PS3 Jailbreak

poruka: 372
|
čitano: 234.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: PS3 Jailbreak
dart_tom kaže...
dooma kaže...
NE MORA! Napravio sam 4 konzole istim načinom. Bile su na 4.31 OFW i ja sam im stavio ROGERO 4.30 v2.03 što je u prijevodu 4.31 CFW

"6- You need to be already on a 3.55OFW or 3.55CFW/4.21CFW/4.30CFW to install this. Installing from any OFW > 3.55 won’t work. "

IZVOR

e sada ako si ti uspio to što kazes,svaka cast i odmah na ove prave forume to objaviti jer mislim da si prvi koji je downgredo direktno na rogera

http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=48820&page=8

"U didnt even need to go to 3.55 and dehash
u could have just installed 4.30 v2.03 thru fsm (downgrade with it)"

Jedno pitanje. Jesi ikad radio sa E3 flasherom?

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
16 godina
dooma kaže...
dart_tom kaže...
dooma kaže...
NE MORA! Napravio sam 4 konzole istim načinom. Bile su na 4.31 OFW i ja sam im stavio ROGERO 4.30 v2.03 što je u prijevodu 4.31 CFW

"6- You need to be already on a 3.55OFW or 3.55CFW/4.21CFW/4.30CFW to install this. Installing from any OFW > 3.55 won’t work. "

IZVOR

e sada ako si ti uspio to što kazes,svaka cast i odmah na ove prave forume to objaviti jer mislim da si prvi koji je downgredo direktno na rogera

dva puta kod frenda ali svaki put smo isli na 3.55kmewe

ovo nisam znao

uglavnom vecinu sto sam citao je pisalo da rogero ide sa 3.55 a nikako direkt sa flesherom tako da mi je ovo prvi glas

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 20:28 (dart_tom).
14 godina
dooma kaže...

dooma malo se bolje informiraj.kad je doso cfw rogero 4.21 trebo si dehash  sa 3.55 napraviti i zatim na cfw 4.21.svaka nova verzija cfwa koja je dosla recimo sa 4.21 cfw na 4.30 cfw si trebo prvo downgradedati na 3.55 pa dehash pa na 4.30 sve do verzije 4.31 v2.03 koju mozes instalirati direktno iz xmb-a to sta si ti reko da si ti 4 konzole sa 4.31 ofw na 4.31 cfw to su ciste gluposti

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 22:43 (pirat).
16 godina
neaktivan
dart_tom kaže...

dva puta kod frenda ali svaki put smo isli na 3.55kmewe

ovo nisam znao

uglavnom vecinu sto sam citao je pisalo da rogero ide sa 3.55 a nikako direkt sa flesherom tako da mi je ovo prvi glas

Ja sam to pokušao i PS3 mi se zbrickao kao što možeš vidjeti na temi. Morao sam lemiti NOR tristate i GND na matičnoj da ostane raditi ali bez slike i zvuka. Zatim sam flashao PS3 opet i dobio dobre dumpove i instalirao rogero 4.30 v2.03

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 22:43 (pirat).
16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

dooma malo se bolje informiraj.kad je doso cfw rogero 4.21 trebo si dehash  sa 3.55 napraviti i zatim na cfw 4.21.svaka nova verzija cfwa koja je dosla recimo sa 4.21 cfw na 4.30 cfw si trebo prvo downgradedati na 3.55 pa dehash pa na 4.30 sve do verzije 4.31 v2.03 koju mozes instalirati direktno iz xmb-a to sta si ti reko da si ti 4 konzole sa 4.31 ofw na 4.31 cfw to su ciste gluposti

Znači po tvojoj verziji (nebitno jel PS3 na 4.31, 4.30... OFW) uvijek se mora downgrejdat na na 3.55 zatim na rogero 4.30 v2.05? Ispravi me ako nisam dobro shvatio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 22:42 (pirat).
14 godina
dooma kaže...

Znači po tvojoj verziji (nebitno jel PS3 na 4.31, 4.30... OFW) uvijek se mora downgrejdat na na 3.55 zatim na rogero 4.30 v2.05? Ispravi me ako nisam dobro shvatio.

da jer hakeri su na 3.55 probili sve kljuceve (zastite) dok na vecem firmware nisu jer je sony promjenio kljuceve i zastitu.i zbog toga se preporucava se krece sa 3.55 jer tad mozes pristojno izvaditi dump tj kopiju svog nand tj nor cipa.onda bi ljudi po tvom mogli direkt instalirati sa 4.30 ofw na 4.30 cfw da nije tako.sve ima svoju svrhu

16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

da jer hakeri su na 3.55 probili sve kljuceve (zastite) dok na vecem firmware nisu jer je sony promjenio kljuceve i zastitu.i zbog toga se preporucava se krece sa 3.55 jer tad mozes pristojno izvaditi dump tj kopiju svog nand tj nor cipa.onda bi ljudi po tvom mogli direkt instalirati sa 4.30 ofw na 4.30 cfw da nije tako.sve ima svoju svrhu

http://www.ps3hax.net/showthread.php?p=521375#post521375

pročitaj napravio sam temu

14 godina
dooma kaže...

http://www.ps3hax.net/showthread.php?p=521375#post521375

pročitaj napravio sam temu

kao sto ti svaki pametan covjek kaze da pri prvom koristenju e3 flashera treba da spremis bin i da naravno bin file bude bez errora ako nesto pode po zlu jer ako to nemas konzolu mozes koristiti kao tabure.i pri prvom downgrade-anju moras konzolu vratiti na 3.55 da bi mogo instalirati cfw.nemozes ti sa e3 flasherom instalirati odmah 4.30 cfw

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 22:41 (pirat).
16 godina
neaktivan
PS3 Jailbreak

bin file imam spremljen tj dump, nigdje ne bacam. A što se tiče PS3 on radi na rogero 4.30 v2.05 bez problema :)

pa ne bih mogao uopce downgrejdat da bin file ima errore, pregledao sam ga i bio je bez errora...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 23:11 (dooma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dooma kaže...

bin file imam spremljen tj dump, nigdje ne bacam. A što se tiče PS3 on radi na rogero 4.30 v2.05 bez problema :)

pa kad si prvi put koristio e3 flasher dal si iso na 3.55 ofw ili cfw ili si direkt na 4.30 cfw?

16 godina
neaktivan
jos prije tamo negdje 7. mjesec sam išao na 3.55 pa na 4.21 rogero (ne sjecam se bas koji je bio tada) ali to mi je malo dugo trajalo, a sad sam išao direkt na 4.30 v2.05 i sve radi bez problema
14 godina
dooma kaže...
jos prije tamo negdje 7. mjesec sam išao na 3.55 pa na 4.21 rogero (ne sjecam se bas koji je bio tada) ali to mi je malo dugo trajalo, a sad sam išao direkt na 4.30 v2.05 i sve radi bez problema

sa konzolom koja je bila na cfw-u si iso na cfw sta je normalno.sta je sa onim konzolama koje su na ofw-u vecem od 3.55?nemozes direkt na 4.30 cfw nego sa e3 flasherom downgradedat na 3.55 onda na cfw

16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
dooma kaže...

sa konzolom koja je bila na cfw-u si iso na cfw sta je normalno.sta je sa onim konzolama koje su na ofw-u vecem od 3.55?nemozes direkt na 4.30 cfw nego sa e3 flasherom downgradedat na 3.55 onda na cfw

Možeš direkt, upravo mi je ovaj lik na PS3HAX odgovorio, nema potrebe ići na 3.55 OFW pa na 4.31 CFW nego odmah na 4.31. Pokušaj ako imaš E3 flaher i vidjeti ćeš da će raditi :)
evo što je napisao
Yeah, when I do a PS3 with my e3 flasher, when I get to the step to downgrade in Factory/Service mode, I use Rogero 4.30.
Then after that installs, I remove my flasher and reassemble the PS3.
Then I use Condor Updater to reinstall Rogero 4.30.
You can install it from the xmb, if it will let you.
Or you can install it from the recovery menu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 0:46 (dooma).
13 godina
PS3 Jailbreak

Vidio sam da postoji firm. sa kojim mozes igrati online bez problema. Jer to legit ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
možeš ali bannat će te 99%
14 godina
dooma kaže...
možeš ali bannat će te 99%

nemora znacit.vecina njih igra online sa cfw-om

16 godina
neaktivan
bannali su me na 3 accounta, i znam jos x slucajeva koje su bannali. CFW nije preporucen za online igranje.
14 godina
dooma kaže...
bannali su me na 3 accounta, i znam jos x slucajeva koje su bannali. CFW nije preporucen za online igranje.

moj frend igra vec ima 4 mjeseca bez prestanbka i nije dobio nikada ban

14 godina
herc1988 kaže...
dooma kaže...

moras biti pametan.imas stealth multiman nije da je nemoguce bananje al za sad jos nisu banali po id konzoli ali ima i takvih slucajeva al jako malo

16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
dooma kaže...

Uhvatit će ga kad-tad :)

14 godina
dooma kaže...
herc1988 kaže...
dooma kaže...

Uhvatit će ga kad-tad :)

do tad neka igra.al mozes odbanati konzolu

16 godina
neaktivan
kako?
14 godina
dooma kaže...
kako?

ima jedna opcija sa id konzolom.mozes zamjeniti id i staviti od druge konzole i opet ti sljaka.recimo od pokvarene konzole

16 godina
PS3 Jailbreak

evo nešto novo novo pa ćemo vidijeti što će biti od toga

izvor

izvor

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
dooma kaže...
kako?

ima jedna opcija sa id konzolom.mozes zamjeniti id i staviti od druge konzole i opet ti sljaka.recimo od pokvarene konzole

Jel imaš kakav link kako bi to trebalo odprilike izgledati? Gdje vidim taj ID?

14 godina
dooma kaže...
herc1988 kaže...
dooma kaže...
kako?

Jel imaš kakav link kako bi to trebalo odprilike izgledati? Gdje vidim taj ID?

id konzole ti je iza sta ti pise na konzoli

http://www.playstationeuphoria.com/general/ps3-hackers-can-now-ban-legitimate-users-and-unban-consoles.html

http://psx-scene.com/forums/content/unban-your-console-ps_unban-2827/

16 godina
neaktivan

Koji je model konzole CECH XXXX odma cu ti reci koja je memorija dali se moze downgrade preko PSP-a ili nazalost E3 flasher :(

16 godina
neaktivan
sayrus kaže...

Koji je model konzole CECH XXXX odma cu ti reci koja je memorija dali se moze downgrade preko PSP-a ili nazalost E3 flasher :(

jel ti meni pričaš?

16 godina
neaktivan

Korisniku Reanimated :)

16 godina
neaktivan
sorry nisam razumio, nas dvojica trojica smo ispisali cijelu stranicu pa se javiš dolje. Citiraj ga :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice