NE znam da li je ovo uopce moguce ali izgleda da je pristup internetu u mom stanu u zagrebu je apsolutno jednak ovoj prizdini gdje trenutacno zivim.
Znaci, prica ide ovako. Zivjet cu na 2. ferenscici. Uglavnom taj kvart. Linija fiksna postoji, bez ugovora, na koju se placa pretplata tcomu. Ja danas, uvjeren da ce barem jedan operater osim smeca od tcoma moci uvesti internet, zovem optimu, bnet i iskon.
Sljedeci odgovori su bili:
Optima: ne, ne moze jer oni nemaju infrastrukturu tamo ali mogu uzet neki njihov govnarski paket od 4Mbit. JEDINA OPCIJA. NJihovu fiksnu liniju naravno ne mogu uzeti pa da uzmem direktno njihovom paket sa flat+ 8mbit veza.
Bnet: nemamo infrastrukturu.
Iskon: nemamo infrastrukturu al mozete uzeti nas internet i tcom telefon i placat 260+tcom telefon. Nakon toga ja njih pitam koja je razlika da ja direktno uzmem internet bez "paketa" u kojem placam telefon koji vec placam u pretplati. Ne, to nije moguce radi infrastrukture. NJihovu fiksnu liniju naravno ne mogu uzeti pa da uzmem direktno njihovom paket sa flat+ 8mbit veza.
Moje pitanje je da li su sluzbenici nesposobni jedan do drugoga ili ja stvarno u Zagrebu ne mogu uzet internet koji nije Tcom. Nitko nista nema. Ne infrastrukture, nema tehnike, nema niceg.
Kak je moguce da ljudi u gradicu u 3000 mogu imat optimu a eto ja je ne mogu imat . I ne samo njih, vec ne mogu nista imat kako se cini.