Facebook problem s imenom

poruka: 7
|
čitano: 3.450
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Htio bih promjeniti u ime nesto tipa T******* AIR T******ić dakle ovo 'AIR' mi fejs ne doppušta da stavim
probavo sam stavljat simbole sto slice kao slova, slova iz drugih 'alfbeta' itd.
jel ima netko kakvu ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupi FB pa promjeni pravila!

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

0 0 hvala 0
16 godina

Ti onda stavi T********** NIKE T*********IĆ i svi ce znati sta si mislio{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Promjeni ime u domovnici, odnosno promjeni ime, i pošalji im kopiju osobne ili domovnice.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne možeš staviti 3 velika slova zaredom.

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ako si nekoliko puta vec mijenjao ime, nazalost, neces vise moci. Mislim da je ogranicenje kojih 3 puta, nigdje ne pise, to sam ja sam isprovabao. Posle se javi poruka da administratori moraju provjeriti ime i to u najvise slucajeva znaci da vise ne mozes. Inace, pricao mi prijatelj koji si je dobar s jednim strancem koji je radio za Facebook - ako stavis da si iz odredjene drzave (regije) neuobicajna prezimena nece prihvatiti odmah, tj. osim uz predocenje kopije osobne, vozacke ili putovnice da ustanove tvoj identitet. Uglavnom ak oces stavljati gluposti moras promijeniti regiju. Uglavnom, u zadnje vrijeme ti je sve sprckano, limitirano itd. Svi koji imaju neke besne simbole u imenima su ih stavili jos davno kad se moglo. Evo, ja pokusavam svim metodama staviti par simbola i nece.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imao sam prije jedno godinu dana AIR (stavio sam r iz glagoljice mislim ili neceg drugog...ugl. izgledalo je kao 'r' ali nije znacilo 'r' u tom jeziku tj. alfabetu)
i sad nemogu pronaci.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice