Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.403.877
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
neaktivan
Lockerz

Dzaba sto sve radi glatko kad je opet sve otislo za sekund :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo slika:

Southwest 50$ Southwest 50$
One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

malo sutra...

udem lijepo brzo bez problema sa captchom...udem u electronics, vidim ostala sva tri ipoda 3G, dakle ovi novi su u manje od 10sek podijeljeni...udem na 32gb, izbaci me (dakle vec je bio out dok sam ja usao), udem opet u electronics, vidim shufflei ostali, ajde bio bi koristan, udem u plavi, izbaci me (opet out), udem opet u electronics, udem u roza shuffle, izbaci me (opet fresh out), udem u paypal i tamo SVE podijeljeno, osim par bonova...

ispada da nas bilo opet pun k. nije mi jasno...

ili su ovi debylini botovi opet sve pokupili...

ahhhhh

EDIT: sve je lijepo brzo radilo, nije bilo blokada...zacudilo me kako je sve podijeljeno odmah...a glede ovog roza shufflea, nemojte me zahebavati, jedini je ostao osim wallpapera pod electronics

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 1:26 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
RuskeGTT kaže...

malo sutra...

udem lijepo brzo bez problema sa captchom...udem u electronics, vidim ostala sva tri ipoda 3G, dakle ovi novi su u manje od 10sek podijeljeni...udem na 32gb, izbaci me (dakle vec je bio out dok sam ja usao), udem opet u electronics, vidim shufflei ostali, ajde bio bi koristan, udem u plavi, izbaci me (opet out), udem opet u electronics, udem u roza shuffle, izbaci me (opet fresh out), udem u paypal i tamo SVE podijeljeno, osim par bonova...

ispada da nas bilo opet pun k. nije mi jasno...

ili su ovi debylini botovi opet sve pokupili...

ahhhhh

Pa bili su svi z-listeri koji su kupili UW (bilo kad9.Ako si kupio (misli da jesi) prije par dana wallpaper imas redeem u cetvrtak.E na njemu uvijek ostane paypal.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
neaktivan
Glavno... test je uspjesan...

sada da vidimo sto ce biti...
In Control
15 godina
Lockerz

kakav test?

perk: znam da je cetv, jos i petak onaj general...ima jos prilika, ali imam dojam da ce ovako biti uvijek...mislim da cu pocet i ja kao ti ove bonove ubost i onda prodati na ebayu...pare u dzep, makar neku korist, pa skupim si pare za ipod tač :) samo mi reci, dal znas mozda ako se moze upgrejdati account na ebayu, posto sam uzeo samo onaj za kupovati, a nemam opciju da prodajem...jel to dzabe taj prijelaz ili? i btw. jesi za kafu negdje u gradu, karolina ili gdje god, da se upoznamoBelji se ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

kakav test?

perk: znam da je cetv, jos i petak onaj general...ima jos prilika, ali imam dojam da ce ovako biti uvijek...mislim da cu pocet i ja kao ti ove bonove ubost i onda prodati na ebayu...pare u dzep, makar neku korist, pa skupim si pare za ipod tač :) samo mi reci, dal znas mozda ako se moze upgrejdati account na ebayu, posto sam uzeo samo onaj za kupovati, a nemam opciju da prodajem...jel to dzabe taj prijelaz ili? i btw. jesi za kafu negdje u gradu, karolina ili gdje god, da se upoznamoBelji se ?

Mogli bi.Samo ovaj tjedan imamo puno previse obaveza.Sutra cu umrijeti!!!!AAAAAAAAAA

15 godina
Lockerz

začudo sve je išlo glatko. upal sam nekoliko sekundi nakon početka. electronics ništ nije bilo al je bilo dost gift cardova. počnem pisat za jedan pa me izbaci,krenem pisat na drugi pa me izbaci,krenem na treći opet izbaci pa na četvrti gift card i opet me izbaci e onda više nije ni njih bilo. pa sam izabrao wallpaper da vježbam ispunjavanje podataka. nekoliko puta sam ispunil pa sam ga ipak uzeo tek tolko da ne ispadnem da odem praznih ruku.

http://kasperskyme.bloger.hr/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

jel iko dosad ovdje dobio ista na ovom cudu?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
KASA kaže...

začudo sve je išlo glatko. upal sam nekoliko sekundi nakon početka. electronics ništ nije bilo al je bilo dost gift cardova. počnem pisat za jedan pa me izbaci,krenem pisat na drugi pa me izbaci,krenem na treći opet izbaci pa na četvrti gift card i opet me izbaci e onda više nije ni njih bilo. pa sam izabrao wallpaper da vježbam ispunjavanje podataka. nekoliko puta sam ispunil pa sam ga ipak uzeo tek tolko da ne ispadnem da odem praznih ruku.

Haha.To ti je dobro.Pa vec ako ti ide sporo upisivanje koristi macroe.

15 godina
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

kakav test?

Mogli bi.Samo ovaj tjedan imamo puno previse obaveza.Sutra cu umrijeti!!!!AAAAAAAAAA

nema probl. kad god mozes, samo da je popodne...moze i vikend, kad god...posalji PM sa brojom moba ili prijedlogom kad i gdje...zvat cu šakija pa cemo se nac svi skupa na cugi u karolini, a ako ima jos koji rijecanin, neka nam se pridruzi, da odrzamo 1. Lockerz meetingIznenađenSmijeh

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

kakav test?

nema probl. kad god mozes, samo da je popodne...moze i vikend, kad god...posalji PM sa brojom moba ili prijedlogom kad i gdje...zvat cu šakija pa cemo se nac svi skupa na cugi u karolini, a ako ima jos koji rijecanin, neka nam se pridruzi, da odrzamo 1. Lockerz meetingIznenađenSmijeh

Hehe 1. Lockerz meeting.Mozda nas Lockerz i nagradi hehe!!

14 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi, treba mi pomoc. Imam 2 e-mail adrese, i sad, sa jednom sam se registrovao na lockerz, a sa drugom na paypal. Da li mora biti ista e-mail adresa i za paypall i za lockerz? I kada primam novac preko paypala, da li oni pitaju na koju adresu da posalju, ili posalju na onu sa kojom si regovan na lockerzu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeCoy kaže...

Ljudi, treba mi pomoc. Imam 2 e-mail adrese, i sad, sa jednom sam se registrovao na lockerz, a sa drugom na paypal. Da li mora biti ista e-mail adresa i za paypall i za lockerz? I kada primam novac preko paypala, da li oni pitaju na koju adresu da posalju, ili posalju na onu sa kojom si regovan na lockerzu?

Nemora bit isti mail. Sto se tice primanja novca, adresa ne bi trebala imat veze posto ti salju elektronski direktno na paypal. Ako pitas za neke druge nagrade, lockerz salje iskljucivo na adresu koju si napiso u svom racunu na lockerzu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 15:23 (PraskaviRepan).
14 godina
neaktivan
Lockerz

Ok, hvala na odgovoru, ali ako salju elektronski, valjda trebaju pitati na koju ce e-mail adresu ici. Meni je lockerz registrovan na adriatico5@hotmail.com, a na paypalu sam ben_rectum@live.com. E sad, kako ce oni znati kako mi ide e mail od paypala? Sta ako misle da mi je i paypal registrovan isto na adriatico5@hotmail.com, pa posalju na tu??

Ma glup sam Šutim

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 16:23 (DeCoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Nisam nikad reedemao PP cash ali vjerojatno prilikom reedema trebas navest mail od svog paypal-a (to ce ti perkan znat rec), a ako ne onda jednostavno promijeni mail na jednom ili drugom tako da imas isti na oba dva servisa.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Paypal ti salju na Lockerz account mail adresu.Samo povezi tu svoju lockerz mail adresu sa vec postojecim paypalom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

Ali kako? Da promenim e mail adresu sa lockerza? Ima opcija u my account da se promeni adresa, jedino tako. Trazio sam opciju gde mi trazi e-mail od paypal servisa, ali nema. Nista, samo cu zameniti adresu od lockerz-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DeCoy kaže...

Ali kako? Da promenim e mail adresu sa lockerza? Ima opcija u my account da se promeni adresa, jedino tako. Trazio sam opciju gde mi trazi e-mail od paypal servisa, ali nema. Nista, samo cu zameniti adresu od lockerz-a...

Mozes i tako ali mozes i drugacije.

1. Odi na paypal i logiraj se sa tim accountom na koji zelis da ti salju paypal.

2. Idi na Profile (iznad tvog imena i/ili ispod paypal loga) te odi na add/edit E-mail

3. Kad tamo udjes samo klkni na add i dodaj mail adresu.

Nadam se da je jasno.

14 godina
neaktivan
Lockerz

E odlicno. Sad mi je jasno. A reci mi jos, ako se zeznem pa unesem pogresnu drzavu, da li ja mogu to ispraviti(naravno vazi za paypal)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DeCoy kaže...

E odlicno. Sad mi je jasno. A reci mi jos, ako se zeznem pa unesem pogresnu drzavu, da li ja mogu to ispraviti(naravno vazi za paypal)?

Ne razumijem.Ako pri registraciji uneses krivu drzavu morat ces brisati acc i raditi opet novi na istoj mail adresi!

14 godina
neaktivan
Lockerz

Ok, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

veceras jos 1 sansa, ako bude kao prosli put onda pljuga!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

Jel veceras redeem za sve ili samo za ultimate wallpaper?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

ultimate, sutra je za sve koji su pozvali 1 frenda u lockerz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

A kad je General?Mislim onaj koji ponavljaju?

15 godina
zgsolja kaže...
RuskeGTT kaže...

A kad je General?Mislim onaj koji ponavljaju?

citaj sta sam gore napisao...

16 godina
protjeran
Lockerz

Jeste sta dobili?Ja samo 25$ :( (nije ni to lose ali kad uzmem u obzir da sam isao na nano i nisam uspio dodje mi da se lupam glavom od stol!!!!!!!!!!!!

Fuck The Shut Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

isao sam i ja na nano, jer je jedini ostao cim sam usao u electronics...da cu uc, nisam ni usao vec van, prodan!

onda par bonova probao, upisao podatke za 3x bonova ali svaki put kad bi redeemao bi izletio van!

sve ide tako brzo, meni nije jasno kako ljudi uspiju, moraju programe rabiti, a kako ih ovi ne skuze

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RE: Lockerz pozivnice
Dodinho kaže...

Ja sam se prijavio i od danas imam 27 bodova valjda ću skupiti nešto više do 15.10., ali meni se ćini da je tu postoji neka kvaka, čudno mi je da je to tako jednostavno.

ja imam 500 bodova

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice