PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...
toxic kaže...
4mal kaže...

sve je ok svima je prazan dovoljan ti je samo racun kao gara... javi dojmove i ucinio si 

bdw ekipa !

http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/t2-i-rockstar-games-uz-nove-bozicne-cijene/

Moj buraz je totalni panj...

dakle bolje imat posla s nepoznatom osobom nego s familijom.

Na kraju sam poludio i vratio mu ps4 pro i uzeo slim.

Bar sam stigao vidjeti razliku i fifi 2017 :)

Postoji razlika ali najveca je razlika na pola metra od tv-a tek kada sam se priblizio vidio sam da na pro-u nema nazubljenosti dok na slimu ima. Sve ukupno malo lijepse to izgleda na prou ali cim si dalje od tv-a razlike bas i ne vidis..

U svakom slucaju mislim da je pro bolja konzola, mozda uspijem mijenjat s nekim tko je normalan u buducnosti... samo sam izgubio hrpu vremena bezveze...

zašto si mu vratio?

ajde, barem si malo okusio console master race lajf...

A joj duga prica...

Poceo mi kenjat kako mu nisam rekao da slim nema opticki izlaz a to mu je do iznimne vaznosti, zatim se nije znao prijaviti u psn kao ne valja moj slim na to je ciljao pa sam izgubio 20 minuta da mu objasnim sto i kako (ovo mu je prvi ps)

Izmedu ostalog nezaposlen je i starcima je uvalio sugavu pretplatu pa mu stari htio vratiti t-comu konzolu - naravno nisu uspjeli a ja sam tu uletio ajde dati cu ti svoj slim i nesto love, watch dogs 2 nisam niti htio uzeti reko prodaj ga pa ces imat jos nesto love... i jos mu ja budala mislio dati svoj stari acc na kojem imam last of us, gta 5, ac syndicate, destiny i jos dosta digitalnih igara a on se ponio prema meni ko da sam ga prevario i poludio sam i rekao gle buraz vracam ti sve natrag, pripremi ti lijepo moju konzolu i pare i sve 5 ko da se nista nije desilo..

Od sad pa na dalje ne poslujem s familijom niti u jednom pogledu.. Ovo ti je kratak osvrt. 

17 godina
4mal kaže...

sve je ok svima je prazan dovoljan ti je samo racun kao gara... javi dojmove i ucinio si 

bdw ekipa !

http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/t2-i-rockstar-games-uz-nove-bozicne-cijene/

E ja sam ti jucer poslao mail prema sancta domenici na temu ovog.

Javili mi povratno da je jamstvo potrebno potvrditi u poslovnici u kojoj sam uzeo konzolu wtf?

Imam to na mailu.

17 godina
PlayStation 4

seru kvake jer mi je lik reko da nije bitno od kad imaju deal sa t-comom debili....

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
toxic kaže...
4mal kaže...

bdw ekipa !

E ja sam ti jucer poslao mail prema sancta domenici na temu ovog.

Javili mi povratno da je jamstvo potrebno potvrditi u poslovnici u kojoj sam uzeo konzolu wtf?

Imam to na mailu.

racun je bog i batina, ne treba ti jamstveni list, tako je u svakome servisu za bilo sto u hrvatskoj, ne brini se nista 

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kolega dragi, najgore je poslovat sa svojom obitelji

Da li je razlika na 1080p monitoru/telki osjetna izmedu obicne ps4 konzole i pro? Ili razliku tek vidis kada se dobro zabuljis, uzmes povecalo, pocnes brojat dlake u jajetu itd?

I am over 9000!!!

0 1 hvala 0
16 godina
Shivi kaže...

Da li je razlika na 1080p monitoru/telki osjetna izmedu obicne ps4 konzole i pro? Ili razliku tek vidis kada se dobro zabuljis, uzmes povecalo, pocnes brojat dlake u jajetu itd?

To ovisi o hrpi stvari... dal igra ima support, kako ti je TV konfiguriran, koliko daleko sjediš, kolika je dijagonala TVa...

U teoriji bi trebala biti mrvicu bolja, isto kao i na PCu sa super-samplingom. Mrvicu oštrija zbog downscalea, i s boljim antialiasingom.

U praksi vjerojatno nećeš skužiti osim da gledaš jednu i drugu paralelno, a možda ni onda.

Mene taj supersampling ni najmanje ne zanima na fullHDu, rađe bih da se full snaga Pro-a koristi za nešto pametnije, a ne renderiranje u većoj rezi koja se onda downscalea.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
Shivi kaže...

Ja imam 4k tv. Razlike ima no razlike su vece cim si blize tvu.

Dakle mogu komenitrat ono što sam vidio u 30 minuta ;/

Kada sam se priblizio ono na pola metra od tva kod Slima na 4k tvu vidim nazubljenost igraca, na ps4 pro toga gotovo da nema iako nije to baš pravi 4k jer znam kada spojim komp na telku i roknem 4ktv kako ta slika izgleda iz bliza.

Kao da  su malo bolje boje na ps4 pro, konzola radi nesto brze (mozda je to samo prividno)

To je to sto ti mogu reci.

17 godina
4mal kaže...

seru kvake jer mi je lik reko da nije bitno od kad imaju deal sa t-comom debili....

Evo maila.

14 godina
Hexfire kaže...
hummer0 kaže...

ovako ...

Jel ovo može proć.

Znači zezno sam se i aktivirao 14 besplatno PS+ ,želim napraviti sljedeće napraviti novi id na PS-u na kojem imam 14 dana bespla. kupiti godišnju pretplatu na ovom popustu 20% do 23.12.

E sad pitanje jel prije kupovine moram obrisati ovaj prvi acc. sa 14 dana besplatno ili to nema veze?

BTW, ja sam se zeznuo isto tako pa sam im neki dan poslao mail da vidim mogu li mi deaktivirati ovaj 14-daj trial kako bih mogao kupiti za godinu dana po nižpj cijeni.

Odgovor koji sam dobio je malo zbunjujuć jer je lik naveo da trenutno imam 1 month sub (a 14 day je), ali je spomenuo da kad mi ovo trenutno istekne moći kupiti po nižoj cijeni. Na stranici piše da traje do 23.12., ali možda planiraju produljiti. Ništa nije rekao o tome dal je uopće moguće da mi cancelaju trenutni subscription. Uglavnom, danas sam poslao odgovor da mi potvrdi 100% da ću i nakon 2 tjedna moći uzeti 1 year po toj sniženoj cijeni, u suprotnom neka mi prekine sub ako može, pa ću napisati tu u temu šta su mi odgovorili.

Ma kreirao sam novi acc. jel na ovom starom nisam ništa kupovao i nudi mi 20% popusta uzet ću to, a ovaj prvi acc. ću izbrisati sa konzole.

Valjda neće biti problema.

P.S. jel svi(stara ekipa sa foruma) imate godišnju pretplatu ili produžujete prema potrebi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 10:12 (hummer0).
9 godina
neaktivan
toxic kaže...
4mal kaže...

Evo maila.

jamstveni list je glupost. svaki servis ce te traziti racun i bez racuna ti nece nista servisirati.

tako da samo obrisi taj mail od njih i uzivaj :)

17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Prešao danas Stories The Path of Destinies.

Prva PS+ igra koju sam prešao i druga treća (uz Guacamelee i Spelunky) koju sam igrao više od 3 minute.

Ne bi mi bilo žao ni da sam ju platio po punoj cijeni, što sam prvotno i planirao.

Sad se baci na Volume.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
PlayStation 4

znas kak mi se da to otic naparavit ...sd je glup jer nije reko da t-com prije ovjeri nego poslaje kupcima ...nema sanse imaju kutiju racun serijski broj i basta..eod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...
4mal kaže...

Evo maila.

Prvi put dok sam kupio PS4 sam uzeo i produženu garanciju.

Ovaj puta s PS4 Pro ću preskočiti to isisavanje love. Ako crkne nakon godinu dana nije ni zaslužila da se popravlja :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

ja nisam ni prvi puta a i prodao je vec nakon godinu i par mj. racunajuvi od day one official prodaje u nas.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
hummer0 kaže...

P.S. jel svi(stara ekipa sa foruma) imate godišnju pretplatu ili produžujete prema potrebi.

Da, to je dobro pitanje, ja sam imao godišnju jer je najjeftinija (30kn mjesečno za razliku od tromjesečne koja je 48kn mjesečno). Sad dok sam kupio PS4Pro nedavno sam kupio za 3 mjeseca pa ću uzeti godišnju dok to istekne.

Međutim, ako ne igraš online većinu vremena, možda se isplati i preskočiti koji mjesec. Morao bi preskočiti bar 4-5 mjeseci da bi ti cijena bila ista kao i godišnja pretplata.

E sad, s obzirom kakva je bezvezna ponuda na PS+u većinom, nekad se i isplati preskočiti koji mjesec.

No znaš kako se kaže "tko bira masturbira" ili drugim riječima, tko kalkulira većinom se zezne :-)

Zaključak: ja bih rađe išao s godišnjom pretplatom, ipak za 30kn dobiješ masu igara iako ne igraš multiplayer

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 10:20 (Bitanga).
17 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
Hexfire kaže...
hummer0 kaže...

ovako ...

Jel ovo može proć.

Znači zezno sam se i aktivirao 14 besplatno PS+ ,želim napraviti sljedeće napraviti novi id na PS-u na kojem imam 14 dana bespla. kupiti godišnju pretplatu na ovom popustu 20% do 23.12.

E sad pitanje jel prije kupovine moram obrisati ovaj prvi acc. sa 14 dana besplatno ili to nema veze?

BTW, ja sam se zeznuo isto tako pa sam im neki dan poslao mail da vidim mogu li mi deaktivirati ovaj 14-daj trial kako bih mogao kupiti za godinu dana po nižpj cijeni.

Odgovor koji sam dobio je malo zbunjujuć jer je lik naveo da trenutno imam 1 month sub (a 14 day je), ali je spomenuo da kad mi ovo trenutno istekne moći kupiti po nižoj cijeni. Na stranici piše da traje do 23.12., ali možda planiraju produljiti. Ništa nije rekao o tome dal je uopće moguće da mi cancelaju trenutni subscription. Uglavnom, danas sam poslao odgovor da mi potvrdi 100% da ću i nakon 2 tjedna moći uzeti 1 year po toj sniženoj cijeni, u suprotnom neka mi prekine sub ako može, pa ću napisati tu u temu šta su mi odgovorili.

Ma kreirao sam novi acc. jel na ovom starom nisam ništa kupovao i nudi mi 20% popusta uzet ću to, a ovaj prvi acc. ću izbrisati sa konzole.

Valjda neće biti problema.

@Hexfire

Ovo sto je napravio hummer0 je dobra solucija, ako bas silno zelis taj popust.

Mozes zapustiti Account s trialom, ako ti nije bitan.

Ako je bitan, mozes i dalje igrati s njega sve, a PS+ imati aktivan na drugom Accountu.

Ja ne bih vjerovao liku da ces moci kupiti po nizoj cijeni nakon 14 dana, ako prode akcija.

@hummer0

Produzujem godisnju.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Shivi kaže...

To ovisi o hrpi stvari... dal igra ima support, kako ti je TV konfiguriran, koliko daleko sjediš, kolika je dijagonala TVa...

U teoriji bi trebala biti mrvicu bolja, isto kao i na PCu sa super-samplingom. Mrvicu oštrija zbog downscalea, i s boljim antialiasingom.

U praksi vjerojatno nećeš skužiti osim da gledaš jednu i drugu paralelno, a možda ni onda.

Mene taj supersampling ni najmanje ne zanima na fullHDu, rađe bih da se full snaga Pro-a koristi za nešto pametnije, a ne renderiranje u većoj rezi koja se onda downscalea.

E to me je zanimalo... Vracam se na ps nakon 6-7 godina pa mi je sad sve novo

I am over 9000!!!
12 godina
Bitanga kaže...

Ovaj puta s PS4 Pro ću preskočiti to isisavanje love. Ako crkne nakon godinu dana nije ni zaslužila da se popravlja :-)

Sigurno je lakše kasnije prodati konzolu ako još ima garanciju.

Ali, ja si računam da će PS5 doći taman negdje kad bi mi istekla 3-godišnja garancija, tako da ne znam ima li smisla uzimati.

Jel' netko probao vrijedi li onaj T-com popust u S.Domenici i za garancije? Za 250 kuna bih ju čak i uzeo, ko ga j...

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
4mal kaže...

ja mislim da je do kraja god. probaj ;-)

A koji je kod? 

17 godina
PlayStation 4

T-COM-15 i 20 pise ti na prijasnjim stranicama na sto se odnosi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

jel mi mozete reći kako se pogleda do kad mi traje ps+ pretplata?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Ali, ja si računam da će PS5 doći taman negdje kad bi mi istekla 3-godišnja garancija, tako da ne znam ima li smisla uzimati.

Jel' netko probao vrijedi li onaj T-com popust u S.Domenici i za garancije? Za 250 kuna bih ju čak i uzeo, ko ga j...

Ako crkne neću ju ni morati prodavati. A ako bude radila umanjit ću cijenu za tih 300-400kn :-)

Ma ne znam, ne da mi se kalkulirati više što će biti ako će biti. Do sad su se te produžene garancije pokazale samo kao mužnja love, većini nikad neće trebati, a nekom mooožda hoće.

16 godina
tomislavivic kaže...

Preko weba mislim da jedino možeš ovako (slika). 

Da nađeš igru koji su dobio preko PS+a i vidiš kad expirea.

Inače mislim da jedino možeš vidjeti datum preko konzole negdje u Storeu u sekciji za PS+ i pokušaš produljiti pa će ti pisati datumi.

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Ako crkne neću ju ni morati prodavati. A ako bude radila umanjit ću cijenu za tih 300-400kn :-)

Ma ne znam, ne da mi se kalkulirati više što će biti ako će biti. Do sad su se te produžene garancije pokazale samo kao mužnja love, većini nikad neće trebati, a nekom mooožda hoće.

A znam.

Dobro je što na ovom Prou mogu lako skinut poklopac i očistiti od prašine bez gubitka garancije. Bez toga ne bih ni razmišljkao o produljenoj garanciji.

U 3 godine se može desiti da npr. krepa Hard disk. I eventualno napajanje, ako netko ima česte gubitke struje.

Za ovo ostalo, ne vjerujem.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...

Ja sam probao ukucati kod i radio je. Ali nisam kupio.

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Ja sam probao ukucati kod i radio je. Ali nisam kupio.

Da, to sam i ja napravio.

Ali me onda dalje vodi na opcije za dostavu i plaćanje (čak ima i plaćanje preuzećem), a to mi baš nema smisla.

Obično produljene garancije za uređaj stignu na mail ili se ispišu na ekranu.

Možda bi bilo bolje pitanje, jel netko kupio produljenu garanciju u SD i koja je procedura?

PSN - DeniZg80
15 godina
tomislavivic kaže...

napamet, na konzoli:

settings - account - services...

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 11:19 (Ezio).
14 godina
DeniZg kaže...

Da, to sam i ja napravio.

Ali me onda dalje vodi na opcije za dostavu i plaćanje (čak ima i plaćanje preuzećem), a to mi baš nema smisla.

Obično produljene garancije za uređaj stignu na mail ili se ispišu na ekranu.

Možda bi bilo bolje pitanje, jel netko kupio produljenu garanciju u SD i koja je procedura?

Kupila je meni šogorica. Uzela je sa sobom račun od T-coma i kod za popust. Dobiješ malu kartonsku kao knjižicu na kojoj piše da je to produljenje jamstva i uz to ide račun da si kupio jamstvo. Vjerojatno radi te knjižice ide baš dostava iako mi nije jasno čemu to uopće služi kad na njoj ne piše ništa vezano baš uz tvoju konzolu. Kontaktiraj ih pa vidi dal baš moraju slati to s poštom. Zato sam i ja odustao od kupnje putem web shopa, a nije mi se dalo zvati ih.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
amd freak kaže...

Radi ovih eksluziva, uncharted, drive club, tekken, the last of us, god of war, ratchet and clank, bloodborn etc etc etc

A za pc sve što valja moraš ionako platiti, tipa bf1, overwatch, gta v, forza etc etc xD

KAŽEm ti dao 4 soma za gpu i igrao možda svega par grafički intenzivnih igara, jer sve što valja je na MP bazi i moraš kupiti :(

A odkad se to igre na ps4 ne moraju platiti??? 

PC itekako ima igara i s tom tvojom grafom od 4 iljade kuna rade daleko bolje nego na ps4. E sad to sto ti vjerojatno piratiziras igre je drugi par carapa. 

Mislim kupit takvu grafiku i onda biti cigan za igre je stvarno smijesno pogotovo jer se barem na PC-u uvijek mogu naci odlicne akcije. Eto prije par dana uzeo Mafiu III za 70kn(PC verzija) dok ps4 verzija ne ide ispod 200kn. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 11:38 (kign).
16 godina
kign kaže...

A odkad se to igre na ps4 ne moraju platiti??? 

PC itekako ima igara i s tom tvojom grafom od 4 iljade kuna rade daleko bolje nego na ps4. E sad to sto ti vjerojatno piratiziras igre je drugi par carapa. 

Mislim kupit takvu grafiku i onda biti cigan za igre je stvarno smijesno pogotovo jer se barem na PC-u uvijek mogu naci odlicne akcije. Eto prije par dana uzeo Mafiu III za 70kn(PC verzija) dok ps4 verzija ne ide ispod 200kn. 

Hehehe, da, fino se nalupetao gluposti. Ne znam po kojoj logici misli na PS4 proći jeftinije i igrati Forzu, i ove ostale (BF1, OW, GTAV) igre s kontrolerom pogotovo ako dolazi s PCa.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice