Banggood.com

poruka: 997
|
čitano: 392.005
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Banggood.com
stroj69 kaže...

Da li je netko narucivao nesto krajem osmog / pocetkom devetog mjeseca? Narucio sam 29.08. i jos nije niti stiglo do hrvatske..

Zadnji status:
6.9.2014. 23:59:00     SWITZERLAND     SINGAPORE     Send item abroad (EDI-received)

Naručio 03.09. Stiglo danas (26.09.)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Naručio 03.09. Stiglo danas (26.09.)

Eh, stvarno neznam koje objasnjenje i logiku ima taj kurir, flytexpress, singapore post, swiss post, ili ko god vise je da paket kasnije narucen stigne prije.. definitivno zadnja narudzba za mene, nije vrijedno cekati..

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 22:03 (stroj69).
15 godina
neaktivan
Banggood.com

http://www.banggood.com/Wholesale-New-Mens-Casual-Trench-Double-Breasted-Slim-Fit-Long-Winter-Coats-p-66777.html

pozdrav naručio bi ovaj kaput, samo me buni sta ne izgleda isto na prvoj i ostalim slikama. da li ga je tko ovdje kupovao? također moze tko poslat kupon ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vidiš da imaš dvije boje kaputa, crnu i tamno sivu koju možeš odabrati (kao i veličinu).

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina
neaktivan
Banggood.com

da ali na prvoj slici di ta dva kaputa stoje usporedno jedan do drugog kaputi izgledaju sasvim drugacijeg kroja nego na ostalim slikama di je svaki kaput pokazan zasebno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
thaar kaže...

da ali na prvoj slici di ta dva kaputa stoje usporedno jedan do drugog kaputi izgledaju sasvim drugacijeg kroja nego na ostalim slikama di je svaki kaput pokazan zasebno

Kaput ko kaput, tko je kad čul za kroj? {#} Kolega, pitate na krivoj adresi. Prava adresa je Banggood. Kak mi možemo znati koji kroj budu poslali u kojem slučaju (recimo možda ovisi o veličini, možda šalju random)? Ne možemo. Dakle, ili ćeš riskirati ili nećeš kupiti ili ćeš pitati prije nego se odlučiš na kupnju.

14 godina
Banggood.com

jel itko kupio ovaj mob? Cuo sam da imaju skladiste u UK pa nebi trebali lupit carinu i pdv jel sam u pravu? http://www.everbuying.com/product544130.html

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
domac5 kaže...

jel itko kupio ovaj mob? Cuo sam da imaju skladiste u UK pa nebi trebali lupit carinu i pdv jel sam u pravu? http://www.everbuying.com/product544130.html

Pitaj one od koga si to čuo od koga su to oni čuli. {#} Na sajtu ništa ne upućuje na to da bi imali skladište u UK.

14 godina
Banggood.com
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Da, to se šalje iz UK-a i ne carini se.

17 godina
Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Ispravi me ako griješim ali mislim da treba druga prijava u odnosu na www.banggood.com da nije isti login?! 

josipmatic
17 godina
moderator
josmatic kaže...
Ag008 kaže...

Ispravi me ako griješim ali mislim da treba druga prijava u odnosu na www.banggood.com da nije isti login?! 

Ulogiraj se s istim loginom pa se ispravi sam. {#}

15 godina
moderator
Banggood.com

Danas stigao power bank

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-923637.html

I dobra vijest je da sam dobio originalni :)

Ako nekome treba, naručujte :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Banggood.com

Koliko mu je trebalo da stigne?

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Oko 25 dana.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
XXX-Man kaže...

Danas stigao power bank

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-923637.html

I dobra vijest je da sam dobio originalni :)

Ako nekome treba, naručujte :)

Može li koja informacija o uređaju?

Koliko puta recimo može puniti mobitel?

15 godina
moderator
mmmnnn kaže...

Može li koja informacija o uređaju?

Koliko puta recimo može puniti mobitel?

Kakve te točno informacije zanimaju?

Moj mobitel puni 4 puta od otprilike 20% do 100% i još ostane nešto ali nema za 5. put.

Tablet mogu napuniti tako 3 puta i isto još ostane za recimo pola punjenja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 1:03 (XXX-Man).
16 godina
Banggood.com

Potpuno sam zadovoljan odgovorom!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Banggood.com

Imam nešto potrebu da kažem a to je da je banggood mnogo bolji servis nego ebay. Na ebay-u stalno nešto muljaju da će doć pričekaj, poslat ćemo ponovo....i tako sve dok ne prođe 60 dana e onda se pozdrav s novcem. I da, nemaš direktan e-mail kontakt s ebay-om dok je banggood odličan po tom pitanju komunikacije. Na ebayu nisam dobio 5 itema u vrijednosti 17$ dok na bangoodu nisam dobio jedan item u vrijednosti 6.57$. Molim izrazite svoje mišljenje.

josipmatic
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
josmatic kaže...

Imam nešto potrebu da kažem a to je da je banggood mnogo bolji servis nego ebay. Na ebay-u stalno nešto muljaju da će doć pričekaj, poslat ćemo ponovo....i tako sve dok ne prođe 60 dana e onda se pozdrav s novcem. I da, nemaš direktan e-mail kontakt s ebay-om dok je banggood odličan po tom pitanju komunikacije. Na ebayu nisam dobio 5 itema u vrijednosti 17$ dok na bangoodu nisam dobio jedan item u vrijednosti 6.57$. Molim izrazite svoje mišljenje.

Banggood je ducan, a ebay je posrednik izmedju tebe i prodavaca.

- na banggoodu mozes pronaci samo ono sto ducan prodaje i po tocno odredjenoj cijeni

- na ebayu mozes pronaci sve sto bilo tko na Zemlji prodaje, po cijeni koju on odluci (ili dobijes bid)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
moderator
josmatic kaže...

Imam nešto potrebu da kažem a to je da je banggood mnogo bolji servis nego ebay. Na ebay-u stalno nešto muljaju da će doć pričekaj, poslat ćemo ponovo....

A što drugo da ti prodavač kaže? Ako ne dolazi, u > 99% slučajeva prodavač nije kriv za to. Kriva je neka karika u poštanskom prometu ili carini. Isto ti se može dogoditi i ako naručuješ preko Banggooda. Na kraju krajeva, kad Banggood robu preda pošti, on s tom robom više nema ništa, isto kao ni prodavači koji prodaju preko eBaya.

Druga je sad stvar što si ti možda preko Banggooda naručio puno manje robe nego preko eBaya ili možda što si preko Banggooda naručivao drugu vrstu robe, za koju je manje vjerojatno da će negdje zapeti, pa ti se čini da je s Banggoodom nekakva drugačija situacija.

josmatic kaže...

i tako sve dok ne prođe 60 dana e onda se pozdrav s novcem.

Ako si toliko kupovao preko eBaya, onda valjda znaš kako funkcionira eBayeva zaštita. Ako si se pozdravio s novcem, onda je to tvoja greška - što ti je tu eBay kriv?

BTW ako se ne varam, ja sam u najmanje jednom slučaju otvorio case i nakon 60 dana. Nisam siguran da li sam tada još uvijek imao eBayevu zaštitu, no prodavač mi je svejedno vratio lovu bez ikakvih pitanja i problema.

josmatic kaže...

I da, nemaš direktan e-mail kontakt s ebay-om dok je banggood odličan po tom pitanju komunikacije.

Što će ti e-mail kontakt s eBayom? Ako baš trebaš nešto komunicirati s prodavačem, možeš - njegov e-mail dobiš na računu nakon kupnje. A za rješavanje problema s nedolaskom proizvoda ti ne treba nikakav e-mail nego otvoriš case.

josmatic kaže...

Na ebayu nisam dobio 5 itema u vrijednosti 17$ dok na bangoodu nisam dobio jedan item u vrijednosti 6.57$. Molim izrazite svoje mišljenje.

Kao prvo, uzorak ti je premali za bilo kakav zaključak. Kao drugo, nisi napisao o kakvoj vrsti robe se radi. Kao treće - jesi ostao bez love za ovo naručeno preko eBaya? Ako si ostao bez love, jesi ostao bez love zbog svoje greške ili su te prevarili (kako?)?

13 godina
neaktivan
Banggood.com

Nisam se pozdravio s novcem, žalim se na sve načine..preko ebay-a, preko e-maila. 

josipmatic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
josmatic kaže...

Nisam se pozdravio s novcem, žalim se na sve načine..preko ebay-a, preko e-maila. 

Onda se baš i nemaš što posebno žaliti na eBay, zar ne? Priznam ti to da su neki prodavači dosadni i da bi svom silom slali ponovno umjesto vratili lovu, ali na to ne moraš pristati i u pravilu uvijek možeš do svoje love.

Ja recimo Banggoodu zamjeram cenzuriranje recenzija/ocjenjivanja - bolje da nemaju tu mogućnost nego da na taj način varaju kupce (trebali bi se ugledati recimo na HobbyKing). No ipak - ako nađem neki proizvod jeftinije na Banggoodu, kupit ću ga tamo. Ako nađem na eBayu, kod pouzdanog prodavača, kupit ću na eBayu. Ako mi za nešto više odgovara HobbyKing, kupujem tamo.

Kupuješ tamo gdje ti za pojedini proizvod više odgovara. {#} Osobno preferiram eBay zbog ponude, cijena, korisničkog sučelja (ali recimo nikad ne bih kupio mobitel preko eBaya!).

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 23:10 (mbaksa).
13 godina
neaktivan
Banggood.com

Ali to dok ti vrate novac ili pak dok pošalju ponovo treba živaca... Ja sam osobno naručio mobitel preko banggood kao i moja dva prijatelja..svima je došao u roku 25 dana.

josipmatic
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
moderator
josmatic kaže...

Ali to dok ti vrate novac ili pak dok pošalju ponovo treba živaca... Ja sam osobno naručio mobitel preko banggood kao i moja dva prijatelja..svima je došao u roku 25 dana.

Razmisli ponovno što si sad napisao i kakve to veze ima s ičim. {#}

13 godina
neaktivan
Banggood.com

Trebam jedan savjet, tj vaše mišljenje u vezi te njihove dostave, slučaj ide ovako:
11.9. sam naručio 4 itema, odnosno tri narudžbe, jedna narudžba dvije led žarulje, jedan power bank xaomi 1040mAh o kojem se ranije pričao i koji je došao za 25 dana, i gumena zaštita za taj powerbank

u roku tjedan i pol do dva, stigle su mi te dvije žarulje i gumena zaštita, power bank još nije

platio sam paypalom, dakle imam zaštitu 45 dana od dana plaćanja, ta zaštita ističe u nedjelju 26.10, e sad ja sam se njima javio još prošli tjedan i pošto odgovaraju jednom dnevno to je potrajalo sve do danas, najavio sam im ako mi taj power bank ne dođe do 24.10 (petak, vikendom nema dostave) da otvaram case "item not arrived", no oni meni govore nemojte, pričekajte još jedan tjedan bla bla

Što bi vi učinili, bili nemilosrdni, otvorili case, narušili im reputaciju (čuo sam da PayPal ne voli kad tak shopovi dobivaju reporte, onda ih motri) i bili sigurni da imate još tjedan dana da vam vrate novac ili pričekali da dođe baterija, ili bi vjerovali banggoodu na riječ i riskirali da vam ne vrate novac?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 21:06 (axor).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Imaš tracking number za taj power bank?

Pazi inače jednu stvar - čim su u pitanju Li-ionske baterije, uvijek postoji mogućnost problema s carinom i slijedom toga kašnjenje pošiljke. Da se meni to dogodilo, ne bih otvarao case, jer taj power bank ionako nije ne znam kako skup, jer Banggood ima interes zadržati kupca pa i riješiti problem ako power bank ne dođe (ako imaš tracking number, onda zapravo nemaš o čemu previše brinuti jer imaš dokaz da nisi primio paket) i jer kupac ima interes i dalje kupovati kod njih.

13 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Imaš tracking number za taj power bank?

Pazi inače jednu stvar - čim su u pitanju Li-ionske baterije, uvijek postoji mogućnost problema s carinom i slijedom toga kašnjenje pošiljke. Da se meni to dogodilo, ne bih otvarao case, jer taj power bank ionako nije ne znam kako skup, jer Banggood ima interes zadržati kupca pa i riješiti problem ako power bank ne dođe (ako imaš tracking number, onda zapravo nemaš o čemu previše brinuti jer imaš dokaz da nisi primio paket) i jer kupac ima interes i dalje kupovati kod njih.

Imam tracking, al' kao da ga i nemam, možeš i sam vidjet. Pa i to mi je palo na pamet, kao i opcija da ju je carina zadržala jer su procjenili da je veća vrijednost, ali nisam nikakvu obavijest dobio od njih

17 godina
moderator
axor kaže...

Imam tracking, al' kao da ga i nemam, možeš i sam vidjet. Pa i to mi je palo na pamet, kao i opcija da ju je carina zadržala jer su procjenili da je veća vrijednost, ali nisam nikakvu obavijest dobio od njih

Odakle je slan taj paket? Iz Kine? Onda bi po tracking broju značilo da još nije stigao u Švedsku.

Da je stigao u Hrvatsku, odnosno da ga je naša carina zadržala, to bi vidio na trackingu taj ili sljedeći dan. Moja pretpostavka je da su ga zadržali na carini u Kini i lako je moguće da će ga vratiti, odnosno da su ga već vratili pošiljatelju (Banggoodu).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice