PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.469.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...
Creatos_3 kaže...

Nov sam sa konzolama i imam u planu nabavit ps4, ali sam vidio da postoji neki ps+ sta moram placat 30 kuna mjesecno da igram multiplayer.

Moze netko objasniti sta to znaci, ako kupim sad npr. star wars battlefront mogu igrati samo sinleplayer ili mogu i multiplayer ako sam kupio igru?

da, plaća se ps+ pretplata, 365 kn godišnje. S time dobiješ online multiplayer i par igara mjesečno free.

meni istekla jos na pocetku 1 mj pretplata i dalje mi radi online, fifa fut to jedino igram

battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Ezio kaže...
Creatos_3 kaže...

Nov sam sa konzolama i imam u planu nabavit ps4, ali sam vidio da postoji neki ps+ sta moram placat 30 kuna mjesecno da igram multiplayer.

Moze netko objasniti sta to znaci, ako kupim sad npr. star wars battlefront mogu igrati samo sinleplayer ili mogu i multiplayer ako sam kupio igru?

da, plaća se ps+ pretplata, 365 kn godišnje. S time dobiješ online multiplayer i par igara mjesečno free.

meni istekla jos na pocetku 1 mj pretplata i dalje mi radi online, fifa fut to jedino igram

Možda ima aktiviran PS+ na nekom od ostalih accounta na konzoli. 

16 godina
PlayStation 4
Playstation network je down nema sanse da se ulogiram prek kompa na account svoj http://downdetector.com/status/playstation-network/news/105208-problems-at-playstation-network
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dado16 kaže...

Da ti nije na automatskoj obnovi ako imaš unešen broj kreditne kartice pa su ti sami skinuli iznos i produžili pretplatu?

16 godina
movie kaže...
dado16 kaže...

Da ti nije na automatskoj obnovi ako imaš unešen broj kreditne kartice pa su ti sami skinuli iznos i produžili pretplatu?

Nemam uopce znaka psn plus pokraj imena kad se logiram u user...koristim vise usera al nijedan nema psn plus, a i primjetio bi na racunu da nedostaje 365 kn :)

15 godina
dado16 kaže...
movie kaže...
dado16 kaže...

Nemam uopce znaka psn plus pokraj imena kad se logiram u user...koristim vise usera al nijedan nema psn plus, a i primjetio bi na racunu da nedostaje 365 kn :)

Ako neko od tvojih prijatelja (drugih usera) ima PLUS i share acc. na tvojem se neće vidjeti onaj PLUS, a moći ćeš ga koristiti.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Gledam malo na njuskalu ps4 pro i uzeo bi jedan, ali ja patim na nove stvari pa me zanima je li istina oni sta pisu da je novo zapakirao i nekoristeno

i kako mogu znati  da je neotpakirana kad budem isao gledati?

0 0 hvala 0
16 godina
hummer0 kaže...
dado16 kaže...
movie kaže...
dado16 kaže...

Ako neko od tvojih prijatelja (drugih usera) ima PLUS i share acc. na tvojem se neće vidjeti onaj PLUS, a moći ćeš ga koristiti.

imam tocnije dva user-a, moj eu account i moj usa account i na nijednom nemam plus znak, znam da necu viditi na svojem main acc-u.... tak da po ovome radi bez psn plusa multiplayer....barem fifa, za ostale igre nemam pojma

17 godina
neaktivan
dado16 kaže...
hummer0 kaže...
dado16 kaže...
movie kaže...
dado16 kaže...

imam tocnije dva user-a, moj eu account i moj usa account i na nijednom nemam plus znak, znam da necu viditi na svojem main acc-u.... tak da po ovome radi bez psn plusa multiplayer....barem fifa, za ostale igre nemam pojma

Mozda za FUT ne treba PS+

Da li ti radi Online match?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
PlayStation 4

jel igra tko for honor betu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Chaky kaže...
dado16 kaže...
hummer0 kaže...
dado16 kaže...
movie kaže...
dado16 kaže...

Mozda za FUT ne treba PS+

Da li ti radi Online match?

samo fut igram, neznam online match ak mislis mozda friendly ili kaj vec.... probao sam fut i pro clubs i to radi

13 godina
Creatos_3 kaže...

Gledam malo na njuskalu ps4 pro i uzeo bi jedan, ali ja patim na nove stvari pa me zanima je li istina oni sta pisu da je novo zapakirao i nekoristeno

i kako mogu znati  da je neotpakirana kad budem isao gledati?

Vrlo vjerojatno je zapakirano i nekorišteno jer je puno ljudi u zadnjih mjesec dana uzelo onu ponudu od HT-a, pa ih se odmah rješavaju na Njuškalu.

Svakako dogovori osobno preuzimanje, za tako skupe stvari ja ne bih pristao na slanje poštom. Kutija se na vrhu dosta teško otvara i ima dosta preklapanja kartona, pa pretpostavljam da je lako vidljivo ako je otvarana.

15 godina
PlayStation 4

Honor beta code:

5JB8-5LNC-GQHA

PSN - darklydexter
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ima ko jos koji code ili invite za ForHonor?

Volio bi probat danas :)

PSN SoulHaZe_

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Je li cijena od 2800kn za ps4 pro sa watch dogs 2 realna ili moze to jeftinije.Mislim si ubosti na njuskalu pa vidim da ih dosta prodaje one sta su uzeli u tcomu,

pa me zanima hocu li dobro proci sa tom cijenom.

0 0 hvala 0
14 godina
Creatos_3 kaže...

Je li cijena od 2800kn za ps4 pro sa watch dogs 2 realna ili moze to jeftinije.Mislim si ubosti na njuskalu pa vidim da ih dosta prodaje one sta su uzeli u tcomu,

pa me zanima hocu li dobro proci sa tom cijenom.

Sve uvijek može jeftinije, ali to je fer cijena. Igra ti vrijedi nekih 200 kuna, a još je relativno nova pa nije veliki problem prodati ili tradeati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

nemam ja sam isto dobio samo jedan code 

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Prije nego probam kupit sa njuskala samo da pitam, je li kutija upakirana potpuno u najlon i mogu li skuzit da je otvarana?

0 0 hvala 0
13 godina
Creatos_3 kaže...

Prije nego probam kupit sa njuskala samo da pitam, je li kutija upakirana potpuno u najlon i mogu li skuzit da je otvarana?

Kutija nije u najlonu, samo je kutija. Gore sam ti već odgovorio, mislim da je teško otvoriti i izvaditi konzolu, a da se to ne vidi na kutiji, bar na tom gornjem dijelu koji se preklapa.

17 godina
PlayStation 4

Ezio jel haklas kaj RE7 u VR-u i do kuda si stigao 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Ezio jel haklas kaj RE7 u VR-u i do kuda si stigao 

samo do onog nakon vecere. Nisam uspio naci kljuc (kasnije sam saznao gdje je) za onaj poklopac podruma i tu sa stao.

Ma ja sam jako lijen covjek pa mi se ne da ni konzola paliti.

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

tek od tamo sljedi prava stvar! nebudi ljen ...

bdw stavi spoiler da mod ne vice 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo jos jedan key 5AH9-THNQ-PA5F za For the honor

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ispričavam se na totalno newbie pitanju....

dobio sam za For Honor key na Email... i kako dalje?

0 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...

staviš ga tu na temu, kao svi ostali

PSN - darklydexter
10 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Ezio kaže...
Creatos_3 kaže...

i meni kad istekla samo sam fut mogao igrati online, to je do njih oni su tako namjestili nemozes seasons ali mozes fut zato jer je ovo f2p :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
PlayStation 4

FOR HONOR: 2A5J-4EN3-JH2Q

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Jel probao netko igre koje nemaju 4k support, igrati na Prou i nekoj mrcini od 4k telke koja ima dobar upscaling?

Zanima me kak to izgleda da se npr. Witcher 3 zavrti na dobroj telki (npr. Sonyu sa onim X1 čipom).

PSN - DeniZg80
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...
Ziga kaže...

staviš ga tu na temu, kao svi ostali

Hehe, možda je čovjek htio sebi aktivirati, a ne podijeliti drugima :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
DeniZg kaže...

Jel probao netko igre koje nemaju 4k support, igrati na Prou i nekoj mrcini od 4k telke koja ima dobar upscaling?

Zanima me kak to izgleda da se npr. Witcher 3 zavrti na dobroj telki (npr. Sonyu sa onim X1 čipom).

Pretpostavljam da bi trebalo biti dobro. Ako radi u filmovima dobro nema razloga da ne radi u igri. Input lag je ionako zanemariv u Witcheru, lik je trom sam po sebi.

Ja sam jednom nedavno (a i pisao sam o tome) bio probao Driveclub sa aktiviranim najjačim Motion Plus interpolacijom frejmova, da dobijem 60 FPSa umjesto glupih 30 FPSa, i nisam primjetio neki problematični input lag i slika je stvarno bila super smooth.

Jedino što se u driveclubu pojavljuju artefacti na asfaltu jer algoritam ne zna to dobro interpolirati, prebrzi je movement. U Witcheru bi brijem i to puno bolje radilo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice