je uzeo tko neki veci iznos? :P
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.398.517
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ali ban sam gratis dobio :-)
je uzeo tko neki veci iznos? :P
ja 20$
prvo iso na 100$ i onda mi je kenjao phone number
ja sam preko 1000kn uzeo ali eto sta je tu je botovi su uvjek kocka nadam se da ce enesce popraviti sve...
ja sam preko 1000kn uzeo ali eto sta je tu je botovi su uvjek kocka nadam se da ce enesce popraviti sve...
ja se nadam da neće. treba maknut te botove
Ja ali ban sam gratis dobio :-)
kako misliš ban? pa cekaj, mozda neces :D ja sam uzeo 5$ s ER free :D
ja sam bio za kompom..lrc pro zvoni ja ulecem sa onim svojim accountom kad ono sorry you re not in this redemption...ja ulecem sa tatinim uzmem 20 $ popusim ban. i kasnije se opet logiram snjim i odem na 5$ pise you are already redeemed...ulecem od frenda jer ga on nekoristi ubodem 15$...ulecem s maminim kad ono 0 ptz..ulecem s svojim drugim acc kad ono 0 ptz..odem na play na oba acc skupim 600ptz za 5$ i s oba ubodem 5$ LOL !!! presretan ... nakon toga se vratim na svoj prvi acc kad udjem i snjim nema visse ono sorry.... uzmem 5$ sve ukupno 50$ ali ako oduzmem onaj bannani ostaje 30$...ma sretan sam jos da samo to approved bude i sve 5..odma sam linkovao svih 5 email adresa na paypal!
jos danas kupim lrc pro i captcha bypass...i jbg! al ubuduce nebudem li znao sto posto da enesce pravi update idem rucno...jer da sam iso odma rucno uzeo bi 75$ s jednim acc 100%...
jos sam pisao mail lockerz zbog onog sorry....a na kraju opet uso! :))
THUMB UP ZA GLEDANJE FILMICA I 2X PO 5$ XDD
PS jos stara kraj mene psuje mi "eto ti ono zeleno eto ono a jesi smotan, bolje idi pisi lektiru, *ebo te lokerC!" XDD
BTW tek sad vidim koliko ostane zeleno kad nema botova
jos sam koristio sve moguce browsere xDD
a jedino me brine da mi nebi to sve otkazali jer su 2 acc na isto ime..a ostali razlicito ime al ista adreasa....a na svim isto phone number...al sumnjam da oni to gledaju pogotovo otkad su uveli pravilo da salju pare u vrijednosti nagrade...

Kad ce novi redeem?
na vecini filmica je 5x i tako vec tjedan dana...
THUMB UP ZA GLEDANJE FILMICA I 2X PO 5$ XDD
PS jos stara kraj mene psuje mi "eto ti ono zeleno eto ono a jesi smotan, bolje idi pisi lektiru, *ebo te lokerC!" XDD
dobio si thumb up zbog stare, tj njoj thumb up, posto ipak se kuzi u to, da idem mojoj staroj objasnjavati sta je to bi trajalo godinama dok bi shvatila...kad dode paket od lockerza onda objasnim da je neka nagradna igra preko interneta...hahaha, ali bitno da joj se svida majica od odiseja hahaha
Dear Lockerz Member:
Congratulations! Your PTZ Place order for PayPal $5 has been approved! Check out more information below:
1. For all physical prizes, please allow up to 8 weeks for delivery.
2. If you won an electronic Desktop image, a free electronic gift card or PayPal deposit, you should receive your code in several weeks.
PLEASE NOTE: For PayPal winners, the designated amount will be sent only to a PayPal account associated with the email address of your Lockerz account. Unfortunately, if your PayPal account email address is different, Lockerz will not be able to fulfill your redemption request.
Thanks for being a member of Lockerz. We look forward to offering you more amazing products, new features and even more ways to earn PTZ!
All our best,
The Lockerz Crew
mislim da je to od 5X redeema :)
bed.
bed.
Sto mogu sa Decalz-ima?
Ovako!
Kako su svi uvijek prigovarali da nedam nista sunarodnjacima odlucio sam se za preokret.
Prodajem captcha bypass ili bider za 5$ (jer vidim da svi bez preoblema mogu redeemati 5$).Kad s mojim programom dobijete nesto vise onda mi platite (10$ za bider i 15$ za bypass)!
Ovako!
Kako su svi uvijek prigovarali da nedam nista sunarodnjacima odlucio sam se za preokret.
Prodajem captcha bypass ili bider za 5$ (jer vidim da svi bez preoblema mogu redeemati 5$).Kad s mojim programom dobijete nesto vise onda mi platite (10$ za bider i 15$ za bypass)!
si upecal kaj na redeemu perkane ili se ne smije znati?
jel moram odgovoriti na redemption@lockerz.com da mi posalju pare ili sami budu? :)
jel moram odgovoriti na redemption@lockerz.com da mi posalju pare ili sami budu? :)
ako si dobio mail di zelis pare? onda im odgovori na paypal ili alertpay...ako nedobijes mail vjerojatno ce automatski doci na paypal!!
omg al su zarazni ovi video nekad pozelim da ih gledam i akd sam ih 3 puta vec odgledo! kao npr ovaj. http://www.lockerz.com/p/watch/:NZFTFLz0yiE0ZTwskKGk93UxVrwwb864 zenska stenje ko da brata zeni
jel pametni gledat sad kad je 5x?
sorry zbog ovoliko postova...ali evo da se prisjetite malo :D
to je video na youtube samo na adf.ly ako vam niej tesko sacekat 5 sec http://adf.ly/1Do7v
dobio sam mail za redeem 25.3. uzeo sam onaj recycled journal - zanima me koliko ce ga procjeniti, trebalo bi oko 10 dollars...
za redeem 18.3. kad sam ubo 5$ paypal nisam jos nista dobio...
Jucer mi je bilo zao zasto je bypass radio jel da nije radio ne bi redeemao ban xD
Ode 300$ xD
Aj uzeo sam 20$ pa je donekle dobro!
koliko ti accounta imas? na koliko si dobio ban i koliko ti ih je ostalo? cini mi se da imas puno resursa :)
koliko ti accounta imas? na koliko si dobio ban i koliko ti ih je ostalo? cini mi se da imas puno resursa :)
Ima Perkan toga.Min 5
imal kakav sharecash bypasser??
Kako će oni znat na koji paypal mi trebaju poslat pare ?
Kako će oni znat na koji paypal mi trebaju poslat pare ?
pa mora ti email od lockerza biti isti kao i od paypala, a ako nije onda odi na paypal i idi profile pa add/edit email i dodaj tu email adresu sto koristis na lockerzu i pare ce doc 100%!!!