Joost

poruka: 4
|
čitano: 1.244
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Joost

Joost je aplikacija za gledanje TV-a putem interneta.

Usluga je potpuno besplatna (osim prometa kojeg plaćamo lokalnom provideru), a na meniju imamo popriličan broj “kanala”. Radi se dakle o aplikaciji/servisu sa konceptom sličnim Miro-u, no kako sami autori kažu i o aplikaciji koja nastoji pružiti što više televizijski ugođaj.

Prva sličnost su vjerojatno reklame, bez kojih bi i mogli živjeti, no druge su sličnosti primamljivije. Radi se o načinu odabira programa, samom sučelju i sl.

Osim toga Joost nudi i neku vrstu “social networking” funkcionalnosti, pa tako možete chatati s prijateljima za vrijeme dok gledate neku emisiju (?!), preporučivati emisije i sl.

A sto se tice kanala tu ima od Ministry of Sound-a, MTV-a, Fift Gear-a, Nickoledeon-a do Paramount Pictures channela!!

www.joost.com

Double posters deserve to die!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joost

Dali za Joost treba TV kartica/tuner?

Software is like sex: it's better when it's free!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Joost
Gixx kaže...

Dali za Joost treba TV kartica/tuner?

Ne treba ti tuner samo brza internet veza...
C2D E6600@3,6/Gigabyte P965-DQ6, OCZ Platinum@1000 2x2 gb, 8800 GTS g80
17 godina
neaktivan
Joost

Da, zanimljiv koncept.. poigral sam se s tim Joost-om prije nekoliko mjeseci, no dojadil mi je. Nije bilo baš previše gledljivih kanala, sve neke gluposti.. možda su sad dodali još kaj zanimljivoga, baš bum si pogledal ovaj tjedan..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice