Firefox cache problem - Periodicno "resetovanje"

poruka: 8
|
čitano: 2.611
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prije svega haug BUG-ovcima, s obzirom da je ovo moj prvi post... ;)

Dakle, imam prilicno cudan problem sa Firefox-om, za koji jos nisam cuo da neko ima, niti sam ga imao sa IE-om. O cemu se radi. Firefox (nebitno o verziji, puno sam ih promijenio) nekim cudom nakon odredjenog vremena "resetuje" svoj cache tako da gubim sve sto je ucitano u proteklih mjesec dana (koliko otprilike traju periodi izmedju tih resetovanja). I nije problem u podesavanjima Firefoxa, niti u velicini cache-a. Povecavao sam ga do nenormalnih granica, i opet isto...

Any solution?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hmm. mislim da problem uopće nije u firefoxu. jer ako koristiš neki program za čišćenje smeća, npr ccleaner, oni imaju opciju i čišćenja cachea raznih preglednika. ako koristiš neki program slične namjene pogledaj što sve čisti i odznači firefox cache ili slično

primjer - ccleaner primjer - ccleaner
Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

2 0 hvala 0
16 godina
RE: Firefox cache problem - Periodicno "resetovanj
jurluk kaže...

hmm. mislim da problem uopće nije u firefoxu. jer ako koristiš neki program za čišćenje smeća, npr ccleaner, oni imaju opciju i čišćenja cachea raznih preglednika. ako koristiš neki program slične namjene pogledaj što sve čisti i odznači firefox cache ili slično

da ista stvar je i meni bila tako da više cc ne koristim niti za brisanje smeća... tot sam ga izbacia

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

da ista stvar je i meni bila tako da više cc ne koristim niti za brisanje smeća... tot sam ga izbacia

zašto si ga izbacio? on je možda najbolja stvar za čišćenje smeća i tragova na pc-u. samo ga treba znati dobro naštelati...

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan

Hmmm... Pokusao sam i sa tim ali izgleda da nije ni do toga. Jedini program koji koristim za ciscenje i optimizaciju je TuneUp, i koliko sam uspio vidjeti nije problem ni u njemu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Je ,sigurno je problem u njemu ,jel ako ti nisi isključil tjedno čišćenje u 1 click cleaneru ,on se automatski pokreće i čisti sve po defaultu ,pa tak i sve browser cache-e. Ti ga ne možeš ni skužit kad se on uključi ,osim ako stalno buljiš u systray gdi se pojavi ikona da on radi.

Trebaš ili islkjučit automatsko čišćenje ili isključit opciju čišćenja cache-a. Sad ,gdi je kaj točno moraš sam proučit. Ja ga više nemam instaliranog ,inače bi ti uslikal kak se to radi.

Ili ako neko ovdje ima nek ti preciznije objasni.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 13:32 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

Ne, nije u tome problem. Koristim TuneUp vec dvije godine i znam ga "u dusu". By the way 1-Click Maintenance koji spominjes ne cisti cache browsera. Cisti neke "temp" fileove ali ne i Firefox temp. Bar ne u 2008 verziji TuneUp-a. ;)

Takodjer 1-Click se aktivira jednom sedmicno (ako je aktiviran), a ovo se desava po nepisanom pravilu otprilike u mjesec ili vise. Nikada u tacnom razmaku.

Cudno do bola...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Aha ,imaš 2008. Dobro ,sorry ja sam imal 2009 ,on ima opciju. Ne znam onda ,pogledaj dobro još jedamput u FF-ovim opcijama.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 17:37 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice