Bnet - pad brzine

poruka: 86
|
čitano: 24.392
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Bnet - pad brzine
Hanibal kaže...
puls4R kaže...

Ma mi smo zaostali za 80% europskih drzava po pitanju cijena i povezanosti (u ovom slucaju internet i telekomunikacije)

U Sloveniji imaju T1 cini mi se, gdje je ping 30-35 (Na njemackim, nizozemskim i ostalim serverima) a download prosjecni im je 1mbps ako se ne varam, ili 2.

U Rusiji imam 2 frenda koja ljetuju u hrvatskoj, i kad su jednom dosli u mene na net, smijali su se brzinama :D Vele da imaju 100Mbps opticki tj. 20-ak mbps download a upload je isti ko i download i oni to placaju 80-90$ mjesecno sto je presmijesno jer sam ja t-comu placao 600kn za 3mbps net, tv i telefon..

Bnet je najjeftinija i nelosa kompanija kod nas, al zbog te prenapucenosti imaju poteskoca (tj. mi imamo :D) s internetom.. da rijese taj problem ne bi bili losi, jer sam jednom provjeravao download i ping ujutro u 1 i bio je ping 45, dl 490kbps. To je u redu.

evo danas skoro cijeli dan ping 150, za ne povjerovat

Mah.. tako je meni cijelo vrijeme :D

Want me to Google that for you?
16 godina
Bnet - pad brzine

jao meni kad vidim te novoosnovane niskobuđetne kompanije,ispričavam se na izrazu ali odmah mi se sere,čim to vidim ono za 150 kn imaš internet + tv + telefon(tu odma nešto smrdi),a na t-comu pošten internet te dođe samo nekih 170 kn + maxtv (mislim da je 50 kn bez filmova) + telefon (nezz kolko je,bez trošenja samo)

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
protjeran
perkoxcar kaže...

jao meni kad vidim te novoosnovane niskobuđetne kompanije,ispričavam se na izrazu ali odmah mi se sere,čim to vidim ono za 150 kn imaš internet + tv + telefon(tu odma nešto smrdi),a na t-comu pošten internet te dođe samo nekih 170 kn + maxtv (mislim da je 50 kn bez filmova) + telefon (nezz kolko je,bez trošenja samo)

Ta firma Bnet je nekadašnji DCM i stari su 9 godina.

Ja sam bio 3 godine korisnik DCM-a tj Bneta i nisam imao problema sa brzinama jedino mi je kad sam prešao na XCARNet ping jedno vrijeme bio 70+.

I dajte se već naučite kako se pišu jednice za brzinu.

Malo slovo b označava bite a veliko B byte. Toliko neobrazovanih ljudi koji pričaju o nečemu o čemu očito vrlo malo znaju

I don't need sex, T-com fucks me every day
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 11:28 (pinkskin).
15 godina
neaktivan
Bravo... sad sam saznao nesto sto nisam znao, a to pravilno pisanje brzine interneta i povjest firme koju mi je sused osnovao DCM, ajd sad konkretno odg. na pitante il bar na temu.
16 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

Ne znam kako je kod drugih koji koriste b.net, ali kod mene internet radi po principu da lijepo 10 minuta surfam bez problema, a nekon toga ne mogu se više ni otvarati stranice niti refreshati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ev kako je meni - ujutro oko 8-9 je vecinom oke brzina. od 11 ujutro do 00 je ocajno sporo, iza ponoci opet oke. dakle kad je manje ljudi brze radi. il da zamijenim dan i noc pa da spavam od 13 do 23, bar se necu iznervirat :)
16 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

Ma nabijem ih više na onu stvar, prije dok sam imao 512/128 učitavao sam neki video na YT isto kao i sada kada imam 4/512...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bnet - pad brzine

onda se ispostavlja da ja nemam sa tim problema..

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

Pozz!

puls4R, suosjecam s tobom.. Imam 3D paket i do prije neka 3 mjeseca sve je bilo OK. No eto sranja... Testiram prokleti ping svaki dan.. Ujutro ping-am bnet-ov server i bude od 5-10m bez vecih skokova. Al navecer, kad hocu igrat online.. katastrofa! Jitter mi je 180!! Ping skace od 15 do 300ms. Zvao sam podrsku 3 puta, poslao mail.. NISTA!!! Preveliki je broj korisnika. Prije tjedan dana je bilo neko rasterecivanje mreze u ZG. No ja sam u Novom Zagrebu o kojemu nije bilo ni rijeci... Evo poceo igrati BF Bad Company 2 i za poludit je. Da mi je bar neka informacija kad ce to biti sredjeno da znam.... Ovo je strasno bezobrazno..

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 22:08 (AresCro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
AresCro kaže...

Pozz!

puls4R, suosjecam s tobom.. Imam 3D paket i do prije neka 3 mjeseca sve je bilo OK. No eto sranja... Testiram prokleti ping svaki dan.. Ujutro ping-am bnet-ov server i bude od 5-10m bez vecih skokova. Al navecer, kad hocu igrat online.. katastrofa! Jitter mi je 180!! Ping skace od 15 do 300ms. Zvao sam podrsku 3 puta, poslao mail.. NISTA!!! Preveliki je broj korisnika. Prije tjedan dana je bilo neko rasterecivanje mreze u ZG. No ja sam u Novom Zagrebu o kojemu nije bilo ni rijeci... Evo poceo igrati BF Bad Company 2 i za poludit je. Da mi je bar neka informacija kad ce to biti sredjeno da znam.... Ovo je strasno bezobrazno..

meni je pucao wireless SAMO kod online igranja pa sam im slao mail i popravili su ocito..vise se nedogadja..   a brzina je dobra.. konstantno..

15 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

I meni je brzina dobra, sa njom nemam problema... Ali ping i jitter su u ku... Ne moze se nista igrat.

Dokly, probaj pingtest.net u vecernjim satima, oko 21h. Pa posalji da vidimo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bnet - pad brzine

evo friski rez pred minutu.. al probat cu sutra oko 9.. mozda se i kod mene desava a nisam uopce primjetio jel je veza brza sama po sebi..

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 22:50 (dokly).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

Cini mi se da se ovo dogada samo korisnicima xcarnet paketa?

Vidim vi koji koristite bas bnetov 3d paket imate 750kbps, a ja 512kbps.. meni ovo ide preko carneta. mozda je i do tog stvar, neznam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

da i ja koristim xcarnet i ping mi je jučer bio 200 cijeli dan :XD

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bnet - pad brzine

evo u 10 :30 dopodne.. probat cu navecer oko 9.. ima neki programcic samo za mjerenje pinga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bnet - Lopovi
kod t-coma mi brzina se spusta...mislim placamo pare za neku vecu brzinu,ali za te novce dobivamo punoo manje.da slucajno neplatim racun iskljuciti nebi zaboravili...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
17 godina
neaktivan
dokly kaže...

evo u 10 :30 dopodne.. probat cu navecer oko 9.. ima neki programcic samo za mjerenje pinga?

Samo pokreni neki FPS multiplayer ili ventrilo....

16 godina
protjeran
Hanibal kaže...
dokly kaže...

Samo pokreni neki FPS multiplayer ili ventrilo....

pa drugo je pingat server u zagrebu a drugo u amsterdamu..   ili nisam skuzio..ucem je kvaka..

15 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

Najveca brzina, testirano na najboljem serveru.. Nista od tih njihovih 512 (Racunaj 460) Kbps..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/709968908.png[/IMG][/URL]

sad mi je u redu brzina, a navečer oko 20:00 i 21:00 se osjeti pad brzine, večeras opet izmjerim. Koristim 2D paket.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

[IMG]http://www.speedtest.net/result/709968908.png[/IMG]

sad mi je u redu brzina, a navečer oko 20:00 i 21:00 se osjeti pad brzine, večeras opet izmjerim. Koristim 2D paket.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

Sumnjam da je bitno je li xcarnet ili 2d, odnosno 3d paket. Net im je na vecini lokacija u Zagrebu jako los. Navecer se spoji puno korisnika i jednostavno se cijeli njihov sustav preoptereti. Vidjet cemo kad Dokly posalje veceras rezultate..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

Server Zagreb, 19:17 testirano

U zadnjih par dana meni je ¨super¨ jer dosad mi se nije ni jednom nije bilo učitavanje stranice više od 1 minute.

Ništa od punih 4 mbps Ništa od punih 4 mbps
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 19:30 (308gtsfan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
308gtsfan kaže...

Server Zagreb, 19:17 testirano

U zadnjih par dana meni je ¨super¨ jer dosad mi se nije ni jednom nijebilo učitavanje stranice više od 1 minute.

jel to 4 ili 5 mbita veza??????????

17 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

Server u UK

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 19:37 (Hanibal).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kinfa85 kaže...
Bravo... sad sam saznao nesto sto nisam znao, a to pravilno pisanje brzine interneta i povjest firme koju mi je sused osnovao DCM, ajd sad konkretno odg. na pitante il bar na temu.

lol ovo nisam vidio.. kaj nas on bude ucil veliko i malo slovo.. meni se neda pritiskat caps lock..  Cool... svako malo

16 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

Off Topic: Kinfa85 baš priča ko Srećko ŠojićSmijeh

On Topic:Jedina šansa da vi koji ste nezadovoljni brzinama nazovete službu za korisnike i da ih zamolite za veću propusnost. Zatim normalno obavite speedtest da vidite jesu li vas smuljali ili ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Off Topic: Kinfa85 baš priča ko Srećko ŠojićSmijeh

On Topic:Jedina šansa da vi koji ste nezadovoljni brzinama nazovete službu za korisnike i da ih zamolite za veću propusnost. Zatim normalno obavite speedtest da vidite jesu li vas smuljali ili ne.

Nece jednostavno.. svi su jako ljubazni i pokusavaju pomoc, al jednom kad sam nazvao da mi mrezu poprave (Bio je neki jednostavan error, sto su mi u T-Coma u 10 sec rijesili..) lik je zvao 2-3 kolege i onda su nekako uspjeli :D

Al inace su ljubazni, al zvao sam 3 puta, kazu popravit cemo ili ce doc covjek kod vas.. al ne, nikako.

15 godina
neaktivan
Bnet - pad brzine

Po ugovoru oni nigdje ne jamce tu brzinu!!! Uvijek je kljucna rijec bilo kojeg providera "DO" npr. 4mbit ! Al nije ovdje toliko ni bitna brzina nego kvaliteta. Ping = cernobil+haiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AresCro kaže...

Po ugovoru oni nigdje ne jamce tu brzinu!!! Uvijek je kljucna rijec bilo kojeg providera "DO" npr. 4mbit ! Al nije ovdje toliko ni bitna brzina nego kvaliteta. Ping = cernobil+haiti

Samo onome tko igra online FPS je problem! Ali opet ne moze se ping kriviti i za lose igranje pojedinca, neki samo kukaju ping ping a ono ispod 100!;D

Meni ping ne igra veliku ulogu, vaznija mi je brzina... a jos vise cijena!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice