Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.304.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
hitmanr kaže...

a neznam ovde stalno govore da oce a u infomarka da nece sta je sad tu istina.....malo sam guglao i nasao na ovom forumu da prilikom ulaska na live onemoguce ti hdd i neki acc...a pazi sta su u infomarku rekli; "ne slijedi ban prilikom ulaska na internet sa modanom konzolom, barem ne zasad,...."

Cesto ne slijedi ban prilikom ulaska na "internet" sa modanom konzolom, ali ga vjerojatno uskoro "popusis" :(

Jednostavno prihvati da ces kad-tad dobiti ban sa modanom konzolom ako budes online s njom.

Ako ti to ne smeta, modaj i gustaj dok te ne banaju, poslije mozes SP igrati i sve za 5.

Ako ti smeta, ne modaj konzolu i nema treceg.

Amen :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 12:14 (Virty).
15 godina
neaktivan
Virty kaže...
hitmanr kaže...

a neznam ovde stalno govore da oce a u infomarka da nece sta je sad tu istina.....malo sam guglao i nasao na ovom forumu da prilikom ulaska na live onemoguce ti hdd i neki acc...a pazi sta su u infomarku rekli; "ne slijedi ban prilikom ulaska na internet sa modanom konzolom, barem ne zasad,...."

Cesto ne slijedi ban prilikom ulaska na "internet" sa modanom konzolom, ali ga vjerojatno uskoro "popusis" :(

Jednostavno prihvati da ces kad-tad dobiti ban sa modanom konzolom ako budes online s njom.

Ako ti to ne smeta, modaj i gustaj dok te ne banaju, poslije mozes SP igrati i sve za 5.

Ako ti smeta, ne modaj konzolu i nema treceg.

Amen :)

upravo to, prilikom ulaska na live s modanom konzolom neces dobit ban, pa mozda niti drugi, treci pa cak niti cetvrti put al jednom kad te snade onda te snade...nista nije vjecno...

inace ne informiram se bas o moodanju itd jer me to ne zanima, al mislim da ti ovi u informatku govore da neces popit ban s modanom konzolom jer ju oni modaju pa moraju novce pobrat ;)

samo moja teorija...

-=Every moment is another Chance=-
17 godina
neaktivan
Virty kaže...

Samo da se nadodam na ovo - najveći valovi ban-ova su oko datuma kada izlaze najveći x360 hitovi jer će se tada najviše ljudi uhvatiti online. Dakle za X360 pripazi kada izlazi npr. Halo, CoD, Gears of War i slično

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan

postoje i ona dva velika update vala, u proljece i jesen, ako se ne varam...

tamo ih isto dosta uhvate...

15 godina
neaktivan

samo kao sto tvrde da zbog pirat igara i dobije se ban prilikom igranja mp...mogu ja i samo se sluzit liveom bez mp npr skidanja demo igara i pretrazivanja cega vec valjda me nece za to banat al kako god mogu koristit internet dok me ne banaju pa poslije kako bude igram sp i gotovo

0 0 hvala 0
17 godina

Kao sta smo svi vec napisali, nema tu nekih mudrosti i caka za izbjeci ban.

Znas na cemu si, modanu konzolu kad tad baniraju, tad ti ostaje offline igranje.

Ako si mozes priustiti tu i tamo original tebi zanimljive igre, nemoj modat i uzivaj u tim igrama (ionako ima raznih akcija po netu sa pristupacnim cijenama ili oglasa na forumima)

Originalne igre ces sigurno proci do kraja, dok ces si nakotit "gusarskih" kao u prici i vjerojatno neces vecinu niti zavrsiti... bar bi tako kod mene bilo :)

Jednostavno je, odluci se za jednu od 2 varijante i gustaj u igranju {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

samo kao sto tvrde da zbog pirat igara i dobije se ban prilikom igranja mp...mogu ja i samo se sluzit liveom bez mp npr skidanja demo igara i pretrazivanja cega vec valjda me nece za to banat al kako god mogu koristit internet dok me ne banaju pa poslije kako bude igram sp i gotovo

gle to sto si rekao stoji,

al ako ce te banat s live.a, a sudeci po tvojoj politici kad-tad hoce, onda ti je to bezveze bacanje novaca za xbox...

bolje si kupi PS1 il 2 il sta vec pa igraj pirate, imas i PC za pirate...

xbox bez live.a nije nist, prazna kutija, ionako vecina ljudi ga kupuje bas zbog live.a...

i nema veze jel ti igro pirate na live.u il ne, ak odes s moddanom konzolom na live, ban i pa pa... :(

17 godina
SeleS kaže...
hitmanr kaže...

gle to sto si rekao stoji,

al ako ce te banat s live.a, a sudeci po tvojoj politici kad-tad hoce, onda ti je to bezveze bacanje novaca za xbox...

bolje si kupi PS1 il 2 il sta vec pa igraj pirate, imas i PC za pirate...

xbox bez live.a nije nist, prazna kutija, ionako vecina ljudi ga kupuje bas zbog live.a...

i nema veze jel ti igro pirate na live.u il ne, ak odes s moddanom konzolom na live, ban i pa pa... :(

Slazem se. {#}

15 godina
neaktivan

ma dobro to me je sa liveon zanimalo usput inace ja sam ljubitelj sp kampanje, a sto se tice ovih drugi platformi pc moze stat al puno je izvagiranih igara a sp1 i 2 mislim da nemaju nikakve koristi za spominjat kad je razlika u grafici ono uzasno ogromna.....ostajem pri tome da igram samo sp i to je to inace hvala na pomoci ljudi...a wi fi cu iskljucit tako da se nezeznem pa uđem i sve ok

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 18:52 (hitmanr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Molim ignorirajte ovaj post, mora da imam neki problem

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 15:01 (vikec).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

momci vi koji imate modifikaciju na konzolama dali je svake godine ponovno stavljate...jer cuo sam da kada izađe neka nova igra traži novi update a taj update briše modifikaciju....dali je to istina

0 0 hvala 0
14 godina
hitmanr kaže...

momci vi koji imate modifikaciju na konzolama dali je svake godine ponovno stavljate...jer cuo sam da kada izađe neka nova igra traži novi update a taj update briše modifikaciju....dali je to istina

zar se svakih nekoliko stranica mora objasnjavat ovo??

modifikacija sluzi da bi konzola mislila da je dvd u njoj original a on je ubiti backup igre.kada microsoft shvati kako ta modifikacija dijeluje i kako je maknuti/zaobici/uciniti je nedjelotvornom tada on izdaje novi update.nakon toga su hackeri na potezu,traze nove rupe u sustavu, i igra macke i misa se nastavlja

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
15 godina
neaktivan

a boze moj sta je to doslo...a to kupovanje orginala i nebi bilo tako strasno da ne moram jos uz to placat i internet

0 0 hvala 0
14 godina
hitmanr kaže...

a boze moj sta je to doslo...a to kupovanje orginala i nebi bilo tako strasno da ne moram jos uz to placat i internet

platis i uzivas u izvrsnoj usluzi ili pak se muci s modifikacijom

17 godina
hitmanr kaže...

Placat ces i fleshanje konzole par puta godisnje :)

16 godina
jel nije jednostavnije kupit origigi i ne razmisljat?
14 godina
danijel0000 kaže...
jel nije jednostavnije kupit origigi i ne razmisljat?

naravno da je jednostavije ali to skuplja opcija

upitna je jedino konacno zadovoljsto s vise novca i manje kvalitetne zabave

15 godina
neaktivan

a sta je sad to fleshanje...ma lako je za orginal da jos nije i placat internet ono live pretplata

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

live pretplata je skoro pa nista...kad pogledas koliko imas tamo popusta i svega mozes full jeftino proc..

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

cini mi se 185kn na 3 miiseca

0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

cini mi se 185kn na 3 miiseca

Mozes biti i na silver usluzi koja je 0 kuna.

Tad nema mreznog igranja, ali imas sve ostale blagodati.

Izgleda da tebe ipak vuce srce prema tonu "besplatnih" igara na torentima, sprzis igru, ako ti se ne svidja, u kantu s njom, ionako je nisi platio :)

15 godina
neaktivan

upropastio me pc nekako sam se na njega navika...a naj vise mi je konzolu imat neces vjerovat da bi zaigra red dead redemption, malo smijesno al eto kad je nisu portali za pc a ocito da i nece {#}

0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

upropastio me pc nekako sam se na njega navika...a naj vise mi je konzolu imat neces vjerovat da bi zaigra red dead redemption, malo smijesno al eto kad je nisu portali za pc a ocito da i nece {#}

I ja se druzim sa pc i slicnim masinama od 1984, ali i konzole imaju sarma :)

Nakon RDR skuzis da ima jos dobrih naslova {#}

15 godina
neaktivan

a nadao sam se da ce je preradit za pc

0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

a nadao sam se da ce je preradit za pc

Ako ti je pc glavni izvor zabave, umjesto konzole, taj novac ulupaj u nove komponente za pc i bit ces sretniji....

Ionako vec tonu postova neznas ni sam sta zelis, pa je to mozda solomunsko rjesenje :)

Ako si pak odlucio nesto, otidji, kupi i to je to, ovako ces se izluditi.

Pretpostavljam da je za tebe bolje kupit modanu konzolu i bit ces sretniji {#}

15 godina
neaktivan

sobzirom da je treba modat svako par miseci i to je blesavo ostat cu pri tome da nadogradim pc hardverom

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

sobzirom da je treba modat svako par miseci i to je blesavo ostat cu pri tome da nadogradim pc hardverom

Ako mislis igrat iskljucaivo originale - onda nema modanja i konzola je super zahvalna. :)

A posto nemoram igrat najnovije naslove uvijek, nevidim problem kupit igru kojoj je drasticno pala cijena ili je na akciji.

A ako i mislis modat i igrat "backupe" kako se to zove u nekim krugovima, mislim da je ipak malo skuplje nadogradjivat PC.

Jednom kad modificiras konzolu hardverski ( ukoliko je potrebno ) sve se svodi na flesanje softvera koje traje par minuta.

Jedino ako si s informatikom na Vi i svaki put moras nekom nosit konzolu da ti otkljuca, onda je vjerojatno jeftinije nadogradit PC. :D  

15 godina
neaktivan

a to fleshanje jeli to ono kad napravis update pa se izbrise pa in moras nosit na ponovo modanje, dali to mogu sam fleshat...

0 0 hvala 0
17 godina

...nema kraja ovome.... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

a to fleshanje jeli to ono kad napravis update pa se izbrise pa in moras nosit na ponovo modanje, dali to mogu sam fleshat...

Cini mi se da sam bio prilicno jasan u zadnje dvije recenice u svom zadnjem postu.

Cini mi se nekako da se i nisi bas previse informirao o konzolama s obzirom na pitanja. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice