Uzimaj sta ti prvo padne pod ruku tj pod strelicu misa :D Ja cu ici i na iMac ili MacBook ma bilo sta na sta kliknem prvo :D
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.402.317
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li tko pozivnicu možda
renatokenk@gmail.com
Uzimaj sta ti prvo padne pod ruku tj pod strelicu misa :D Ja cu ici i na iMac ili MacBook ma bilo sta na sta kliknem prvo :D
Hehe, nisam znao da je tolika frka... :)
Ma sta god da ugrabim, bicu presrecan. Ali samo me brine, ako redeemujem onaj ipod touch, da li bi me ovi nasi odrali za carinu, pa onda i kada bih ga prodao opet bi bio u minusu. :D
Ma ja cu nekako vec srediti carinu i porez :D fala bogu pa se kod nas moze jos uvijek "dogovoriti" sa carinicima :D
Meni treba 12-20 sec da redeemam.
A kada treba ocekivati redeem? Da idem sad da se naspavam pa da celu noc budem tuned. Ako je nocas :)
Ma ja cu nekako vec srediti carinu i porez :D fala bogu pa se kod nas moze jos uvijek "dogovoriti" sa carinicima :D
Pa sta nije neko reko da Lockerz od sada placa carinu?
A kada treba ocekivati redeem? Da idem sad da se naspavam pa da celu noc budem tuned. Ako je nocas :)
Nema jos redeema.Redeem je u cetvrtak ali samo za one koji su kupili nesto na Lockerzu.Za general se jos ne zna.
Pa sta nije neko reko da Lockerz od sada placa carinu?
Sad su poceli prakticirati da plate carinu.
a kad je onaj redeem za z listere koji nisu nikad nista redeemali?

meni radi
da vidim sto je to :)
da vidim sto je to :)
Poslo
Upravo doslo 25$ na paypal a u shping info sam stavio Hrvatsku.Znaci mozete dobiti paypal samo nek je regan na Sloveniju ili neku drugu zemlju koja moze primati pare na racun.
bi li mi neko mogao poslat invi
te kad se vrati web on. napiso bi vam mail u inbox
moldwin666@gmail.com
Upravo doslo 25$ na paypal a u shping info sam stavio Hrvatsku.Znaci mozete dobiti paypal samo nek je regan na Sloveniju ili neku drugu zemlju koja moze primati pare na racun.
nisam skuzio, stavio si HRV, doslo ti je, a govoris da je regan na SLO ili neku drugu zemlju...zasto ako si dobio?
ovaj, posto sam malo noob glede paypala, ako se regam na SLO, to nema nikakve veze sa slanjem kupljenih stvari, tj nece doc u slo, nego? kad se radi narudzba onda se tamo pise svoja adresa? znaci da ova drzava u registraciji moze biti bilo gdje u svijetu? i dali lockerz bi mogao skuziti, pise ti u profilu da si iz HRV, a paypal na SLO?
hvala
nisam skuzio, stavio si HRV, doslo ti je, a govoris da je regan na SLO ili neku drugu zemlju...zasto ako si dobio?
ovaj, posto sam malo noob glede paypala, ako se regam na SLO, to nema nikakve veze sa slanjem kupljenih stvari, tj nece doc u slo, nego? kad se radi narudzba onda se tamo pise svoja adresa? znaci da ova drzava u registraciji moze biti bilo gdje u svijetu? i dali lockerz bi mogao skuziti, pise ti u profilu da si iz HRV, a paypal na SLO?
hvala
moras se regat na Slo zato da bi uopce mogo primit pare...jer da stavi hrv onda ti nebi poslali.....a to sto ti je paypal regan na SLO nema ti nikave veze kad narucujes pomocu paypala....recim da narucujes s ebaya ne gleda ti se paypal acc(adresa drav i osalo) nego ebay acc....a na ebay kad se regas stavis svoju pravu adresu ime prezime.....i oni ti saljuproizvod na tu pravu adresu...paypal adresa nema nikakv veze...to ti je stos xD
zna mozda netko kad je redeem za one koji nisu nista kupili jer ja ne kuzim ovo njihovo vrijeme xD
Ovako kad redeemate mozete staviti Hrvatsku nikakvih problema.Ja sam stavio i pare su mi dosle.A na PayPal se morate regati kao da ste u Sloveniji jer Hrvatska nije u EU pa nemoze primati pare.Kad kupujete s E-baya vecinom salju na adresu na e-bayu ali ponekda i drugacije pa stoga prije pogledajte i pitaje.
LOL ovako nesto na redeemu nikad vidio nisam.Sve laga nemozes cak ni 10 min poslije uci.Neznam sta je ovo.
totalno sranje, šteka za poludit...
daj ovaj reedem je takva smijalica...brijem da niko nis nije dobio
ja opet nemam login bodove tj nemam onog linka gdje ih pokupim, vec 2. dan...prosli put kad je tako bilo sam im se javio, pa su mi pisali nebuloze, skroz druge stvari za koje ih nisam ni pitao...pa se "popravilo", no sad opet...pun k mi je vise...kad budem uzeo ovaj wallpaper bolje im je da svaki put bude mi link na login i na bonus pitanja...
A brate nmg vise gledati one klipove XD odgledao sam 10 stranica danas a ostalo mi jos 90 XD samo dodaju one klipove ko ludi XD
ja sve do jednog odgledao :) (osim onih americkih)
sad sam na 28200 ptz-a
6 bodova po clipu..imam 400 bodova..pun k**ac neodgledanih..(neda mi se..:D)
24 boda po klipu 1080 klipova za odgledati ostalo XD a vec imam oko 21000 poena XD