...to je samo mala fora da zaradim para sa sharecash i adf.ly...perkane ne sekiraj se ovo uopce nije tvoj bypass to je sasvim nesto deseto u download linku!PS molio bih vas da mi ostavite lajk i komentar kao npr. "wow it works perfectly" xDD pliz
EDIT: dokle lockerz misli drzati stranicu off!
hell yea
Lockerz Inc sent you $19.99 USD
jos jedna nagrada na drugi acc..
prvi acc:
AlertPay 36$
PayPal 46$
pffff, niste fer, ja sam dobio potvrdu za 5$ i jos ih nema, vec 2 tjedna
Meni isto dosao money :)
Sad mogu kupiti PS :)))
problem je sto ja ne znam za koju nagradu su mi poslali ovih 19$...da li se jedna kartica nekako moze koristiti na 2 paypal akaunta
sto jednostavno na jedan paypal account ne linkate vise emailova ko ja i sve pare dolaze na jedan paypal nemorate vrsiti transakcije i prebacivat s jednog na drugi
Moraju prvo pare stajati mjesec dana na paypalu i onda tek prvog u sljedecem mjesecu sjedaju na karticu. Znaci te bi ti pare sjele na karticu oko 1.6. Ili platis 5$ da ti odmah sjednu. Ja sam platio 5 $ a imao sam jos od prije nekih 40 $ od prodaje sa ebaya i od lockerz majice 10$ tako da je sad sve na kartici
EDIT: Sad vidim da nemas karticu. Idi sutra u PBZ otvori obicni ziroracun i kad ti stigne plasticna kartica, povezi ju sa paypalom
Hvala puno, no ja ne zelim prebacit novce na karticu, nego zelim odma to potrositi na stranicama koje podrzavaju PayPal. Pise mi da je limit slanja novca 150$ a ja imam 100$ tako da imam dosta. Citao sam po forumima da mogu dobit od nekud novce na neverificirani PayPal i potrosit samo 150$.
Hvala puno, no ja ne zelim prebacit novce na karticu, nego zelim odma to potrositi na stranicama koje podrzavaju PayPal. Pise mi da je limit slanja novca 150$ a ja imam 100$ tako da imam dosta. Citao sam po forumima da mogu dobit od nekud novce na neverificirani PayPal i potrosit samo 150$.
ali ne možeš kupovat s novcima na balancu paypala moraš ih prvo prebacit na karticu. sad je tako. ako pak ne želiš vadit karticu otvori si novi paypal account na neku drugu državu( mislim da se može na sloveniju) i prebaci pare na taj account pa onda troši pare jer ćeš moći trošit novce sa balanca
Kako da napravim PAY PAL ali bez da me traži broj kreditne kartice?Ono da imam acc na kojem sjedne lova i amen!
napravis ga na sloveniju i odznacis pri registraciji add credit card i kad te trazi stisnes go to my account onda ides na verifikaciju emaila...kad to napravis ako si dobio lovu od lockerza kliknes dolje accept founds!
napravis ga na sloveniju i odznacis pri registraciji add credit card i kad te trazi stisnes go to my account onda ides na verifikaciju emaila...kad to napravis ako si dobio lovu od lockerza kliknes dolje accept founds!
Šta da stavim sve hrvatsko(adresu ovo ono) a zemlju Sloveniju?
mozes a i nemoras posto neces dodavati karticu...kad kupujes sa tog racuna obavezno provjeri dali mozes promjeniti shipping adressu prije nego ti netko nesto posalje!
mozes a i nemoras posto neces dodavati karticu...kad kupujes sa tog racuna obavezno provjeri dali mozes promjeniti shipping adressu prije nego ti netko nesto posalje!
Što da stavim pod grad i postal code i country region?i Telefonski broj?
Jel zna itko ne želim da mi novci propadnu,molim vas!
Što da stavim pod grad i postal code i country region?i Telefonski broj?
pa izmisli nesto regija SLO stavis...imas slovenski imenik pa nadi nesto!