bookmarks

poruka: 5
|
čitano: 1.008
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pomoc

znaci trebo bi rusiti windowse sad me zanima kako da sacuvam podatke iz bookmarksa da mi svi neodu trenutno koristim firefox

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bookmarks

Bookmarks - Organize Bookmarks - Import and Backup - Export HTML.

Kada reinstaliras Windowse, i instaliras firefox postupak je jednak da ubacis Bookmarkse.

Bookmarks - Organize Bookmarks - Import and Backup - Import HTML - From a HTML file (ovdje odaberes svoj exportani HTML file, kojeg si prethodno negdje pohranio).

Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 17:35 (Bruno).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: pomoc

instaliraj si Xmarks add on za firefox - nakon toga nemas vise brige oko bookmarka, a do istih mozes sa bilo kojeg compa gdi je instaliran taj add on

16 godina
neaktivan
bookmarks

imam xmarks al neradi se ja sam sejvo html od bookmarsa i sad zelim stavit na mozillu i nista nece nekuzim zas ima ko odgovor Bookmarks - Organize Bookmarks - Import and Backup - Import HTML - From a HTML file (ovdje odaberes svoj exportani HTML file, kojeg si prethodno negdje pohranio). pokuso sam to al nece

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 0:46 (razer1911).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bookmarks

MozBackup je prava stvar.Napravis backup lozinki,bookmarkova i ostalog.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice