Gmail - Nestaje pošta

poruka: 8
|
čitano: 3.894
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Gmail - Nestaje pošta

Ovako naime imam gadan problem s gmailom. Naime uočio sam da mi neke poruke u inboxu koje su mi važne jednostavno NESTANU{#}

Počeo sam s kupovinom na DealExtreme i zadnja kupovina je poveca svota, cca. 400kn, i ja na mobu i stigne mi mail da je order shipped, ja sav sretan dodjem doma idem provjerit na kompu kad ono od maila ni traga ni glasa!!! Sada nisam siguran jeli order shipped za onu kupnju od 400kn ili za onu drugu od 30kn {#}

To mi se ne dogadja samo s mailovima od deal extremea.

Unaprijed hvala na pomoći!

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gmail - Nestaje pošta

Provjeri Account Activity u donjem desnom uglu. Vidjet ćeš IP adrese zadnjih desetak loginova i vrijeme logina. Možda netko drugi čita (i briše) tvoje mailove.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Gmail - Nestaje pošta

Jesi li provjerio da ti nisu mailovi u SPAM folderu? Meni google isto ponekad  vazne mailove baci u smece misleci da je spam pa ga moram provjeravati.

16 godina
Gmail - Nestaje pošta

Nema drugih IPova osim mojih. NItko mi se nespaja na acc, a i lozinka mi je preteska za pogodit. Kombinacija brojki slova i znakova.

Nema ni u SPAM folderu niti u smeću{#}

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gmail - Nestaje pošta

Možda ti je na mobu pokazalo staru poštu, trebaš sinkronizirati gmail

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo86 kaže...

Možda ti je na mobu pokazalo staru poštu, trebaš sinkronizirati gmail

Ma sve redovito sinkroniziram na mobu i isto je kao na kompu, ali nekih mailova jednostavno vise nema ni na mobu ni na kompu kad gledam.

16 godina
neaktivan
Gmail - Nestaje pošta

Da nisi slucajno obrisao mail na mobitelu nakon sto si procitao, pa sinkronizirao... Zna se dogoditi. Mozda si nesvjesno to napravio.  {#}

Ovdje bih nešto kao trebao napisati, jel?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mr. Monster kaže...

Da nisi slucajno obrisao mail na mobitelu nakon sto si procitao, pa sinkronizirao... Zna se dogoditi. Mozda si nesvjesno to napravio. {#}

mozda, neznam. Mada nevjerujem. Neznam di su nestali drugi mailovi?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice