pozdrav dali je neko kupovao kljuceve na http://www.cjs-cdkeys.com/ ovoj stranici
Kupovina cd key problem
- poruka: 16
- |
- čitano: 4.404
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupio sam sinoc ali mi ne salju kljuceve neznam do cega je problem dali si ti tamo kupovao
Nemoj ocekivati da ces dobiti iste sekunde, ljudi imaju takoder svoje radno vrijeme i puno kupaca
kupio PES 12
ja sam kupovao na cdkeyshere prije i dodje na mail za 10 minuta a kod ovih to ide tosta sporije.a dobro je da nisam promasio nesto pa da mi propane novac
Vjeruj mi ja sam prije suradjivao s njima...cak i meni je trajala isporuka "dugo"
sjecas li se koliko dugo iako im pise da im je dosava 24-48 sati
sjecas li se koliko dugo iako im pise da im je dosava 24-48 sati
pa meni je bilo 24h ( s tim da ja nisam bio obican kupac )
Ja imam loše iskustvo, jednom nisam mogao od stalnog dobavljača nabaviti CoD2 pa sam išao k CJS. Kako sam sumnjao da daje isti key više ljudima uzeo sam samo 1 key za test. Ispostavilo se da key koristi netko već pola godine, nakon toga sam dobio zamjenski s kojim se nisam niti mogao spojiti na server jer je bio in use, zatim su mi nudili 3. ali sam odbio i tražio refund.
Savjet: NE kupujte keyeve koji se ne vežu na Vaš account tipa Steam i Origin, tj. keyeve koje može koristiti više osoba.
Ja sam htio kupiti BF3 Limited Edition negdje tijekom 6. mjeseca ali sam cuo da je Base Host malo sheban... Tako da me zanima da li je ova stranica 100% sigurna?
I na koji način se plaća? Stara mi trenutno nema pay-pal... tako da me zanima da li ima jos koji način uplate?
Pretpostavljam da se nemože uplatnicom...
viza ti je najlaksi nacin i najprije njima legne uplata tj prije dobijes kljuc.nisam kupovao kod njih ali ja kupujem na cjs keys i tamo je provjereno sigurna
pozz
mislio sam si kupit orginal CD-key za pes 12
koja je stranica sigurna za kupnju
otiso sam na konami stranicu al nije mi jasno gdje trebam upisat taj cod sto sam ga dobio