Ajmo malo na SD server.
ajde
Ajmo malo na SD server.
ajde
pa zar opet svada u ovoj temi...evo sad cemo to rjesit jednim potezom
ja mislim da je najpametnije da rcon ima jedino najbolja osoba za to: proljevermi
pacov?
pa zar opet svada u ovoj temi...evo sad cemo to rjesit jednim potezom
ja mislim da je najpametnije da rcon ima jedino najbolja osoba za to: proljevermi
hahahaha....nema preko veze, niti preko rodbine samo da znas
vidim da vam aimboteri uletavaju na server, a niko nema rcon!
a ima vas 50 u klanu!!!!!
a ja nemam
pa di to ima
sala
a ja nemam
pa di to ima
sala
nemam ni ja steta.šalu na stranu
ev ovako kad pocinje ona liga da vas malo pratim kako igrate.jer nemam sto za radit
ljudi ako netko nema codmw2 a zeli ga imat nek navrati na ovu temu:
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-codmw2-steamu/98879.aspx
a ja nemam
pa di to ima
sala
ev ovako kad pocinje ona liga da vas malo pratim kako igrate.jer nemam sto za radit
ti izgleda imas srece...clan qwerty iz naseg tima se nejavlja kad ga zovemo tako da ces najvjerojatnije ti doc u nas tim kao zamjena
jedan haxor je na serveru,a ostali smo samo ja i prle od bug-ovaca i nemozemo ga kikat...
ugl nick mu je brko
lol, nekolko nas se javilo neki dan za ligu (sa zakasnjenjem) i obecali ste da cemo mi igrat ako netko odustane..
jedan haxor je na serveru,a ostali smo samo ja i prle od bug-ovaca i nemozemo ga kikat...
ugl nick mu je brko
Otisao je... a onaj drugi koji mi je rekao prle da haxa je dobio tempban.
Pridružit ću vam se uskoro da koju zaigramo, svi prošli doma pa je net dobar ;)
lol, nekolko nas se javilo neki dan za ligu (sa zakasnjenjem) i obecali ste da cemo mi igrat ako netko odustane..
pa tako to i stoji
ko se prvi javi bit ce tvoja zamjena
ja takoder, ako necu moc, javit cu sutra jer jos nisam siguran idem li kud il ne navecer :D
pa javim :)
Ajde ljudi da napunimo server...
Sutra se opijajte,a sad mrs na server
a ja nemam
pa di to ima
sala
ti izgleda imas srece...clan qwerty iz naseg tima se nejavlja kad ga zovemo tako da ces najvjerojatnije ti doc u nas tim kao zamjena
ja sam ti sretan čovjek.
nema sretnijeg od mene :)
zakaj neradi BUG TDM server?
barem meni
zakaj neradi BUG TDM server?
barem meni
Ni meni o.O
zato sto su radovi na hostingu..nazalost neradi tdm ali zato radi snd i njega punite..evo na gt je 3000.
Ajde molim vas iskljucite FF jer neka budala zac teammkilla gdje god stigne -.-'
Fico trebas sredit cfg servera...
Fico trebas sredit cfg servera...
da, a ne da svaku novu mapu rebelsy mora stavljat killcam, ff off i jos mnogo toga...
Bilo bi pozeljno kada bi se npr uvele komande kao sto se !nextmap, !stats, !time
On to nezna. Pa neka mu se netko javi na pm ako bi to uradio za njega, to je u 5 minuta gotovo.
Btw. je li sve spremno za war večeras?
Koliko minuta se igra? znači večeras igramo 2 wara, na njihovoj mapi i na našoj?
On to nezna. Pa neka mu se netko javi na pm ako bi to uradio za njega, to je u 5 minuta gotovo.
Pa neznam ni ja, ali se znam sluzit google-om...
Neka da rebelsyu od server CP-a username i pass, pa dok on napravi nek promijeni pass...
Neka da rebelsyu od server CP-a username i pass, pa dok on napravi nek promijeni pass...
Ma ne treba, neka mu samo kopira tekst iz server.cfg-a na pm pa kasnije samo faicoO samo zamjeni.