Flash Player

poruka: 75
|
čitano: 36.510
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Flash Player

koja je  razlika između shockwave playera i flash player-a. jel to isto.

naime, išao sam skinuti preko mozille novi flash player i tad mi je kao addon skinuo neki adobe aldm ili adm, nešto tako.... kao neki download manager, zašto ne skine novi update odmah, tako je barem prije bilo koliko se sjećam, a ndam se da se dobro sjećam....

uglavnom, nisam znao jesam li skinuo ili nisam novi update i onda sam skinuo exe file od novog flasha 10.1. i instalirao ga. no, kad gledam u revu, instalirao je i taj adober manager i novi flash.

e, sad skinuo bih to oboje ukoliko je shockwave nešto slično tome.....

16 godina
neaktivan
Flash Player

od tog flasha mi je muka,taj download manager samo služi za skidanje..ja ga poslije deinstaliram
daj ako hoćeš sliku iz reva poredano po abecednom redu,sve šta imaš trenutno od tog adobe shita

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 18:17 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ej seneka pozdrav, više ni sam ne znam što imam.

evo nabrojat ću ti , pa mi reci što ću deinstalirati sa revom:

adobe flash player active x

adobe shockwave player

adobe reader

i od danas kad sam čačko

adobe flash player 10 plugin

adobe download manager

jel mogu izbrisat ova dva od danas sa revom. i zanima me koja je razlika od adobe flash playera activex i plugin.

i kako ću ga updejtata kroz mozillu ( odnosno ima li addon za mozillu od flash playera)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 18:18 (mikica1).
16 godina
neaktivan
Flash Player

bok..samo  deinstaliraj taj download manager
imaš isto kao i ja,samo sam je maknuo taj adobe reader i stavio x-change pdf viewer,ali to je nebitno za ovaj slučaj

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 18:21 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako ti updejtaš flash player kroz mozillu.

ili si skinuo exe file pa si instalirao

16 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

kako ti updejtaš flash player kroz mozillu.

ili si skinuo exe file pa si instalirao

mislim da sam ga deinstalirao i skinuo novi,ali nemoj ništa dirat ako radi ,sestri sam shebo firefox i morao raditi system restore
jel ti radi normalno sve u flashu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 18:29 (seneka).
15 godina
neaktivan

deinstalirao sam ovaj manager, nego me zanima kako je moguće da sam ja normalno gledao videa a da nisam imao ovaj flash player plugin. i čemu on služi uopće, odnosno koja je razlika njega i ovoga s active x.

joj, joj, što me zamorio, mamicu mu, bolje da ništa nisam dirao

evo weditirao si post, pa smo u isto vrijem poslali isto. radilo mi je bez ovog plugina

daj neku stranicu pošalji što je u flashu, sad mi ne pada napamet ništa

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 18:30 (mikica1).
16 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

deinstalirao sam ovaj manager, nego me zanima kako je moguće da sam ja normalno gledao videa a da nisam imao ovaj flash player plugin. i čemu on služi uopće, odnosno koja je razlika njega i ovoga s active x.

joj, joj, što me zamorio, mamicu mu, bolje da ništa nisam dirao

evo weditirao si post, pa smo u isto vrijem poslali isto. radilo mi je bez ovog plugina

daj neku stranicu pošalji što je u flashu, sad mi ne pada napamet ništa

i ona ga nije imala,a sve je radilo,i onda sam sve smrdo,muka isusova..
ako ti radi sve,nemoj ništa dirati..
ako dođe kakav sigurnosni update,uzmi ga i gotovo,uvaliće ti nekav helper za provjeru zakrpa,to lako makneš
toliko je naporan taj adobe da se nisam nikad s njim pozabavio kako treba

evo

Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 18:35 (seneka).
15 godina
neaktivan

da, već vidim da je muka. ja normalno vidim ovo, a mogao sam i ranije. pa što da radim, hoću deintalirati i ovaj plugin što sam imao. jer vidim da ga i ti imaš. ne smeta?

što sam ja u biti napravio. kako sam mrdo nešto, otišao sam na net, i sa njihovoih stranica skinuo instal-player.exe file i onda instalirao....

a možda nisam trebao, i kad sam to napravio, pojavio se taj plugin nesretni.

i da, stranicu vidim

16 godina
neaktivan
Flash Player

nemoj ništa dirati ,odnosno deinstalirati,ako ti radi youtube otvaraće ti uglavnom sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

thanks

14 godina
neaktivan
Flash Player

evo me opet jos nisam nista rjesio.. Mršti se

kada skidam npr sliku sa interneta (mozzila) otvori mi se onaj prozor preuzimanje ali ne pocme skidati nego pise prekinuto pa ga pokrenem i kao skida ali kad hocu otvoriti sliku piše da je prazno.. ili ako je neki program onda ga nece uopce da otvori.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jacky09 kaže...

jacky daj ukratko objasni u čemu je bio problem,lakše ćemo se snaći

14 godina
neaktivan
seneka kaže...
Jacky09 kaže...

jacky daj ukratko objasni u čemu je bio problem,lakše ćemo se snaći

niti jedan program nemogu otvoriti, niti jednu noviju igricu, ni bearshare (program), od igrica moze samo prastari san andreas, novije igrice tipa nba 2k10 ili pes 10 ne mogu..

bilo kakvu stvar u flashu mi ne očitava, msn i skype ne moze pokrenuti, winamp je sjeban i ne mogu se pustati pjesme preko njega, ali preko wmp može..

kada skidam nesto preko interneta otvori mi se prozor preuzimanje ali pise prekinuto, kada pokrenem normalno skida ali kad zelim otvoriti ili pokrenuti datoteku piše da je prazna ???

to je uglavnom to.. živi raspašoj..

15 godina
Jacky09 kaže...

niti jedan program nemogu otvoriti, niti jednu noviju igricu, ni bearshare (program), od igrica moze samo prastari san andreas, novije igrice tipa nba 2k10 ili pes 10 ne mogu..

Probaj one alate s početka teme (MBAM i SAS) staviti s nekog drugog kompa na stick pa pokrenuti na svom s obzirom da ne možeš ništa skidati s neta. Ako ne ide u normalnom načinu rada, probaj još u Safe Modu, ako neće niti tada - morat ćeš reinstalirati windowse.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice