zanima me ima li tko da se služi navedenom stranicom pa ako ima takvih molio bih vas da napišete svoj username ili da mene dodate za referala moj username je oggy123
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma bježi s toga
meni nisu platili ko ni ostalim ljudima
massive scam
ma jasno je men to al ipak idem probat možd mi se posreči mala je vjerojatnost al ajd kad nemam pametnijeg posla
ma jasno je men to al ipak idem probat možd mi se posreči mala je vjerojatnost al ajd kad nemam pametnijeg posla
Nema para bez lopate...
Ma ljudi moji , samo renomirane stranice i velike firme na svojim vlastitim stranicama ubiru pare ,a svi ostali ,možda jedan do dva posto ubiru pare na naivčinama (tipa,pošaljem ti vat šifru i cd) ---ono što spominjem varalice dobro znaju o čem pričam...zato bježite sa tih stranica.Samo ,Bug,24sata itd itd zarađuju od tih oglasa ,a drugi samo varaju većinu!(Naravno moje mišljenje i savjet).
mani se ćorava posla sinko, teško da je to najpametnije šta možeš raditi, odi van, uči itd. ;) nema ti u tome para jbg.
Ovu temu smo već više puta apsolvirali i zabranili (varanje naivaca)!
Ako imaš višak vremena - uzmi tražilicu i čitaj stare postove!
LOCK