000webhost.com da li je free 100% ?

poruka: 6
|
čitano: 3.390
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Host

Sam naslov vam govori pitanje.Molim vas odlučujem se praviti neku web stranicu za klan i ne znam da li je ovo najpouzdaniji web host :D 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa jako dobar je, to je istina, samo ne očekuj nešto previše od free hostinga ako misliš praviti nešto ozbiljnije... često server zna zablokirati..što se meni dešavalo na navednom hostingu! pa tu bandwidth bandwidth limit...

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Besplatan je, ali ne bih ga preporučio nikome. Dobro su poznati po tome što su spremni za*ebat i promotore i korisnike servisa, ali ja sam to tek poslije saznao, nakon što sam ispušio i u jednoj i u drugoj ulozi (dok se nisam opametio i zaključio da par dolara mjesečno nisu nikakvi novci za kvalitetan hosting).

Od promotora dosad nitko nije isplaćen (googlaj "000webhost scam", naći ćeš dosta toga), a klijentima redovno gase sajtove iz raznih razloga, koji ni ne moraju biti u konfliktu sa TOS-om.

Ne znam kakve su sad opcije što se tiče donekle kvalitetnog i pouzdanog free hostinga, ranije su bravehost.com i 110mb.com bili aktualni i dobro prihvaćeni, sad ih imaš gomilu, pa traži lagano informacije po forumima. Valja pratiti i sajtove sa hosting ponudama gdje eventualno možeš naletjeti na neki free trial ili nešto. Evo npr. http://www.webhostingtalk.com/forumdisplay.php?f=4 , tu imaš povremeno free premium hosting ponude, i hosting od $1-$2/mo u međuvremenu.

Kažeš gore da je sajt za klan, znači ima vas više, ne vidim zašto bi i trebali ići na ove nesigurne i većinom nepouzdane metode, možete sigurno skupiti tih $4-$5 koliko košta prosječan kvalitetan shared hosting, i onda ste mirni što se tiče toga, imate i support ako nešto zatrebate.

I worship stupidity, and you're my new god. —Q
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Hrvatski besplatni web hosting na www.winning-host.eu/index.html ako ti treba više informacija javi mi se na PM :) dobiješ 10GB Prostora, 100GB Prometa cpanel 11... :)

Hrvatski besplatni web hosting: www.winning-host.info

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: 000webhost.com da li je free 100% ?

Hvala ;)

15 godina
neaktivan

Nemaš problema :)

Hrvatski besplatni web hosting: www.winning-host.info

1 0 hvala 0