Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.993
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Lockerz

http://img574.imageshack.us/img574/3619/lockerz.jpg

onda kod mene nekaj ne valja. prije nisam dobivao login ekran kada bi počeo reedem a sada ne mogu ni ući u lockerz

napokon i ja mogu u lockerz i napokon mogu vidjel login ekran za reedem. malo sam prčkal po toolsima u mozilli.

večeras onda idem na petu sreću. prva 3 puta nisam se mogao logirat,4 put mi je pisalo lockerz upgrading i valjda ću sad moći barem ući u reedem jer ne bih rekao da ću uspjet uzet nešto.

ovaj 24/7 je sad puno bolji. čak se i ne produžuje vrijeme kad ponudiš kolko sam vidjel. što znači da treba samo u zadnjoj sekundi ponudit. ali tako će svi napravit. kome onda pripadne?..........

http://kasperskyme.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 17:02 (KASA).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Wtf zar se danas dobija 100 ptz za jedan video?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Lockerz
KASA kaže...

kome onda pripadne?..........

ameru nekom, u svakom slucaju

15 godina
Lockerz

ne kužim kako funcionira. stisnem bid, ispunim captchu i u zadnjoj sekundi stisnem bid i piše mi wrong captcha(a dobra je 100%).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KASA kaže...

ne kužim kako funcionira. stisnem bid, ispunim captchu i u zadnjoj sekundi stisnem bid i piše mi wrong captcha(a dobra je 100%).

Zato sto je zadnji bid vjerovatno na 3 ili cetvrtoj sekundi do kraja ja sma pokusao na 1 sekundi i na 2 sekunde od kraja i nije uspjelo iduci put cu da probam na 3 sekunde do kraja

14 godina
neaktivan
Lockerz

ljudi jel se placaju neke takse pdv ili carina za igru za xbox?

0 0 hvala 0
15 godina
dex3108 kaže...
KASA kaže...

Zato sto je zadnji bid vjerovatno na 3 ili cetvrtoj sekundi do kraja ja sma pokusao na 1 sekundi i na 2 sekunde od kraja i nije uspjelo iduci put cu da probam na 3 sekunde do kraja

ja probao na 3 i to je prekasno. mislim da je treba na 4

14 godina
neaktivan
Lockerz

Svi cekaju na kraj bida {#} pogledajte ponudene PTZ-e sada..pre malo

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
KASA kaže...
dex3108 kaže...
KASA kaže...

ja probao na 3 i to je prekasno. mislim da je treba na 4

Kak to mislite sekunde do kraja?

D=mc2, Deinstein
16 godina
protjeran
Lockerz
OMG danas nista nisam redeemao.KOji k sve otislo u roku par sec
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Glupi lockerz, nikad nemaju dovoljno stvari za 60 sekundi. Još sam ušao veoma brzo, ispunio captchu i sve te kad sam stisnuo redeem now izbacilo me nazad na početnu {#}

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
Lockerz

sve nestalo u stotinki

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

ma daj, krenem po stepenicama dolje uvjeren da će biti kasnije, kad dođem na pola čujem program se oglasi, trčim gore, prvo dođem ima još dosta toga, probam Guitar hero, stipkam već sve ali ništa, izbaci me, idem brzo i uzmem Battlefield Bad Co. Ultimate ed.. :P

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

1. put upisem TOCNO - vrati me na pocetak logina

2. put upisem TOCNO - pojavi se ovo:

3. put upisem TOCNO - vrati me na pocetak logina

4. put upisem TOCNO - udem

kad sam usao bilo je jos 3-4 igre, udem u r.u.s.e. i izbaci me natrag na popis igra jer je nema vise

i tad je bilo gotovo, sve podjeljeno...

15 sek i gotovo sve...bzvz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ne kužim te ljude iz lockerza, još nisu naučili da trebaju mnogo više tih stvari. Već godinu dana sam na njihovoj stranici i *urca nisam redeemao. Počet ću se pripremati fizički i psihički za svaki redeem -.-

Šta mislite hoće li poslije ovih redeemova koji su bili ovaj tjedan nastaviti glavni redeemovi?

15 godina
Lockerz

Nista ni danas. Nekidan sam kupio novu PCI wlan karticu i ima dosta slabi signal, i nekad se uspori net zbog toga. I normalno da se morao usporiti bas u vrijeme kad je poceo radeem. Probao na COD Black ops, izbaci i jos neku igru i izbaci me. Ostao samo Gamestop bon. Inace, od svih pet dana, u ovom je sve najbrze nestalo. (Narucio sam veliku antenu za wlan na ebayu, pa cekam da dode  :) )

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

po meni jucer je najbrze islo...udem jedamput iz 2. pokusaja i izbaci me na prvoj igri i nema vise nicega...

danas sam stigao uc iz 4. pokusaja i tek onda kad sam probao uc u igru me izbacilo

nije bitno...2 od 5, sretan sam...

razmisljam dali da dam bratu GT za PSP posto ima PSP, ili da prodam...ic ce ja mislim u njuskalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

e, ako oni nama to pošalju sve u jednom paketu, hoćemo platiti carinu i pdv jer su skupe igre i bude iznad 160 kn?

0 0 hvala 0
15 godina
FI4 kaže...

e, ako oni nama to pošalju sve u jednom paketu, hoćemo platiti carinu i pdv jer su skupe igre i bude iznad 160 kn?

inace ti je za elektroniku samo pdv, a mene ne zanima, rec cu im: jel vidite da pise GIFT? e pa uzmite rijecnik i sta je to? poklon...dakle nisam platio i dovidenja...mogu mi ga podamfati

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
FI4 kaže...

inace ti je za elektroniku samo pdv, a mene ne zanima, rec cu im: jel vidite da pise GIFT? e pa uzmite rijecnik i sta je to? poklon...dakle nisam platio i dovidenja...mogu mi ga podamfati

Nema veze.Sve iznad 160 kuna podlijeze carini!

15 godina

Ne bi da oni to ne znaju, ali jednostavno ih nije briga. Cijela država je u banani, pare se uzimaju gdje mogu stoga...

15 godina
RuskeGTT kaže...
FI4 kaže...

Ne pise nigdje GIFT. Ni na jednom ipodu kojeg sam dobio nije pisalo gift. Samo cijena kolika je kod njih u usa

17 godina
neaktivan
Lockerz

nije ni na 4 sekunde do kraja sad stvarno ne znam kako im radi sistem {#} probacu na 5 sekundi pa vidjeti mozda uspije XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

po meni jucer je najbrze islo...udem jedamput iz 2. pokusaja i izbaci me na prvoj igri i nema vise nicega...

danas sam stigao uc iz 4. pokusaja i tek onda kad sam probao uc u igru me izbacilo

nije bitno...2 od 5, sretan sam...

razmisljam dali da dam bratu GT za PSP posto ima PSP, ili da prodam...ic ce ja mislim u njuskalo

Prodaj bratu xD

[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Lockerz

stigla mi Fwb majica jucer :D

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

E zna li tko neki program il neš kaj sam upiše captchu? Išao sam na captcha trader, al ne znam kako to funkcionira da mi samo upiše captchu.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Axlus kaže...

E zna li tko neki program il neš kaj sam upiše captchu? Išao sam na captcha trader, al ne znam kako to funkcionira da mi samo upiše captchu.

Za videje ili za redeem?

16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...
Axlus kaže...

Za videje ili za redeem?

Videje.

D=mc2, Deinstein
16 godina
protjeran
Axlus kaže...
Perkan777 kaže...
Axlus kaže...

Za videje ili za redeem?

Videje.

ODI u postavke onog programa koji sam dao i odi pod Captcha Trader te tamo upisi sve potrebno!

16 godina
protjeran
Lockerz
Evo onima koji su slali mailove nek se jave za tajnu uspjeha ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice