Krivi uređaji pod "Activity session" na Facebooku?

poruka: 1
|
čitano: 1.842
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Krivi uređaji pod "Activity session" na Facebooku?

Pozdrav!

Još davno sam uključio "Activity session" na Facebooku, opciju koja prati s koje IP adrese i s kojeg tipa uređaja/OSa sam se spojio. Nisam to dosta dugo provjeravao. Neki dan primjetim spajanja iz Splita, a zivim u ZGu.. Tada sam promijenio lozinku za Facebook, a na gmail na koji mi ide recovery lozinke ukljucio sam da kada se logiram svaki puta dobijem poziv koji mi kaze jednokratno sifru (tako da se nitko osim mene ne moze ulogirati).

No, nakon toga sada prepoznajem sve sesije (s opet nekim spajanjima iz Splita, Vrbovca i sl), ali mi se odjednom pojavila i sesija za "Facebook for iPhone" u vrijeme kada sam to mogao biti ja (ne sjecam se), ali problem je sto ja nemam iPhone nego smartphone sa Android OS-om. I sve se jos to dogodilo nakon promjene sifre. Da li mi je netko uspio dva puta probiti sifru ili je to samo greska u ocitanju?

Znam da se krivo moze ocitati lokacija zbog IP adrese, ali da se krivo ocita i OS/aplikacija s koje pristupam?!

Malo me paranoja hvata, a stvarno mi se ne da instalirati na mob aplikacija za stvaranje jednokratne sifre za facebook (token), pogotovo ako radi kao i njihova mobilna aplikacija..

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 11:19 (Bigkix).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice