Steam Deck izdvojena tema

poruka: 217
|
čitano: 133.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Steam Deck
SwaggerBeast kaže...
Q-Tip kaže...

Jučer sam probao Clair Obscur: Expedition 33 s Game Passa. Izvalio se na terasi i streamao u 60 FPS-a na Epic postavkama (uz DLSS). U dva sata otišlo možda 15 posto baterije.

Game Pass se isto može koristiti na SD-u? Je li to preko aplikacije ili je preko browsera? Xbox ili PC game pass?

Nije preko aplikacije i nije preko browsera, nego preko Geforce Now. Sve sam gore objasnio, piše u postu. Treba ti pretplata na Geforce Now, instaliraš app na Steam Deck i streamaš igre s PC Game Passa.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
16 godina
Steam Deck

Za vas koji ste kupili preko Steama, koliko se dugo ceka da stigne na kucnu adresu ?

0 0 hvala 0
12 godina
Q-Tip kaže...
SwaggerBeast kaže...
Q-Tip kaže...

Jučer sam probao Clair Obscur: Expedition 33 s Game Passa. Izvalio se na terasi i streamao u 60 FPS-a na Epic postavkama (uz DLSS). U dva sata otišlo možda 15 posto baterije.

Game Pass se isto može koristiti na SD-u? Je li to preko aplikacije ili je preko browsera? Xbox ili PC game pass?

Nije preko aplikacije i nije preko browsera, nego preko Geforce Now. Sve sam gore objasnio, piše u postu. Treba ti pretplata na Geforce Now, instaliraš app na Steam Deck i streamaš igre s PC Game Passa.

Može se i Better xCloud složiti pa ne treba Geforce Now

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2025 19:46 (manutdsnak3).
14 godina

Moj je ljetos trebao tjedan dana.

Burek s mesom
15 godina
diabolic012 kaže...

Za vas koji ste kupili preko Steama, koliko se dugo ceka da stigne na kucnu adresu ?

Ja sam narucio u nedjelju, znaci 2 radna dana i dalje stoji  packaged items, ceka se na Shipped: Tracking number .

Ceka se u prosijeku 2 , max 3 tjedna dostava za Europu jer putuje iz USA najgorim mogucim carrierom.

ire
13 godina
DukeOs kaže...
diabolic012 kaže...

Ja sam narucio u nedjelju, znaci 2 radna dana i dalje stoji  packaged items, ceka se na Shipped: Tracking number .

Ceka se u prosijeku 2 , max 3 tjedna dostava za Europu jer putuje iz USA najgorim mogucim carrierom.

Moj je došao za oko tjedan dana, ne znam otkud "prosjek 2, max 3 tjedna" izvlačiš. Ne putuje iz USA nego iz EU, da dolazi iz Amerike morala bi se platiti carina, a carine nema.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
15 godina
Q-Tip kaže...
DukeOs kaže...
diabolic012 kaže...

Moj je došao za oko tjedan dana, ne znam otkud "prosjek 2, max 3 tjedna" izvlačiš. Ne putuje iz USA nego iz EU, da dolazi iz Amerike morala bi se platiti carina, a carine nema.

Imas tonu postova na redditu oko toga.Destinacija je Irska jer zivim tu.

Kako narucujem dosta iz USA sve dobijem kroz 2-3 tjedna pa sam automatski zakljucio da salju otamo al ko sto kazes posto nema ukljucene carine biti ce Europa , Nizozemska vjerojatno. 

Upravo sam dobio obavijest da mi nesto stize danas , nadam se da  je deck al tko ce ga znati kad ocekujem hrpe toga svaki tjedan

ire
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice