Bux.to zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.252
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bux.to

zanima me ima li tko da se služi navedenom stranicom pa ako ima takvih molio bih vas da napišete svoj username ili da mene dodate za referala moj username je oggy123

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bux.to

ma bježi s toga

meni nisu platili ko ni ostalim ljudima

massive scam

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bux.to

ma jasno je men to al ipak idem probat možd mi se posreči mala je vjerojatnost al ajd kad nemam pametnijeg poslaSramim se

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
17 godina
pfliper kaže...

ma jasno je men to al ipak idem probat možd mi se posreči mala je vjerojatnost al ajd kad nemam pametnijeg poslaSramim se

Nema para bez lopate...

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan

Ma ljudi moji , samo renomirane stranice i velike firme na svojim vlastitim stranicama ubiru pare ,a svi ostali ,možda jedan do dva posto ubiru pare na naivčinama (tipa,pošaljem ti vat šifru i cd) ---ono što spominjem varalice dobro znaju o čem pričam...zato bježite sa tih stranica.Samo ,Bug,24sata itd itd zarađuju od tih oglasa ,a drugi samo varaju većinu!(Naravno moje mišljenje i savjet).

Private
17 godina
neaktivan
pfliper kaže...

mani se ćorava posla sinko, teško da je to najpametnije šta možeš raditi, odi van, uči itd. ;) nema ti u tome para jbg.

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
17 godina
moderator
Bux.to

Ovu temu smo već više puta apsolvirali i zabranili (varanje naivaca)!

Ako imaš višak vremena - uzmi tražilicu i čitaj stare postove!

LOCK

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice