Kod postanja da se vidi prethodni postovi

poruka: 9
|
čitano: 1.988
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kod postanja da se vidi prethodni postovi

Bilo bi lijepo da se vide prethodni postovi ispod okvira vlastite tekst poruke. Tako ako slucajno zaboravimo bit posta ili da se mozemo pozvati na citat od prijašnjeg posta.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kod postanja da se vidi prethodni postovi
šta???
kako ti to zamišljaš da se izvede?
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
moderator
Koza43 kaže...

Bilo bi lijepo da se vide prethodni postovi ispod okvira vlastite tekst poruke. Tako ako slucajno zaboravimo bit posta ili da se mozemo pozvati na citat od prijašnjeg posta.

Ako ideš na "odgovori" ili "citiraj", onda vidiš post na koji odgovaraš. Ako ti baš trebaju svi, otvaraj stranicu za pisanje posta u novom tabu.
Domagoj
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
šta???
  onak kak je u SMF-u ili u phpBBu moguće preko modova... ali tu je to dosta komplicirano....
Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
17 godina
ahaaaa
mogao je to odma reći!
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
moderator
M4r10 kaže...
unknown kaže...
šta???
  onak kak je u SMF-u ili u phpBBu moguće preko modova... ali tu je to dosta komplicirano....
Kako je to tamo izvedeno? Može konkretan primjer/opis na što mislite? Baš me zanima...
Domagoj
17 godina

učlani se na bilo koji phpbb3 forum i dolje su svi postovi prije tvog ali u malenom okviru pa skrulaš gore dolje da vidiš, ne da mi se dati ss

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan

Vjerojatno je mislio na ovo: Prva slika je primjer iz SMF-a (ne znam da li je korišten kakav mod), a druga slika je phpbb (forum na kojem sam ja admin). Ta opcija služi i za višestruko citiranje, npr ako ima više autora koje netko želi citirati, da sve to može učiniti u jednom postu, a ne zasebno. To se vidi tamo gdje piše 'Pregled teme'.

EDIT; veća rezolucija slika:

Slika1

slika2 

SMF SMF
PHPBB PHPBB
Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 22:20 (M4r10).
17 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
M4r10 kaže...
unknown kaže...
šta???
Kako je to tamo izvedeno? Može konkretan primjer/opis na što mislite? Baš me zanima...
Najbolja solucija je u skrolajući DIV dodati postove.
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice