sve je ok svima je prazan dovoljan ti je samo racun kao gara... javi dojmove i ucinio si
bdw ekipa !
http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/t2-i-rockstar-games-uz-nove-bozicne-cijene/
Moj buraz je totalni panj...
dakle bolje imat posla s nepoznatom osobom nego s familijom.
Na kraju sam poludio i vratio mu ps4 pro i uzeo slim.
Bar sam stigao vidjeti razliku i fifi 2017 :)
Postoji razlika ali najveca je razlika na pola metra od tv-a tek kada sam se priblizio vidio sam da na pro-u nema nazubljenosti dok na slimu ima. Sve ukupno malo lijepse to izgleda na prou ali cim si dalje od tv-a razlike bas i ne vidis..
U svakom slucaju mislim da je pro bolja konzola, mozda uspijem mijenjat s nekim tko je normalan u buducnosti... samo sam izgubio hrpu vremena bezveze...
zašto si mu vratio?
ajde, barem si malo okusio console master race lajf...
A joj duga prica...
Poceo mi kenjat kako mu nisam rekao da slim nema opticki izlaz a to mu je do iznimne vaznosti, zatim se nije znao prijaviti u psn kao ne valja moj slim na to je ciljao pa sam izgubio 20 minuta da mu objasnim sto i kako (ovo mu je prvi ps)
Izmedu ostalog nezaposlen je i starcima je uvalio sugavu pretplatu pa mu stari htio vratiti t-comu konzolu - naravno nisu uspjeli a ja sam tu uletio ajde dati cu ti svoj slim i nesto love, watch dogs 2 nisam niti htio uzeti reko prodaj ga pa ces imat jos nesto love... i jos mu ja budala mislio dati svoj stari acc na kojem imam last of us, gta 5, ac syndicate, destiny i jos dosta digitalnih igara a on se ponio prema meni ko da sam ga prevario i poludio sam i rekao gle buraz vracam ti sve natrag, pripremi ti lijepo moju konzolu i pare i sve 5 ko da se nista nije desilo..
Od sad pa na dalje ne poslujem s familijom niti u jednom pogledu.. Ovo ti je kratak osvrt.