Emotikon u PM

poruka: 4
|
čitano: 1.618
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Emotikon u PM

Bilo bi dobro stavit ove animacije sta idu u temu da se stave u Privatne poruke.Kad nekom saljem PM da mu emotikon mogu  stavit Cool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 19:08 (Fake_Alert).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Emotikon u PM

Evo ti emotikona:

:)

;)

:D

:p

:o

(:o)

:/

:(

8(

8)

:I

Everywhere I see the pixel peepers
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 19:10 (Oly_E3).
16 godina
neaktivan
Emotikon u PM

Meni se važnije čini neko osnovno formatiranje (boldanje, italicanje i hiperlinkanje) da bi tekst bio čitljiviji i bolje organiziran.

Emotikoni kao tekst su u PP dovoljni :)

Error 404 - Signature not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 19:12 (andy0101).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Emotikon u PM
Oly_E3 kaže...

Evo ti emotikona:

:)

;)

:D

:p

:o

(:o)

:/

:(

8(

8)

:I

Znam al kada se s nekim dopisujem prek pma il mi treba pomoc i slicno da mogu stavit ovaj u boji emotikon..Eo s tobom se sad prek pma i kad ti ocu stavit onog frajera sa naocalama onda tream stavit ovo ko na msnu (H) i ti ces rec WTF lol jer neces znat sta je to (H) 

a i dobro je vidjet emotikon u boji a ne kose crte i ti svi znakoviCool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 19:13 (Fake_Alert).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice