FarCry3 za pc sam instalirao original na laptop HP ProBook 4740s.
Kada pokrecem igru javi mi se error:" Could not find suitable display settings" a instalirao sam nanovo drivere od graficke i opet nista. Kako rijesiti taj problem ?
Hvala
FarCry3 za pc sam instalirao original na laptop HP ProBook 4740s.
Kada pokrecem igru javi mi se error:" Could not find suitable display settings" a instalirao sam nanovo drivere od graficke i opet nista. Kako rijesiti taj problem ?
Hvala
ajmo ljudi pomoc svaki savjet je dobrodosao samo da probavam nesto,e i da gore je win 8 koji je dosao s laptopom
Možda fali directx 9.
imam 11 kaj nije to dovooljno ?
imam 11 kaj nije to dovooljno ?
Nije .
pozdrav svima,dakle...dobio sam fc3 na uplayu i uglavnom sve ok,pokrenem download i kad je napokon igra skinuta idem na install i
tamo mi nakon nekog vremena izbaci neki eror i koliko sam skuzio fale neki fajlovi...kad pogledam u folder umjesto 9Gb folder sadrzi nekih 4...
pokrenem novi download i nakon toga mi trazi update,to skinem pa mi pise nesto o nekom patchu...ugl to sve prihvatim i pokrenem instalaciju i on mi ponovo skida isti update....kaj sam ja toliko glup ili ovaj uplay nije bas da je userfriendly????ni na originu ni na steamu nisam nikad imao ovoliko sranja.....