Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.468
|
čitano: 5.906.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 mjeseci
Sony PlayStation 5

2 0 hvala 1
14 godina
Sony PlayStation 5

PS Plus u Kanadi i Truskoj ide gore s cijenom.

Extra u Turskoj sa ₺2,340 na ₺3,645.

Extra u Kanadi sa 155CAD na 190CAD. 

Zanimljivo da je, i nakon poskupljenja u Kanadi, PS Plus Extra jeftiniji nego kod nas, za nekih 5€...Baš nam je dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Sony PlayStation 5
Samo nek mi ne diraju Indiju 🇮🇳
Uzeo Extra za 54€, pa ako i poskupe, opet je to daleko jeftinije... Ali ja mislim da je ovo poskupljenje globalno, sve vise ljudi mi javlja da su dobili mailove. Kazu da su poskupili i u Južnoj africi i Norveškoj.
Ocekujte poskupljenje i kod nas.
16 godina
Promster kaže...

PS Plus u Kanadi i Truskoj ide gore s cijenom.

Extra u Turskoj sa ₺2,340 na ₺3,645.

Extra u Kanadi sa 155CAD na 190CAD. 

Zanimljivo da je, i nakon poskupljenja u Kanadi, PS Plus Extra jeftiniji nego kod nas, za nekih 5€...Baš nam je dobro.

A gle, porezi nisu isti u HR i Kanadi.

Nisu niti unutar EU pa opet sve države plaćaju istu cijenu, znači da u nekim državama zarade više, a na HR storeu sa 25% poreza skoro pa najmanje :-) Sve se to treba uračunati u cijenu na kraju krajeva.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
7 godina
Sony PlayStation 5

Gogy, hoće biti kakvih akcija za PS+ članarinu sad oko Uskrsa? Ako bude, uzmem opet za 2 godine i mir.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sta se može uzet na vise od 1g?
Mislio sam da su to ukinuli?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Mislim da ništa do Crnog Petka... Možda bude na ljeto za days of play ali mala je šansa.
10 godina
Moram opet spomenuti Blue Prince jer je jedno od rijetkih iskustava u gamingu. Ne mogu opisati koliko je ovo genijalno osmišljena igra. Ne volim roguelite RNG igre ali ovo je puzzle igra i njoj taj RNG sistem pomaže jer tako otkrivas komad po komad zagonetke. Ovo je nesto kao puzzle Returnal i uvijek zelis jos jednom igrati da vidiš dokle ces stici.

Rijesio sam stvarno hrpu stvari u igri i bas kad sam pomislio da mi je malo ostalo naletim na reddit post s barem 20 stvari koje nisam jos ni vidio u igri.

Ima zagonetki koje mozete ganjati satima, tražiti tragove i onda odjednom shvatite da je rješenje zagonetke "kopaj na tom mjestu", tako ako se nekome ne da tražiti moze pogledati guide online.

Ova igra ima "ono nešto" i ogromna preporuka od mene. Nemojte propustiti ovo iskustvo. Nije straight forward igra i to je njena glavna prednost a ne mana.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Gogy7 kaže...
Mislim da ništa do Crnog Petka... Možda bude na ljeto za days of play ali mala je šansa.

Meni oko 01.06. istice plus, u to vrijeme godinama vec produzujem

17 godina
Ja sam jučer probal i odma me odbilo.
Ne znam, nije moj tip igre.
Nisam izbrisal, jop jednu šansu dobiva.
10 godina
Iskreno, i mene je odbilo na prvu, ali jednom kad shvatiš igru i kad uđeš u dubinu, postane zarazna. Postoji puno stvari s kojima mjenjas igru i stvari koje ti stalno ostaju. Kad shvatis smisao i mehaniku igre shvatit ces zasto ima ocjenu 94.
14 godina
Gogy7 kaže...
Iskreno, i mene je odbilo na prvu, ali jednom kad shvatiš igru i kad uđeš u dubinu, postane zarazna. Postoji puno stvari s kojima mjenjas igru i stvari koje ti stalno ostaju. Kad shvatis smisao i mehaniku igre shvatit ces zasto ima ocjenu 94.

Kao Balatro. Igraš sat vremena i uopće ti nije jasno što je tu toliko dobro. A onda boom.

Odigrati ću malo sad za vikend, ali po onome što sam čuo ovo je baš "my cup of tea". Volim puzzle igre, a ovo zvuči kao next level.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
Sony PlayStation 5

Ako poskupi PS pretplata ja se pozdravljam s istom. Možda se budem zezao sa indijskim računom, ali nekako sumnjam. Ili možda s američkim ako narančasta budala dodatno oslabi dolar. Sve u svemu, poskupljenje radi samog poskupljenja kod mene ne prolazi. Nije mi neophodno, a davati toliki novac pratički samo radi GT7 gdje se online izmjenjuje pet istih staza iz tjedan u tjedan mi nema smisla. 

2 0 hvala 0
7 mjeseci
Vandit kaže...

Ako poskupi PS pretplata ja se pozdravljam s istom. Možda se budem zezao sa indijskim računom, ali nekako sumnjam. Ili možda s američkim ako narančasta budala dodatno oslabi dolar. Sve u svemu, poskupljenje radi samog poskupljenja kod mene ne prolazi. Nije mi neophodno, a davati toliki novac pratički samo radi GT7 gdje se online izmjenjuje pet istih staza iz tjedan u tjedan mi nema smisla. 

Također, sad sam na mjesećnom. Kada mi se igra uzmem na mj dana, meni je ta pretplata od prvog dana sranje. Kako sam rekao već par puta kada su radili rekonstrukciju plusa onda su barem mogli i napraviti plan koji ne uključuje plus igre, možda čak i cloud save za nas kojima ne treba. Mene eventualno zbog pojedinih igri zanima online play, za njihove plus igre i cloud me zaboli ona stvar. Ako mi se nešto igra kupit ću sam, ne treba meni sony ništa "poklanjati". Mogli su napraviti Plus Basic 20-30 eura online play + eventualno cloud save, bez igri i doviđenja. Ne znam kad sam zadnji puta zaigrao neku plus igru.

17 godina
Sony PlayStation 5

isto tako

neznam kada sam zadnji puta odigrao "free" igru koju su davali

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Imate na E kupi akciju na disk drive za 84 eura sa ukucanim kodom.

Ja sam sebi uzeo pa nek se nađe, to mu i je realna cijena a ne onih lihvarskih 140 eura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lobotomac90 kaže...

Imate na E kupi akciju na disk drive za 84 eura sa ukucanim kodom.

Ja sam sebi uzeo pa nek se nađe, to mu i je realna cijena a ne onih lihvarskih 140 eura.

Svuda je sad za 89,99€ cca jer je trajno smanjena cijena.

Plus ekupi popust.

Ja sam ga iskoristio da naručim Switch 2 :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina

Nisam znao da je trajno smanjena, mogao sam onda i pričekat da bude još neki bolji popust na novu/staru cijenu, a ja impulzivno čim sam vidio da je palo ispod 100 eurića reko može 

16 godina
lobotomac90 kaže...

Nisam znao da je trajno smanjena, mogao sam onda i pričekat da bude još neki bolji popust na novu/staru cijenu, a ja impulzivno čim sam vidio da je palo ispod 100 eurića reko može 

Kad sajtovi tak muljaju ljude, prekriže cijenu pa ispada ko da je akcija. Sancta Domenica / BigBang je još gori po tom pitanju. Tamo se cijena mijenja iz dana u dan po par stotina eura, a popusti isto po par stotina eura.

Ono komotno bi mogli stavit TV da je 2500€ 899€. Ili bude 2500€ + kod za popust 75%. Pa drugi dan promijene. Doslovno se osjećaš ko budala kad nešto kupuješ. Cjenkanje na ulicama Istanbula je poštenije od ovoga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2025 14:01 (Bitanga).
17 godina
Sony PlayStation 5

Treba počet prelazit igre...

Od ovoga pređeno:

Uncharted Legacy of Thieves Collection

Marvel’s Spider-Man Remastered, (digitalno)

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Marvel’s Spider-Man 2

Alan Wake 2

The Last of Us Part 1

God of War, (digitalno)

God of War Ragnarok

Uskoro će se preći The Callisto Protocol, a treba odigrat i Death Stranding prije nastavka...

Ostala mi ekspanzija od Ghost of Tsushima koju ću odigrat blizu izlaska Yoteia

Moj PC  
4 0 hvala 0
4 godine
Svaka čast, samo jako.💪💪
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Osobno mi je cijela koncepcija Death Strandinga s bebaćam pomalo suluda i odbojna, te me taj naslov nimalo ne privlači.

Ne znam, jednostavno mi je odbojna igra.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Armor kaže...
Osobno mi je cijela koncepcija Death Strandinga s bebaćam pomalo suluda i odbojna, te me taj naslov nimalo ne privlači.

Ne znam, jednostavno mi je odbojna igra.

Kad skužiš priču zašto je to tako, super je.

Ako ti priča nije bitna, onda igra nema nekog smisla, da.

Mene je u igri najviše nerviralo što ne možeš nikako isključiti encountere sa BTevima jer mi je to baš jako išlo na živce nakon što sam ih prošao masu puta. Sve ostalo mi je bilo vrh.

17 godina
Sony PlayStation 5

ja sam stavio tezinu na easy jer su mi isto te borbe dosadile. onda samo ravno na njih, i ako slucajno doleti boss ga rijesis na brzinu

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Gemmy kaže...

ja sam stavio tezinu na easy jer su mi isto te borbe dosadile. onda samo ravno na njih, i ako slucajno doleti boss ga rijesis na brzinu

Ma nije mi borba bila teška, baš suprotno, a da se i zaobići ili proletiti samo s vozilom ako nemaš posla u tom području. Al nekad ne možeš.

Nego mi je stvaralo previše nepotrebnog stresa i usporavala mi igranje.

Ono, kao dosadni žicaroš u bircu koji dolazi svaki dan. Lako ga se riješiš, ali ti svejedno prekine razgovor. :-D

13 godina
Sony PlayStation 5

Je li netko igra Indianu Jones and the Great Circle na PS5 PRO?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Platinirao Deaths Gambit Afterlife. Jedna od najdražih sols metroidvania koju sam odigrao. Dobar dio zasluga ima i lista trofeja koja je udahnula igri novi život i kad sam ju prošao već 2 puta. Za zadnjeg heroic bossa Endless (5 faza) mi je trebalo ni manje ni više nego 193 pokušaja . Da nisam bio uporan da taj trofej postignem na NG+ vjerojatno bi mi trebalo manje vremena da sam krenuo ispočetka, ali neka. Također zadnji trofej L1 perfect run za manje od 4 sata u jednom sjedenju je bio čisti gušt za savladati.

Sljedeća stanica Berserker Khazan.

3 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Počeo s Indianu, pravo osvježenje, voice acting, glazba, lokacija...Prvo sam mislio da su zajebali jer je 1st person, ali je odlično. Ko voli filmove, ovo je vrh.

Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice