Ddos napadi

poruka: 5
|
čitano: 2.160
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ddos napadi

Uzadnje vrijeme primam ddos napade koji prelaze 300 Mb sec i ubiju mi vezu u roku od 1-2 sekunde.

Ovaj Speedtouch Thomson ST780i WL je kur** za zastitu jer je postavljen u bridge i nema neki anti ddos.

A imam i router d-link DSL-584T koji je majka za obraniti od ddos napada i sada evo pitanja.

Posto nemam 1 gigabitni internet da mogu pretrpiti toliko ddos napad odlcio sam spojiti taj bridge preko routera tako da filtrira ddos ALI

posto bridge speedtuch mora biti spojen u liniju jer bez njega nemam uopce telefona,tako da nemogu preventat ddos napad jer speedtuch nemoze filtrirati ddos i dok podaci dodu do routera linja je vec pala .

Dali ko ima neko rijesenje za moj problem *?

eXploiting since 2nd grade :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ddos napadi

Kako znaš da je DDoS?

Ako imaš dinamički IP onda vjerojatno nije DDoS, vjerojatnije imaš neki virus/crv/bla.

17 godina
neaktivan
RE: Ddos napadi

znam da je ddos i gotovo :D

tip mi je u oci rekao da je ddos. aposto thomsonov router nema ddos filter pada ko jabuka...sam sebe rusim sa neta sa 30 botova iz mog botneta...zanima me dali postoji neki nacin filtriranja na tom bridg-u jer na stranicama speedtoucha nisam nasao nista :/

eXploiting since 2nd grade :/
12 godina
neaktivan
Ddos napadi

jel mi moze tko pomoc stalno me Ddos-a jedan moj frend preko quantombootera..jel mogu to ikako sprijecit?????

0 0 hvala 0
16 godina
Ddos napadi

ne, ali imaš 08009000 pa on više nema ništa, ni telefon ni internet trajno.

http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice