Forum Hosting

poruka: 20
|
čitano: 2.951
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Forum Hosting

E ovako napravio sam Forum i sve kak treba.. ali sad me zanima kako mjenjam skin?, naso sam sa nekih stranica par skinova, ali di ih moram stavit? evo forum http://www.tpbg.co.cc/forum/

EDIT: Uspio sam, nego dali bi neko mogao napravit welcome page u php-u kao ovo http://sshg-services.co.cc/ ali netreba da slova polako dolaze nego odmah i da bude neka pozadina a ne samo crno.

Kupi Si Tricikl
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 18:09 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Forum Hosting

Description:
Access to the web page was blocked by ESET NOD32 Antivirus.
The web page is on the list of websites with potentially dangerous content.

15 godina
W1ck3d8u2z kaže...

Description:
Access to the web page was blocked by ESET NOD32 Antivirus.
The web page is on the list of websites with potentially dangerous content.

lol? sta os rec stim?

Kupi Si Tricikl
16 godina
Encyanix kaže...

E ovako napravio sam Forum i sve kak treba.. ali sad me zanima kako mjenjam skin?, naso sam sa nekih stranica par skinova, ali di ih moram stavit? evo forum http://www.tpbg.co.cc/forum/

EDIT: Uspio sam, nego dali bi neko mogao napravit welcome page u php-u kao ovo http://sshg-services.co.cc/ ali netreba da slova polako dolaze nego odmah i da bude neka pozadina a ne samo crno.

SSHG Services Inc. je moja stranica te link koji si stavio vodi na moju stranicu. Ja ti mogu izraditi po tvojoj zelji. Samo mi reci kakvu tocno pozadinu zelis?

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
15 godina
xZero kaže...
Encyanix kaže...

SSHG Services Inc. je moja stranica te link koji si stavio vodi na moju stranicu. Ja ti mogu izraditi po tvojoj zelji. Samo mi reci kakvu tocno pozadinu zelis?

Sad mi vise netreba napravio sam. Svejedno Hvala.

Zar je bitno?
15 godina
neaktivan
Forum Hosting

Ako ti treba hosting za forum posjeti: Hrvatski Besplatni Web hosting:)

1 0 hvala 1
15 godina
grayfoxer kaže...

Ako ti treba hosting za forum posjeti: Hrvatski Besplatni Web hosting:)

Hostam forum na 000webhost.Tak da netreba, svejedno Hvala.

Zar je bitno?
15 godina
Forum Hosting

Jedino sto me sad jako zanima je kako mogu svoj forum postavit da kad upisem na google search "tpbg forum" da mi izbaci moj forum (besplatno) ?

Zar je bitno?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Jedino sto me sad jako zanima je kako mogu svoj forum postavit da kad upisem na google search "tpbg forum" da mi izbaci moj forum (besplatno) ?

SEO :) ako ti treba više informacija javi mi se na privat. Ali prije toga proguglaj malo: http://en.wikipedia.org/wiki/Search_engine_optimization

15 godina
Forum Hosting

Volio bi ako bi mogao u kratko napisat nesto o tome, i kakvi sve alati postoje za to :D (nov sam ovom :/)

Zar je bitno?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Forum Hosting

Kao prvo probaj se što prije riješiti ove co.cc domene jer je google blokirao sve stranice sa tom besplatnom domenom. Kada se  rješiš te domene onda si sredi malo keywords (ključne riječi), instaliraj neki mod na forum koji će ti davati Search Engine Friendly URL's. I probaj stvoriti na netu (pogotovo drugim forumima) što više backlinkova. Ako ti koja riječ/pojam nije poznat slobodno ukucaj u google ima puno/previše članaka na tu temu :) i još k tome na Hrvatskom. Sretno {#}

Hrvatski besplatni web hosting: www.winning-host.info

0 0 hvala 1
15 godina
Forum Hosting

Dobro pogledat cu nego.. koju onda domenu da uzmem(besplatno)? ova je najkraca(najlijepsa :D)

Zar je bitno?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Forum Hosting

Evo ti klikni: www.winning-host.eu/besplatna-domena nastavak ti je cz.cc isto kao i co.cc ti je sve,imaš DNS-e... ;) a nije blokirao google.

0 0 hvala 1
15 godina
grayfoxer kaže...

Evo ti klikni: www.winning-host.eu/besplatna-domena nastavak ti je cz.cc isto kao i co.cc ti je sve,imaš DNS-e... ;) a nije blokirao google.

Morat cu sve ispocetka napravit ako promjenim domenu?

Zar je bitno?
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 18:07 (Encyanix).
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
grayfoxer kaže...

1. Morat cu sve ispocetka napravit ako promjenim domenu?

2. Di se tu mogu registrirat?

Neeeeee, samo stavi tu novu domenu u cPanelu pod Parked Domains . Klikni na link i u tražilicu unesi željenu domenu :) i ostalo te vodi korak po korak.

15 godina
grayfoxer kaže...
Encyanix kaže...
grayfoxer kaže...

Neeeeee, samo stavi tu novu domenu u cPanelu pod Parked Domains . Klikni na link i u tražilicu unesi željenu domenu :) i ostalo te vodi korak po korak.

Evo rijeseno :D  tpbg.cz.cc , ali zasto kad stavim www.tpbg.cz.cc dodje mi not found?

Zar je bitno?
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 18:19 (Encyanix).
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
grayfoxer kaže...
Encyanix kaže...
grayfoxer kaže...

Evo rijeseno :D  tpbg.cz.cc , ali zasto kad stavim www.tpbg.cz.cc dodje mi not found?

Neznam gdje hostaš stranicu, ali moraš na domenu staviti NameServere od hostera i onda ju parkirati kroz cPanel.

15 godina
grayfoxer kaže...
Encyanix kaže...
grayfoxer kaže...
Encyanix kaže...
grayfoxer kaže...

Neznam gdje hostaš stranicu, ali moraš na domenu staviti NameServere od hostera i onda ju parkirati kroz cPanel.

hostam na 000webhost, na cz.cc sam stavio nameserver i pranko domain.

ovdje http://247backlinks.info sam napravio napravio taj neki backlink project, stavio 3 urla i nekih 15 keywordsa i sad se valjda djeli tih 1000 backlinkova.

Zar je bitno?
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 18:36 (Encyanix).
15 godina
neaktivan
Forum Hosting

Ok onda pričekaj, dok se DNSi ne refreshaju zna potrajati do 48h max, ako tad ne proradi javi se.

0 0 hvala 0
15 godina
grayfoxer kaže...

Ok onda pričekaj, dok se DNSi ne refreshaju zna potrajati do 48h max, ako tad ne proradi javi se.

Evo sve radi :D sad cu malo pogledat oko SEO.

Zar je bitno?
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 23:08 (Encyanix).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice