PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.464.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...

Uz kod t-com-15 ti te za 199 ispadnu 169 a Syndicate je 143kn.

16 godina
PlayStation 4

Da pitam je li netko igra Diablo 3 preko PS4 i kako ga je igrati preko kontrolera? Da li se PS4 spaja na battlenet i da li se može preuzeti likovi koje imam na PC-u ili je to kompletno zasebno i nema nikakove veza sa PC account-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Da pitam je li netko igra Diablo 3 preko PS4 i kako ga je igrati preko kontrolera? Da li se PS4 spaja na battlenet i da li se može preuzeti likovi koje imam na PC-u ili je to kompletno zasebno i nema nikakove veza sa PC account-om.

Ne mozes preuzeti svoje likove s PC-a.

Odlicno ide s kontrolerom, jer ti je desna gljiva izmicanje (rolanje) koje nije moguce na PC-u.

Jedino ti treba navikavanje na baratanje inventarom.

Graficki malo zaostaje za PC-om i monster density nije kao na PC-u.

Ali bez obzira na to sve igra radi odlicno i redovito dodaju stvari na PS4, kao npr. ovaj zadnji Event za 20g Diabla.

Jedino se ne sjecam, da li su ubacili Sezone na PS4.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
Chaky kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Ne mozes preuzeti svoje likove s PC-a.

Odlicno ide s kontrolerom, jer ti je desna gljiva izmicanje (rolanje) koje nije moguce na PC-u.

Jedino ti treba navikavanje na baratanje inventarom.

Graficki malo zaostaje za PC-om i monster density nije kao na PC-u.

Ali bez obzira na to sve igra radi odlicno i redovito dodaju stvari na PS4, kao npr. ovaj zadnji Event za 20g Diabla.

Jedino se ne sjecam, da li su ubacili Sezone na PS4.

Šteta, a vidim na BattleNet forumu da ni Sezone još nisu podržane nego bi trebale biti u 2017. godini. 

12 godina

Diablo je super na PS4. Igranje s kontrolerom je puno bolje nego s mišem (tako kažu svi koji imaju obje verzije). Jedna gljiva je kretanje, a druga je dodge-anje.

Radijalni "menu" u Daiblu je po meni jedan od najbolje izvedenih na konzolaškim igrama, tako da ne bi trebalo biti problema.

A i neki dan je igra dobila full 4K podršku za Pro. Izgleda odlično.

Jedino što treba paziti je kod random matchmakinga. Navodno još uvijek ima igrača koji te preko starog exploita mogu izlvelirati prebrzo i ubiti doživljaj igre. Nisam igrao dugo, pa ne mogu 100% potvrditi.

EDIT: I da, na PS4 igra ima local co-op za 4 igrača. Sad kad ovo sve pročitam, dođe mi da opet kupim igru na ovom sniženju.... 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 9:44 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Šteta, a vidim na BattleNet forumu da ni Sezone još nisu podržane nego bi trebale biti u 2017. godini. 

Jedna od boljki PS4 je sto ima lokalni save pa ima varalica s brutalnom opremom i levelima.

Vjerujem da je to jedan od razloga zasto Sezone nisu jos krenule.

Ali je prednost, ako imas disk verziju, mozes igrati bez interneta. Dok na PC-u cim pukne veza, ubrzo ispadas iz igre.

DeniZg kaže...

Diablo je super na PS4. Igranje s kontrolerom je puno bolje nego s mišem (tako kažu svi koji imaju obje verzije). Jedna gljiva je kretanje, a druga je dodge-anje.

Radijalni "menu" u Daiblu je po meni jedan od najbolje izvedenih na konzolaškim igrama, tako da ne bi trebalo biti problema.

Dodge-anje je super. A to tek skuzis kad predes s PS4 na PC, pa "vidis" da ti nesto nedostaje

Dobro je izveden inventorij, ali se ne moze mjeriti s jednostavnoscu PC-a.

Hvala na infu za Pro, nisam to znao.

Kad smo vec na Diablu, dodatni info u vezi 20 godina event.

Dobije se ljubimac (pet) Butcher i krava  Predobar je

Za Butchera treba odraditi event s frisko napravljenim likom. Pripazite da nista ne ubijete prije nego dodete do starog Sancturyja, nego da vam exp tek krene kad ste u tamnici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 10:02 (Chaky).
17 godina
DeniZg kaže...

Jedino što treba paziti je kod random matchmakinga. Navodno još uvijek ima igrača koji te preko starog exploita mogu izlvelirati prebrzo i ubiti doživljaj igre. Nisam igrao dugo, pa ne mogu 100% potvrditi.

EDIT: I da, na PS4 igra ima local co-op za 4 igrača. Sad kad ovo sve pročitam, dođe mi da opet kupim igru na ovom sniženju.... 

Slažem se, igranje je puno prirodnije i ugodnije s kontrolerom, i UI je super prilagođen tome za casual igrača.

Imam obje i na PS4 sam puno više uživao. Jedino je to što kažeš veliki problem što je paragon level na konzoli skroz bezvrijedan jer ga u multiplayeru htio ili ne htio izleveliraš prebrzo (par tisuća levela u par minuta, a ostatak u još par sati) nešto što je na PCu nepojmljivo i netko bi dobio ban odmah. Također glavnog lika sam izlevelirao normalno, a sve altove u jednoj sekundi - čim uđeš u multiplayer match odmah si lvl70. Mislim, nije da sam se bunio, al ono, izgubi igra odmah onaj neki drive koji te vuče da igraš zato da napreduješ.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 9:59 (Bitanga).
12 godina

Horizon Zero Dawn - Story Trailer | PS4

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Prodajem ja diabla ako netko treba

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

gledam malo ovaj for honor.igra ce biti u 10 igara ove godine.najgorih svakako.jos jedan veliki flop

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Klasicni ubisoft :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Znam da kad netko kaže Ubisoft, svi pomisle na bezbrojne iteracije AC-a i Far Cry-a.

Ali ako pogledate njihov portfelj, imaju oni originalnih i zanimljivih igara (Rayman, Child of Light, Valiant Hearts).

Ne možete reći ni za ovaj For Honor da takvih igara ima na bacanje. Steep isto. Kad smo zadnji put imali skijašku igru?

Žao mi je što će ih uskoro kupiti Vivendi i vjerojatno upropastiti.

PSN - DeniZg80
15 godina
NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
17 godina
mac23 kaže...

I nije neka akcija, prije 2 dana si imao za kupiti PS4 SLIM za 2100 na Abrakadabri, to je 1200 kuna manje od ovoga, možeš kupiti i Fifu 17 i još jedan gamepad i opet ti ostane love. Samo se malo strpi i prati akcije i radije kupi SLIM verziju. 

17 godina
DeniZg kaže...

Znam da kad netko kaže Ubisoft, svi pomisle na bezbrojne iteracije AC-a i Far Cry-a.

Ali ako pogledate njihov portfelj, imaju oni originalnih i zanimljivih igara (Rayman, Child of Light, Valiant Hearts).

Ne možete reći ni za ovaj For Honor da takvih igara ima na bacanje. Steep isto. Kad smo zadnji put imali skijašku igru?

Žao mi je što će ih uskoro kupiti Vivendi i vjerojatno upropastiti.

Ma ljudi su općenito ignoranti i tupe ono što pročitaju od raznih oppinion makera na internetu umjesto da objektivno sagledaju činjenice i gaming industriju općenito ;-)

Ubisoft postoji desetljećima dok neki od nas još nisu ni imali računala, a kad bi išli gledati listu svih Ubisoftovih igara začudili bi se što su sve napravili/izdali, a da nismo ni znali da je njihovo.

Ubisoft ima desetke game development studija širom svijeta i što god mislili o njima imaju neke od boljih franšiza i game enginea koje bi uz minimalno efforta moge postati još bolje igre.

Većina igara su im originalne, samo što onda za one najpopularnije izbace nastavak svake godine pa onda naravno da svima dosade. Al tu je kako si rekao riječ samo o AC i FC igrama.

Također, vidio sam hrpe hejta za Uplay i Uplay launcher. Na kompu imam 4 launchera (Steam, Uplay, Origin i Battle.net) i Uplay je iznadprosječno dobar.

Netko kaže da Uplay ne valja, i onda svi ko papagaji ponavljaju da je to smeće. Ustvari je hrpu toga bolje riješeno nego na Steamu, dobivaš pointe za razne achievemente i s njima kupuješ unlockove, popuste i razne in-game i out-game goodies. Odlična stvar.

Na Steamu ili PSNu si sa achievementima možeš dupe obrisati, niti ikoga zanimaju.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 11:13 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

Takoder, od kad je the crew bio besplatan skinuo sam uplay i ostao sokiran koliko je to dobro napravljeno, i dan danas mi nije jasno zasto ga ljudi pljuju.Meni radi odlicno vec mjesecima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kako god meni ubisoft nije izbacio igru da valja od fc3. Sve poslije su tako povrsne, neinteresantne, repetativne, nijedna nije bila da se ne mozes odvojiti od monitora/tv-a, a tako mi djeluje i ovaj for honor, sve nesto na silu spremano.
PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LordSnow kaže...
Kako god meni ubisoft nije izbacio igru da valja od fc3. Sve poslije su tako povrsne, neinteresantne, repetativne, nijedna nije bila da se ne mozes odvojiti od monitora/tv-a, a tako mi djeluje i ovaj for honor, sve nesto na silu spremano.

Možda je problem u tebi, a ne u igrama. I ja sam primjetio da kako starim tako me i igre sve teže zadržavaju ispred monitora, rijetke su takve. Evo zadnje me impresionirala Forza Horizon 3.

A i za nju možeš reći da je beskonačno repetitivna jer se samo utrkuješ nešt :-)

12 godina
LordSnow kaže...

Ne bih rekao da su im igre napravljene na silu, nego je problem što se često puta oslanjaju na fokus grupe i nemaju inovaciju.

To rade kod većih i skupljih naslova jer žele smanjiti rizik. Poklikaš sve kvačice što ljudi vole i napraviš igru.

Ali, nisu oni sami u tome. To je modus operandi svih većih izdavača i zato imamo sve manje novih, originalnih franšiza, a sve više nastavaka (Gears, Forza, Halo, sportske igre itd.)

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 12:14 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Takoder, od kad je the crew bio besplatan skinuo sam uplay i ostao sokiran koliko je to dobro napravljeno, i dan danas mi nije jasno zasto ga ljudi pljuju.Meni radi odlicno vec mjesecima.

Uplay postoji od 2009 ili 2010! Bilo je tu svega.

Stvar je u tome da ljudski mozak bolje pamti ruzne stvari nego dobre.

17 godina
DeniZg kaže...

... a sve više nastavaka (Gears, Forza, Halo, sportske igre itd.)

Hehe zanimljivo kako si slučajno naveo samo Xbox ekskluzive :-P

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

... a sve više nastavaka (Gears, Forza, Halo, sportske igre itd.)

Hehe zanimljivo kako si slučajno naveo samo Xbox ekskluzive :-P

Potaknula me ova kontradiktorna izjava Xbox šefa. 

PSN - DeniZg80
14 godina
Bitanga kaže...
LordSnow kaže...

Možda je problem u tebi, a ne u igrama. I ja sam primjetio da kako starim tako me i igre sve teže zadržavaju ispred monitora, rijetke su takve. Evo zadnje me impresionirala Forza Horizon 3.

A i za nju možeš reći da je beskonačno repetitivna jer se samo utrkuješ nešt :-)

i bf1 mp je repetitivan pa bih ga mogao igrati 5 sati svaki dan :)  

PSN Tokioplastic292
12 godina
PlayStation 4

Al dobro kaze bitanga, kako godine idu tak me sve manje privlaci puno igara osim FPS-a to mogu igrat beskonacno 😊

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Al dobro kaze bitanga, kako godine idu tak me sve manje privlaci puno igara osim FPS-a to mogu igrat beskonacno 😊

Rekao bih da nije stvar u FPS-ima nego općenito o igrama koje imaju puno akcije, barem kod mene.

S obzirom da se igram isključivo navečer, ako je igra malo sporija i ne diže adrenalin, počne mi se spavati. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 13:46 (DeniZg).
17 godina
LordSnow kaže...

Ja u battlefieldu više držim ruku na spaceu za respawn nego što igram :-)

12 godina
Bitanga kaže...
LordSnow kaže...

Vjerojatno se spawnaš na team membere koji su u žaru borbe. To je najbolji način za uživati u Battlefield respawn meniju. 

Možemo to na BF1 temi raspraviti.

PSN - DeniZg80
14 godina
Bitanga kaže...
LordSnow kaže...

koja je to tipka na gamepadu? :P

PSN Tokioplastic292
17 godina
PlayStation 4

bash hahha sad se izdao

frajer cijelo vrijeme hakla na pc-u

bf1:-D

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 14:43 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

bash hahha sad se izdao

frajer cijelo vrijeme hakla na pc-u

bf1:-D

Hehe, ma nisam ga igrao već dugo, a budala sam ga kupio i na PS4 i na PCu, razočarao me. Dat ću mu priliku nakon par mjeseci opet.

Ma joj, tolko igara, a tako malo vremena. #GAMINGTRAGEDIES

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice