Firefox - nightly builds

poruka: 543
|
čitano: 128.999
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Firefox - nightly builds
crozoki kaže...
Teerex kaže...

pa isprobajte. ja sad postam s 9tke x64. Flash radi, ne radi Silverlight. Stabilno ko stijena.

koje su novosti u 9-ki ?

Ne primjećujem ništa novog - sve što riktaju valjda rade ispod haube. Uredno funkcionira (Nightly) kao, jel, ''glavni'' browser.

Early adopter
16 godina
neaktivan
Firefox - nightly builds

Fx 10 bi trebao ovako da izgleda.
Do tada će biti i ubačeno dugme za preuzimanje podataka i panel.

0 0 hvala 2
17 godina
Firefox - nightly builds

btw evo malo how to.

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
protjeran
icecold kaže...

Uopće ne izgleda loše. 

15 godina
icecold kaže...

dali ima gdje za skinut taj build ??

ili je to samo ovako prikaz kako bi trebalo da bude

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 16:26 (matija656).
16 godina
neaktivan
Firefox - nightly builds

To je skica. 
Postoji tema nalik ovoj skici, a zove se Australis (imaš tamo opciju za klasične jezičke tj. tabova) . 

Firefox 9 bi trebao da ima osvežen JavaScript engine sa TypeInference što donosi bolju optimizaciju Fx-ovog JS-a.

Electrolysis (separacija procesa) projekat se neće desiti ove godine, jer je to dosta komplikovan posao od čijih promena zavise mnoge stvari.

Radi se i na neometanim nadogradnjama (silent updates) tako da se Fx polako navikava na ubrzani proces izdavanja. 

Trebao bi i posao sa pipelining da se reši uskoro, no čeka na sigurnosnu proveru.

Trenutno nemam puno informacija, jer ne stignem da pratim toliko sa obzirom da sam u Moskvi gde radim pa nemam vremena.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Firefox - nightly builds

Nije loša ova Australis tema, dosta zanimljivo izgleda, još u kombinaciji sa Personas bilo bi super.

Nego, hoće li Firefox ikad imati kao Opera onaj ključ za logovanje, jer mi se čini da je bilo u nekoj beti Firefoxa nešto slično ugrađeno.

Trenutno znam samo za Extension: Secure Login. =)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 12:50 (BolanBolan).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Firefox - nightly builds

Sjećam se vremena kada se svaka verzija iščekivala sa strepnjom. Sada uopće ne vidim razliku između šestice i sedmice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XP Master kaže...

Sjećam se vremena kada se svaka verzija iščekivala sa strepnjom. Sada uopće ne vidim razliku između šestice i sedmice.

kako ne... prije je bilo 3.05, 3.06, 3.07, a sad je samo 5, 6, 7, 8 itd. mislim koja je bolja verzija 3.0.11 ili 3.5.6... ili je bolje  7 ili 8... šta je lakše za upamtit. bar ja to tako vidim. meni je svejedno dokle god poboljšavaju šta god da se da poboljšat. a i netko je bio rekao da će ukinut brojeve i da će bit samo upgrade, svako malo, mislim 6 tjedana da je neko napisao. meni taj broj ionako puno ne znači. možda nekim developerima, ali meni kao krajnjem korisniku baš i ne puno.

16 godina
protjeran
ranko091 kaže...

možda nekim developerima, ali meni kao krajnjem korisniku baš i ne puno.

E, vidiš, ja sam developer.

16 godina
XP Master kaže...
ranko091 kaže...

možda nekim developerima, ali meni kao krajnjem korisniku baš i ne puno.

E, vidiš, ja sam developer.

dobro to nisam znao. ali uvijek piše u help -> about verzija koja je.

pretpostavljam da će u download opciji na firefox stranici bit samo "download firefox" umjesto "download firefox 4, 5, 6, 7 itd"

17 godina
neaktivan
Firefox - nightly builds

Gdje mogu pratiti razvoj za novi download manager i da li će se raditi na novom ubrzanju pokretanja preglednika?

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 12:03 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Gdje mogu pratiti razvoj za novi download manager?

Jesi mislio na ovo (baš naletio na to jučer): Panel-based Download Manager

domicius
16 godina
Firefox - nightly builds

Znam da je malo offtopic, ali znate li možda što popravlja 6.0.1 koji mi se upravo updateo?

Jeli konačno došao neki fix za Java Console 6.0.27? Jer mi još uvijek piše da nije kompetabilan sa firefoxom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neki brzi sigurnosni ispravak vezan uz SSL certifikate.

Java Console ti gotovo sigurno ne treba, tako da slobodno mozes ignorirati taj problem nekompatibilnosti. U slucaju da si se pitao, Java Console je upravo to, konzola koja sluzi java developerima pri testiranju i debugiranju java aplikacija. Tebi beskorisna stvar osim ako nisi java developer. Dolazi standardno sa instalacijom Jave, a Sun (tj. Oracle) je prelijen promjeniti listu s kompatibilnim verzijama Firefoxa.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 22:46 (rustweaver).
16 godina
Firefox - nightly builds

Ma znam ali me baš brine što mi piše da nije kompitabilno.  Prvo mi je isto pisalo za 6.0.26, sad prije par dana instaliram 0.27 i isto mi piše.

Zar nema baš nikakv fix? Znaju li developeri uopče za taj problem i koji je njihov odgovor? Ako znate vi koji to pratite.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 12:13 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Zar nema baš nikakv fix? Znaju li developeri uopče za taj problem i koji je njihov odgovor? Ako znate vi koji to pratite.

Ovisno na cije developere mislis. Ali znaju za to i developeri iz Mozille i developeri iz Oraclea. Kvaka je u tome sto s tim addonom Mozilla nema nista, on je u nadleznosti Oraclea, kada oni to srede problem ce nestati.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
16 godina
Firefox - nightly builds

Znači po defaultu će ukloniti home i forward button - to make room for more useful stuff - za koje to korisne stvar sada nema mjesta? Ovo sa download managerom mi se možda i svidi.

http://news.softpedia.com/news/Firefox-9-Comes-with-the-Biggest-UI-Refresh-Since-Firefox-4-221543.shtml

http://av-gurus.blogspot.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox - nightly builds

Izgleda da su maknuli podršku za h264 video u HTML5, čak prije Googla koji je to prvi najavljivao. Idioti.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Teerex kaže...

Izgleda da su maknuli podršku za h264 video u HTML5, čak prije Googla koji je to prvi najavljivao. Idioti.

Google je to mozda najavljivao, ali h264 dekoder u Firefox nikad nije ni usao. A zasto idioti?

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
Teerex kaže...

Google je to mozda najavljivao, ali h264 dekoder u Firefox nikad nije ni usao. A zasto idioti?

Ma ne znam, možda sam se ja prenaglio, ali zbilja ne znam zašto tupe s tim u verziji za Windows kad je Microsoft već platio licencu. U x64 verziji ne možeš dobiti ni nadomjestak za to.

Early adopter
15 godina
neaktivan
Teerex kaže...

Ma ne znam, možda sam se ja prenaglio, ali zbilja ne znam zašto tupe s tim u verziji za Windows kad je Microsoft već platio licencu. U x64 verziji ne možeš dobiti ni nadomjestak za to.

To ti je pitanje koliko prakticnosti toliko i filozofije. Firefox kao jedan open source projekat nece niti razmotriti takvu tesko patentiranu tehnologiju. Rat standardima kuzis? Svatko nagurava svoje i nada se da ce se to uhvatiti...

Uostalom uvijek imas onaj MS-ov plugin a na youtubeu WebM ima sve vecu popularnost. A i zasto svi toliko forsirate 64 bitnu verziju browsera, vise problema imate nego koristi...

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
14 godina
neaktivan
Firefox - nightly builds

Ima li šta novo ovdje? =)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox - nightly builds

Kada bi x64 verzija trebala biti dostupna u finalnoj verziji?

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 19:46 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
Firefox - nightly builds

krece opcija slanja povratnih informacija u vezi memorije.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
torrente kaže...

krece opcija slanja povratnih informacija u vezi memorije.

neznam za ovo pod opcijama ali ovu poruku "Would you like to help improve......." je vec dosta dugo aktivna!

mislim da je ubacena jos u 7.0a - 8.0a (nightly-ima) ako ne i prije!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
15 godina
Firefox - nightly builds

zanima me jedna stvar

skinuo sam UX build ff 9, i vidim da ima home tab, pa me zanima, dali će sa tražilicom koja se nalazi na home tabu biti ubačeni bookmarks i stranice kao na speed dial-u kako možeš stavit

kad se otvori new tab ima tamo bookmarks i top sites, bilo bi dobro kad bi ubacili to sa novog taba u home tab, i stavili opciju da se top site-ovi mogu zaključati za određenu poziciju, kao na chrome-u, te da se na prostor bookamrksa mogu staviti folderi

dal postoji uopće tako neka ideja ili nešta slično u razvojom timu ???

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Firefox - nightly builds

el su to samo meni vratili stari redoslijed navigacijskih gumbova??

tek sam sada primjetio kada sam trebao stisnuti X (stop loading){#}

Zna li tko kada ce u nightly ubaciti onaj novi "downlaod mannager"?.. najavljivali su ga u ff7-8..jesu li ga mozda sada stavili u nightly UX??

ii zna li tko onu stranicu gdje su ispisani svi bugovi koji se trebaju rijesiti za izlazak slijedece bete/nightly (ono sto je bilo i za vrijme kada su izlazile bete cetvorke)?

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 23:18 (sisko93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Razer_Copperhead kaže...

Kada bi x64 verzija trebala biti dostupna u finalnoj verziji?

Ja sam to riješio Waterfox-om... -ebalo ih više 32 bita.Od windowsa 95 vuče se sve u tih 32 bita,pa hajdemo više naprijed...

www.hrphotocontest.com
17 godina
Firefox - nightly builds

Koristim 10.01a, ovaj nightly x64, jel postoji opće mouse gestures za njega? Tražim al bez uspjeha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice