Forza Horizon 6

poruka: 219
|
čitano: 59.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Forza Horizon 6

vozim onaj najveci trailbrazer i uletim u dvoriste iz kojeg ne mozes van, autocestom se ne moze jer mi je pisalo failed? -.-

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Forza Horizon 6

Kako registrira tako malo drift bodova???

To jos jedan bug od posljednjeg updejta?

Na cesti se normalno pune bodovi ali ovdje ne 

STEAM: x_ANDI_x FH6: ANDIxHR7644
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2026 13:33 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Forza Horizon 6
dennocro kaže...

vozim onaj najveci trailbrazer i uletim u dvoriste iz kojeg ne mozes van, autocestom se ne moze jer mi je pisalo failed? -.-

Da, tak i meni bilo ali imaš put kojim se ostvaruju 3 zvijezdice...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2026 17:47 (andi.cro).
16 godina
x18x05x kaže...

Ovdje je samo OK. Ja sam svoj kupio za 11 mil. I onako pare nemam na šta potrošiti pa njega kupio. Staviti ga u S2, dobar je za Sprint i to je to. 

Nakon 50 resetiranja igre se nije pojavljivao u "Ital-Exotic" spawn mjestu pa sam odustao od toga i maznuo ga u aukcijskoj kući za samo 6 milja, čak mu nije bio upotrebljen niti Car mastery 

btw. Uzeo sam tune od DJS-a u R-klasi i auto je zalijepljen za cestu ko Mazda Furai ili Lotus wtac, znači strava sa kojom brzinom može proći kroz zavoje 

Najbolje uloženih 6 milja u cijeloj igri... poigrati ću se kroz neko vrijeme i sa slabijim klasama... probati ću naći tune i za dirt, baš me zanima...

Znači auto je wheelspin rijetka exkluziva i još rijeđa u Ital Exotic spawn mjestu a u auction house se prodaje za oko 10-tak milja pa tko naleti na njega za npr. 6 milja ko ja je pravi srećković 

Mijenjao bih da se može 90% svih auta koje imam za njega.

Ljudi ili ne znaju šta imaju pa ga daju za manje od 10 milja ili ih nekako imaju više komada pa ih prodaju 

Sa razlogom je tako rijedak, svaka preporuka da ga se potrudite maznut ili na sreću ili u aukcijskoj kući...nećete požalit potrošenih para!!!

13 godina

09:15:197 bez rewinda gountlet

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:10 (dennocro).
16 godina
dennocro kaže...

09:15:197 bez rewinda gountlet

Bravo 
Koji auto u kojoj klasi sa kojim tuneom?

Meni se više ne da isprobavati sa Gauntletom pošto je dosta dugačak... moramo nekaj krače naći 

btw: Isprobavao sam svoj dirt tune za Sesta u S2 klasi... pa i nije tako loš, uspio sam biti brži od 100-tog rivala al mi je na kraju oduzeto par sekundi zbog zidova pa sam ipak izgubio.

Ne znam dobro tjunirati a niti pretjerano dobro voziti  ali da ga tjunira netko tko zna kaj radi i da ga odvozi neko bolji od mene... bio bi to također jako dobar auto za dirt utrke!

13 godina
Furai onaj tvoj tune 😁

Lako izgubiš sekundu za glupost.

Netko je napravio stazu 160km to trebamo voziti zajedno. Možemo za jedno sat vremena
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:47 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dennocro kaže...
Furai onaj tvoj tune 😁

Lako izgubiš sekundu za glupost.

Netko je napravio stazu 160km to trebamo voziti zajedno. Možemo za jedno sat vremena

Aha... super si ju onda izvježbao 

Vidio sam na fejsu tu stazu al jedva da i Gauntlet izdržim a kamoli sat vremena te staze 

13 godina

vozio je 3-4 puta, dosta si u zraku pa lupis u zid. vidim da je neki odvozio za 6+ min sa lambom sterato

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice