Procesor spor. To je i kod mene problem
HD na YouTube-u
- poruka: 53
- |
- čitano: 24.623
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Treba bar dula core na 2.5GHz
Video u flash playeru bi trebao biti akceleriran preko graficke. I taj tkz. "HD" uopce nije onaj pravi HD, nego samo malo vece rezolucije i bitratea nego sto su inace videi na youtubeu. Na koliko ti je procesor kada pokusas vrtiti taj "HD" ?
stavi najnovije drivere za grafu,skini i instaliraj najnovije kodeke i vec tu bi trebalo biti poboljšanja,a s obzirom da vidim da je grafa agp,što je stariji standard predpostavljam da je i matična starija(nemora biti,pretpostavka),mozda je problem ako slučajno imas malo rama na matičnoj......
a opet kazes da si preko t-coma,i ja sam pa i meni zna nekad stekat dok streemam hd video,tak da jer mozd i do net veze
Za gledanje 720p videa nekakav minimum bi bio jednojezgreni procesor na 2,4GHz, a za normalno gledanje HD 1080p videa trebao bi barem Pentium 4 na 3.0 GHz ili Core Duo na 1,8GHz.
1,73 gh i ne trza i brzo ucitava
Procesor spor. To je i kod mene problem
ja imam p4 3.0 OC na 3.5, 7600gt i pri gledanju HD videa na you-tubeu procesor mi je opterečen 80-90% i ne šteka. makar mislim da mi je pomalo trzalo dok nisam clockao pc.
ja imam p4 3.0 OC na 3.5, 7600gt i pri gledanju HD videa na you-tubeu procesor mi je opterečen 80-90% i ne šteka. makar mislim da mi je pomalo trzalo dok nisam clockao pc.
lool
Evo kako izgleda stvarna potrosnja procesora tj ovog iz potpisa na pravom 720P HD tj to je FLV video visoke rezolucije, ovako izgleda kod mene bez pomoci graficke kartice jasno, pa se vidi kako to izgleda a ne ono kaj je Kalea nabacio bezveze!!!
Evo slika zauzeća mog procesora pri gledanju klipa u HD rezoluciji!
Btw: riječ je o AMD Athlon 64 X2 5200+ clockan na 2.9 GHz
@kalea: al si se prosuo brate ono možda jest klip veće rezolucije ali nije ti upaljen HD
I zašto mi HD trza???
lool
Evo kako izgleda stvarna potrosnja procesora tj ovog iz potpisa na pravom 720P HD tj to je FLV video visoke rezolucije, ovako izgleda kod mene bez pomoci graficke kartice jasno, pa se vidi kako to izgleda a ne ono kaj je Kalea nabacio bezveze!!!
Evo slika zauzeća mog procesora pri gledanju klipa u HD rezoluciji!
Btw: riječ je o AMD Athlon 64 X2 5200+ clockan na 2.9 GHz
@kalea: al si se prosuo brate ono možda jest klip veće rezolucije ali nije ti upaljen HD
Kad smo vec kod tog HD videa ovako izgleda reprodukcija videa i potrosnja procesora iz potpisa kod Full HD videa 1920-800 kada graficka kartica preuzme na sebe posao, jasno ovo je video reprodukcija na kompu a player je Media Player Clasic Home Cinema eto onako da se vidi!!!
meni nekih 20% procesora uzme. imam četverojezgreni. grafičku ne koristi.