Brzina interneta

poruka: 5
|
čitano: 764
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Brzina interneta

Pozz, upravo sam kupio PC i skidam si drivere i primjetio sam da mi skida max 60 KB po s, moze li mi netko reci u cemu je problem? hvala puno :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Brzina interneta

Napravio sam speedtest i ping mi je 37ms, download speed 5.72 mbps i upload speed 0.44 mbps, moze li neka pomoc? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brzina interneta

Skida ti windows update u pozadini.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Brzina interneta

Mozes li mi vise reci? Nisam bas neki strucnjak pa me zanima o cemu se tocno radi

16 godina
Re: Brzina interneta
WannaBeGiks kaže...

Napravio sam speedtest i ping mi je 37ms, download speed 5.72 mbps i upload speed 0.44 mbps, moze li neka pomoc? 

WannaBeGiks kaže...

Mozes li mi vise reci? Nisam bas neki strucnjak pa me zanima o cemu se tocno radi

-a što više? npr dali je brzina ona koju ISP mora dati? DL s nekog servera kao driver-60kbs .. ne znači baš ništa, jer nije samo tvoja brzina bitna, i druga strana..

-OS ili bilo koja druga app/torrent/AV radi nešto u pozadini..

-imaš više juzera na mreži, npr TV-IPTV, mobitel, 5322 PC/uređaja..

... ukratko, nemaš problem s brzinom, bar nisi ništa takvog naveo što bi konkretno bio problem PCja.. sve ostale probleme ne možeš rješavati (osim loše linije-ISP).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice