meni ne otvara program jel mozda sto imam win7?
ja imam win 7 i radi
meni ne otvara program jel mozda sto imam win7?
ja imam win 7 i radi
ma ja sam bio na 700k na beterzima, doci cu ja do iPoda bez problema, samo treba dobro razmisliti :)
ma ja sam bio na 700k na beterzima, doci cu ja do iPoda bez problema, samo treba dobro razmisliti :)
heh i ja sam to mislio kada sam bio na milijun , i na 1.3 koeficjent sjehem -.-
Opet amerima daju reedem mislim stvarno ni shop im nije dovoljan :( a fino su rekli koliko se ja sjecam da kad uvedu shop reedem ostaje samo za van amerike dok se ne uvede shop za ostatak svijete.
heh i ja sam to mislio kada sam bio na milijun , i na 1.3 koeficjent sjehem -.-
ja na beterZu dobio majcu i odustao...ipak nije ko Lockerz
Evo link za beterz: http://beterz.com/?Referer=135730
Evo link za beterz: http://beterz.com/?Referer=135730
Ha,znaš da ću ja samo upisat beterz.com umjesto da kliknem na link i dadnem ti bodove?
coolface.jpg
pitanje za lord shigi-a ili ko već zna: kako da onu skriptu ubacim u imacros. skinuo sam ga za mozzilu jer ju koristim i neznam kako se to onda ubaci....
Ides na record macro, i stisnes stop, onda odaberes taj macro s liste i stisnes Edit. Gore ce ti se pojaviti kod pa ga samo zamjeni mojim.
Ides na record macro, i stisnes stop, onda odaberes taj macro s liste i stisnes Edit. Gore ce ti se pojaviti kod pa ga samo zamjeni mojim.
A čemu to uopće služi?
AJMO napisati email Lockerzu,ali da ga sastavi dosta ljudi s ove teme i da ga fino napišemo u normalnome tonu i da nas barem 10 pošalje isti taj mail Lockerzu?Trebamo tražiti reedem svaka 2 mjeseca za USA i INTERNATIONAL,ili da reedem bude jedan mjesec za USA drugi za International,da im kažemo da za General Redemption ne ostavljaju ostatke Shop Redemptiona,Da uvedu Shop u Hrvatsku,da zašto su nam lagali da je reedem samo iza INTL a da je za USA Shop,zašto su tajnoviti oko vremena naručivanja neka nam barem kažu točan datum a sate neka zadrže za sebe,dal je njima normalno da nespavamo i po 12 sati kad se bliži dan reedema zbog njihovog glupog režima,za kraj veliki apel da nešto poduzmu i da nađu naćina da svi budemo zadovoljni..Ovako samo mi recite dal se slažete s tom Idejom i možemo svi zajedno pisati naš mail koji ćemo im svi prosljediti!
ok može :)
može
Evo što sam ja napisao,ja mislim da je ovo odličan mail pa samo copy paste i pošaljite to Lockerzu,možda promijenimo NEŠTO!
Dear,Lockerz
While I was writing this mail a lot of stuff went through my head about your website.I have been a member since....
but I have also a lot of propositions to help this Site
1.Lockerz should have redemptions every 2 months-it's not bad,you make double of your current earnings of one month-that means more cash and more prizes
2.If you don't aggre with 2 months-you could have one month reedem for USA and one month for International members
3.Keeping redemption date a mistery:Ok,I understand that part but you pushed a little over don't you?You should tell us at least a day of Redemption,
you are now asking why we gonna do that?You could do that because a lot of your members are extremely loyal to you and they camp 26 hours without eating a single bit,
because they think Reedemption will be in a few seconds,Isn't that mean?
4.About Shop:Shop is ok and I like it alot but try to bring shop in Croatia,because here people are crazy About Lockerz I think they are most loyal members you have with USA guys
5.Z-Listers:I got my shirt and I'm satisfied but It doesn't make me happy that Z-Listers only had one special redemption for them,try to come up with more Redemption for Z-Listers please
6.Leftovers:Yeah,leftovers I mean you put leftovers from Shop Redemption to General Redemption and everyone reedemed a wallaper,stop doing this!
7.Laggy servers:What happened at June General Redemption,site was loading 4 minutes and everything was fresh out,you have big stacks of cash buy some servers!!
This is all I have to say!I wish Lockerz good luck in future Redemption.
Your faithfull member...
Poslao :D
Poslao :D
Ja sam isto svoj primjerak već poslao,ali apeliram da i ostali forumaši učine isto,dakle copy paste ovog mail i pošaljite!
e ljudi neki bug se dogodio na lockerzu i sad mogu gledat sve videe koje sam pogledao ponovno xD
ja cu staviti bring shop to croatia and bosnia :D ipak mora i meni nesto doci ;) u bosnu nadam se da se ne ljutis ??
Poslano, zasto bi se ljutio na to?
mogao bi malo i na recenicama poraditi :D
mogao bi malo i na recenicama poraditi :D
Gdje trebam poraditi?
Hvala svima,šaljite samo mailove i kad vam stigne reply stavite ga tu na forum da vidimo šta su nam odgovorili.Ovo za Bosnu je u redu ne ljutim se...
Sendendinooo :D ^^
LordShigi:Ides na record macro, i stisnes stop, onda odaberes taj macro s liste i stisnes Edit. Gore ce ti se pojaviti kod pa ga samo zamjeni mojim.
i kad je reedem kaj onda treba napravit?
i za koji je to proizvod?
imaš zahvalu od mene
sada se svaki video moze gledati do 5 puta i svaki puta se dobijaju poeni, jos da se moze sta ugrabiti na reedem-u
aaaaaaaaaaa ma ne pada mi na pamet da gledam vise one kilometarske XD
aaaaaaaaaaa ma ne pada mi na pamet da gledam vise one kilometarske XD aaa 4 boda po pogledu zar nije bilo lakse staviti da je 20 odjednom :( totalna glupost koji cu moj gledati jedan video 5 puta :( stvarno su pukli
Pa nije tolki bed.Klikneš 4 puta na filmić, svaki u drugi tab i to je to.Kao da gledaš jedan.Poslje je malo tlaka upisivati captcha za svaki al dobro.To je to.16 laganih bodova.Ili za nove članove 20.
da, samo sto nemozes gledati videe u tabovima :S
Kako nemožeš.Ja otvorim isti filmić 4 puta i gotovo.Upisati captcha i na sljedeći.Znači isto vremena za sva 4 puta.:)
ajd šaki ne laži ne možeš 4 odjednom