Internet shopping

poruka: 14
|
čitano: 1.994
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Internet shopping

Sta mislite da li je sigurno kupovati telefone preko neta od firme kojoj je sjediste u VB i sve se obavlja preko maila i uplacuje se preko western union money transfera

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Internet shopping
NE!, nije ni malo sigurno, bjezo od toga.....moja preporuka..
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
Internet shopping

ja sam im poslao mail u kojem stoji sta me zanima i evo odg------------- ---- Hello , Thanks for your inquiry..... We are always at your service. The Samsung i8910 Omnia HD is Brand New, sealed, Sim unlocked, and comes with its full factory accessories.Its also comes with 12 months international warranty, and would work with any network of your choice. We are located in United Kingdom.. The shipping is done via via FedEx Express, UPS, USPS, and delivery takes only 2-3 days to arrive at your location; No worries about custom's. The Samsung i8910 Omnia HD costs....$400 USD Shipping to Montenegro , costs.. $60 USD Per Unit. Your order would be fully insured against damages.. KINDLY PLACE YOUR ORDER IN THE BELOW MANNER SO THAT WE CAN PROCEED ON PACKAGING AND LABELING IMMEDIATELY Full Name............ Full Order....... Shipping Address...... Phone Number.... We sincerely Hope you would enjoy shopping with us and look forward to more orders from you. Await your prompt reply... Thanks. Regards, Almas +447035935206.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Internet shopping

provjeri po netu ima li nekih podataka o firmi, jesu li prevarili nekoga i sl.

Ja osobno sve uzimam na ebay-u i nisam imao nikakvih problema do sada, cak su brzi s dostavom nego nasi shopovi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a provjeravao sam i izgleda da su ok poslali su mi jos 1 mail sa nekom garancijom itd itd a sto se tice ebay-a ja nmgu da narcujem jer sam iz CG i kod nas ne dostavljaju Plač

17 godina
neaktivan
posalji im mail gdje im je shop da bi doso kod njih direkntno...bus vidio da ce stalno mijenjat adrese....

ja sam isto probo prek te ponude, covjek tako ljepo odgovora da mislis da je sve u redu, kad sam ga pito da bi doso tamo kod njh direktno, prvo nije odogovaro, kad sam ponovo poslao mail rekao je da je zaboravio odgovorit te je rekao da je u londonu, nakon sto sam reko da cu doc tamo, covjek je rekao da su se prebacili u singapur-.-
eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan
Internet shopping

Ako nesto zvuci predobro da bi bilo istinito, onda i je. Bjez.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

bizi covik od toga zajebaces se naveliko

nu, glamac, djava ga odnija
16 godina
neaktivan
Internet shopping

haahah ok tnx momci Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet shopping

hah evo ja im nista nisam odgovarao i sad oni salju meni mail i pisu kao we understand your fear i poslali su mi adresu sajta  behmarketplace.co.cc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaboravi na to.

Kakav je to dućan koji koristi besplatnu domenu?

Rađe nađi nešto negdje drugdje.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Internet shopping

Bi ja ali nznm gdje, jer ebay ne dostavlja u ovu usr**u CG a kod nas ima da se kupi samo na 1 mjestu i to za 800 ePlač znate li vi jos koji site za kupovinu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet shopping

Ja sam isto preko tog htio kupit mob,al totalno im je čudan jezik,englesko-hrvatski......

A šta ćeš ljudi izmislili novi jezik xD

Npr:On je nov zapakirana,dolazi sa bla,bla,bla :D

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Internet shopping

zašto uopce razmisljate o kupovini na takvim "cudnim" web stranicama?! ako nemaju on-line shop sa osiguranim transakcijama ond anista od trgovine.

sve te neke cudne kombinacije treba zaboraviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice