Nedo bog, onda sam na moru.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.679
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nedo bog, onda sam na moru.
joo daj posalji mi source prije mora
Normalno da će ameri prije redeemati kada je njima država odma namještena...Oni moraju samo autofill i captchu i gotovo...
imas programa koji upisuju i drzavu
Odma daj na PM! :D
Odma daj na PM! :D
I meni isto posalji na pm...a mozes i staviti post....
STAVLJAJ NOVI PIST ODMA !!!
EDIT: POST* xDD
ovo tko ne kuzi spanjolski, pratite sta lik radi, koje stvari klika, brise i sve...
uglavnom ukratko:
-instal se imacros u mozilu
-trebate zrtvovati 1 redeem za konfiguriranje programa (jer program rabi html od ptzplacea)
-kad izaberete neku nagradu (ostat ce vam desktop podloge ili slicno) onda pokrenete record na imacrosu, upisujete podatke SVE osim captche, sejvate, pa idete na edit, pobrisete TRECI redak i sejvate opet
-mogucnost vadenja van ovog postupka kao bookmark, tako da vam stoji iznad adress-bara i samo kliknete na to i ispuni vam se
-ponavljam, treba konfigurirati na redeemu, tako da od ovog redeema ne ocekujte nista, tek iduci...
evo linka za add-on:
ne u cetvrtak...festa je :D xDD---sutra u 23:07
ovo tko ne kuzi spanjolski, pratite sta lik radi, koje stvari klika, brise i sve...
uglavnom ukratko:
-trebate zrtvovati 1 redeem za konfiguriranje programa (jer program rabi html od ptzplacea)
-kad izaberete neku nagradu (ostat ce vam desktop podloge ili slicno) onda pokrenete record na imacrosu, upisujete podatke SVE osim captche, sejvate, pa idete na edit, pobrisete TRECI redak i sejvate opet
-mogucnost vadenja van ovog postupka kao bookmark, tako da vam stoji iznad adress-bara i samo kliknete na to i ispuni vam se
-ponavljam, treba konfigurirati na redeemu, tako da od ovog redeema ne ocekujte nista, tek iduci...
evo linka za add-on:
ko ga hebe onda, nisam lud zrtvovat redeem ;D
stvarno mislis ovaj redeem nesto uloviti?
skini si to, koristit ce ti za iduce pokusaje...ja iskreno nisam nijedno pokusavao redeemati s ovim programom, jer bi uvijek zakasnio, ali kad sam isprobao za neke podloge ili piždarije, RADI...
samo treba uc na vrijeme...i mislim da mi je najbolje vrijeme 6-7 sek. (ulazak, imacros i captcha)
Source od LockerzCheckera ako kome treba..
http://rapidshare.com/files/401728568/WindowsFormsApplication1.zip
jer netko uspjesno reedmao nagradu a da je koristio lockerzchacker od lorda??
Ja sam redeemao paypal ako ti što znaci.
uglavnom ukratko:
evo linka za add-on:
Ja sam tako napravio prosli redeem XD
pa kako si uspio uc u ovo di ispunjujes ovo adresu broj i to
znaci... hvala.... ma mislio sma da ce mi otkazati ako koristim "varanje" , ali ocito da nekuze Chackera...jer sam cito da su ljudima otkazivali stvari jer su imali svakih 15 sec refresh str. ....
p.s.- to bi bio i dobar prijedlog za poboljsanje LC-kera ... da se slozi da se stranica refreshira jednom u 15 sec, drugi puta u 30 sec, treci put u 18 sec...itd...
to je dobronamjerni prijedlog, normalno da je to tesko ako ne i nemoguce sloziti...
BTW svaka cast na programu i nije mi namjera pljuvati po njemu...dapace, mislim ovaj puta ga i koristit, ako ofc...da neko LINK za download :)
znaci... hvala.... ma mislio sma da ce mi otkazati ako koristim "varanje" , ali ocito da nekuze Chackera...jer sam cito da su ljudima otkazivali stvari jer su imali svakih 15 sec refresh str. ....
p.s.- to bi bio i dobar prijedlog za poboljsanje LC-kera ... da se slozi da se stranica refreshira jednom u 15 sec, drugi puta u 30 sec, treci put u 18 sec...itd...
to je dobronamjerni prijedlog, normalno da je to tesko ako ne i nemoguce sloziti...
BTW svaka cast na programu i nije mi namjera pljuvati po njemu...dapace, mislim ovaj puta ga i koristit, ako ofc...da neko LINK za download :)
Nikoga ti nece banati zbog refreshanja odnosno hoce ali samo IP adresu pa to moze rezultirati da ti se checker ukljuci tj pocne svirati a redeem hnije poceo ili da ti uopce ne pocne svirati.
BTW ja sam otkrio bug u svom checkeru.Kad nema konekcije tj net je iskljucen program se sruso.
perkane kako ti imacro radi ako si ga konfigurirao na test stranici? ako se ne varam sluzi se html-ima i treba se konfigurirati direktno u redeemu...
perkane kako ti imacro radi ako si ga konfigurirao na test stranici? ako se ne varam sluzi se html-ima i treba se konfigurirati direktno u redeemu...
Kao prvo html se mjenja svaki redeem.Kao drugo sam sam si namjestio adresu na koju ide onda da se automatski ulogira i ode do zeljene nagrade (necu reci koje da ne ureknem XD).Uz to sam zadnji redeem pobro neke kodove sa stranice.
Gledaj on radi na principu da bira random brojeve izmedu 20-30 sec. A ako stavim ispod tog limita tebi ce banati IP i morati ces restartati ruter. Ovako je najsigurnije.
Jos sam od jednog dobio info da je redeem sutra
Odo ja spavat.
Laku noc.
Gledaj on radi na principu da bira random brojeve izmedu 20-30 sec. A ako stavim ispod tog limita tebi ce banati IP i morati ces restartati ruter. Ovako je najsigurnije.
ima i boljih rjesenja...
koji k je ovima danas su stavili 70 filmica novih...sinoc ih je bilo 730, sad ih je preko 800...pun k mi ih je vise, a nemogu gledati sivi znakiz PTZ-a pored njih
koji k je ovima danas su stavili 70 filmica novih...sinoc ih je bilo 730, sad ih je preko 800...pun k mi ih je vise, a nemogu gledati sivi znakiz PTZ-a pored njih
Vidis ja imam sistemm imam program koji muta firefoxu, upalim HIMYM i gledam i jedno idrugo paralelno do sad riješio kAtegorio MEVIO, DAILES, MOVIE TRAILERS I STARZ(Gledo prek VPN-a)
e ekipo....reedem vam je poslje 26....naci najvjerovatnije sljedeci pon uto ili sri........
Sto ako redeemam Novce za paypal...znam da naša zemlja nema receive option ali gdje bude taj novac dok ja ne upišem svoje PayPal podatke...koliko to može čekat?
Triple PTZ, Retro Redemptions, amazing new boutiques in SHOP... Let's add another to this great list - we are extending the deadline for you to earn at least 50 PTZ to be eligible for the General Redemption to June 26, 11:59 p.m. EDT. The catalog for the Retro Redemption keeps getting better and better! Get a sneak peek here!
Tako nema ga do 27.6 :D
Sto ako redeemam Novce za paypal...znam da naša zemlja nema receive option ali gdje bude taj novac dok ja ne upišem svoje PayPal podatke...koliko to može čekat?
meni isto zanima....sta oni nezele poslat zemljama koje nemogu dizat novce s paypala.....ili sta....ja sam bio primio 50 $ na paypal od njih u 1 mjesecu...i sve je bilo u redu potrosio sam i na ebyu....neznam jel ce tako i sad biti...bilo bi super...