Chrome problemi

poruka: 9
|
čitano: 856
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Chrome problemi

Pozz,eto prije par dana iz čistog mira chrome mi više ne radi,sad dal je bio update kakav il drugo neznam.Ugl. problem je da ne loada niti jednu stranicu,samo stoji na blank bjelu stranicu,čak ni settingse nemogu otvorit.Jedino rješenje mi je bilo da stavim komandu -no sandbox u pokretanju ikone chroma na desktopu al dok mi treba il se povezuje druga aplikacija na net onda se vjerojatno spaja na direktni chrome.exe i ista pjesma.Jel ima ko takve probleme il slične jer mi se ne fura chrome sa tom naredbom a i neda mi se tražit bjesna rješenja po netu i rađe bi da aplikacija radi po defaultu a ne da izmišljam đinđe minđe.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Chrome problemi

Reinstal Chromea? Drugi browser? 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Chrome problemi

Najprije pregledaj računalo sa "Malwarebyte", pa sve što nađe ukloni, zatim reinstaliraj Chrome.

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chrome problemi

Ma napravil reinstal i provjeril za malware,ista pjesma.Edge od ms-a radi perfektno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 10:43 ($inke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Chrome problemi

Može biti da neki plugin pravi problem. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chrome problemi

Adblock imam samo ko i prije i nikad nisam imal takav problem.Baš kad gledam taj problem po netu to je prisutno već jedno vrijeme kolko vidim a rješenje mi je ta no sandbox naredba,jer sam mislil da je možda do amd drivera jer sam to jedino updejtal al onda nebi radio chrome i sa tom sandbox naredbom.Neznam ostal budem na edgu i možda se rjesi sa nekim novim updejtom ubuduće taj problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 10:51 ($inke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chrome problemi

Probaj Operu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chrome problemi

Naviknut sam na chrome a i imam sync preko maila na njemu tak da mi to odgovara i treba.Neznam bezveze mi je da sad nakon par god. kaj koristim chrome ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Chrome problemi

Opera isto tako ima Sync i ne razlikuje se puno od Chromea. Bazirana je na Chromiumu na kojem je zasnovan Chrome tako da može koristiti i sve Chomeove dodatke.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice