Jesi kliknuo na TU/TD ili probao napisati poruku dok je konzola otvorena?
Marko, aj bolan ti ili Jakovp napravite tutać, kako blokirati sve reklame odjedanred i tako to, za nas naprednije korisnike Ublock origin...
btw
inače, meni je isto sve ok, nikakvi bugovi, chrome desktop...
kod "thumb up" izbaci...
ReferenceError: vote is not defined
u biti ponaša se kao da nisam ulogiran + fali kompletan desni stupac sa aktivnim temama i podacima o meni (user info sa slikom) i tražilicom dok sam u temi, kad sam na bug.hr/forum/, znači van teme tad se stupac normalno prikazuje
čini mi se kao da se nešto zasralo sa juzerskom db na njihovom serveru...
ni meni doma s kompa ne radi uopce (ne mogu poslati poruku, ne pokazuje se sidebar...), probao i na chromeu i na firefoxu, sa i bez adova
na poslu na kompu radi normalno (Chrome s hrpom kompanijinih security postavki)
Također, na desktop verziji ne mogu postati, ovo sam morao napisati na mobilnom.
Inače se unaprijed upozori na ovakve probleme ako je riječ o održavanju, a ne da korisnici foruma moraju misliti što se događa.
Do sada je sve radilo kako treba, tako da problem nije do strane korisnika.
I dalje desktop ne radi
Imao sam složenu desktop verziju na mobitelu, i morao sam ići na Google, tražiti mobile BUG forum, otvoriti neki od linkova i onda potražiti ovu temu...
P.S. ni ne vidim na svojem browseru "mobile page" (defaultni MIUI browser)
za zapisnik: desktop, vrijeme posta, chrome version 76.0.3809.87 (Official Build) (64-bit), skoro sve radi. jedino naziv umetnute slike ne smije sadržavati rvacke dijakritike (jer s njima neće učitati sliku). nema "čevapčića" i "džuđečšanjćenja".
Da. Bilo bi lijepo da kazu sto se desava. Mada imam osjecaj da niti sami ne znaju.
Na poslu na chromeu sve radi uredno. Sad dođem doma na komp, isprobam na chromeu i ne radi, ni na firefoxu a niti na operi. Ovo pisem s moba desktop verzije, wtf is going on
Možda je do vašeg interneta; možda vaš ISP ima problema s učitavanjem sadržaja određenog servera. Ja sam na A1 i kod mene radi sve u redu.
Nije, doma mi je optima i sad sam spojen prek moba na wifi. Ovo je zesca misterija
https://streamable.com/st4u6
ne gledati IP adresu ;), primijetite kad uđem u temu ne postoji traka s aktivnim temama, login infom i ostalim...
Prije 10 godina, Domagoj bi odma fino objasnil o/na čemu se radi, a LUXX i naxeem smirili bi strasti kod onih kojima to baš i ne paše...
Stari se.
Kod mene je forum super koji radi na Operi i nemam nikakvih problema što se TU/TD i pisanja poruka.
Jedino, možda, je previše reklama koje nemogu ih se riješiti pomoću Adguard adblockera.
EDIT: Od kad sam koristio CCleaner, da izbrišem povijest pretraživanja na desktopu, meni se pojavio isti problem jučer koji je imao i @Louis Pluto koji je postao video.
Pišem sa desktopa Bugovog foruma, a problem je bio prisutan na Operi, Vivaldiju i Chromeu.
@Anđeo bez falinge mislio sam na desktop verziju Buga.
Proradilo je, sad je sve u redu.
Pretpostavljam dok administraciji ne dosadi naša oligarhija. Što se mene tiče, neka traje zauvijek. Nema u oligarhâ milosti.
Evo proradilo napokon...
Kod mene je forum super koji radi na Operi i nemam nikakvih problema što se TU/TD i pisanja poruka.
Jedino, možda, je previše reklama koje nemogu ih se riješiti pomoću Adguard adblockera.
https://addons.opera.com/en/extensions/details/ublock/
jedino ako misliš na mobilnu verziju ?!
Sada je postalo i službeno, Ajar i ja smo elita ovog foruma. Nama sve funkcije foruma moraju normalno raditi, a vama ostalima više manje.
ma q sam ja od elite. još rano jutros nije niš radilo pa sad prvo podijeliti zahvale, priznanja, udarničke značke, prijelazne zastavice ... ali bar se moglo čitati, ak niš drugo.
Da, sada sve radi kako treba.