Kada gledam neke streamove na netu Flash mi se crasha na mozilli, IE i operi. Kolko god refrasham stalno se crasha. Update-o sam i njega i mozillu i reinstaliro ga i neznam više kaj da napravim. Izluđuje me. Savjete molim.
Kada gledam neke streamove na netu Flash mi se crasha na mozilli, IE i operi. Kolko god refrasham stalno se crasha. Update-o sam i njega i mozillu i reinstaliro ga i neznam više kaj da napravim. Izluđuje me. Savjete molim.
Davno sam ovo napiso i neko vrijeme nije bilo problema al ova glupost opet za*ebava da poludim. Please help!
Zašto ovo čitaš???
Ma očistio sam više puta i opet isto. Malo rade streamovi(video i glazba prek neta), a ponekad samo crash, onak random dođe...
probaj update flash playera naime danans je izaso friski flash player 11 mozda ce ispravit tvoje probleme
Hvala, al nije ni ovo pomoglo ni update drivera.
1. Probaj obrisati antivirus (prije toga probaj još jednom skenirat s nekim boljim antivirus kao kaspersky, ako već nisi)
2. Instaliraj si program TuneUp Utilites i probaj tamo malo čačkat.
3. Updateiraj si Windowse
3. Isključi sve addons/plugins/extenstions
4. Odi na ovu stranicu: www.adobe.com/software/flash/about. Desni klik na logo od Flasha, Settings,
i isključi hardware acceleration u Display Settings.
Eto, probaj nest od navedenog..
Izbriso sam antvirus i instaliro novi i zasad se još nije crashalo. Nisam mislio da bi moglo bit do toga.