Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.050.702
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Vaši 3D modeli
mb_fak_team kaže...

pa nema  ti previse savjeta za to, stavi sve postavke za render na high/ ultra high

Ili prijeđi na neki pravi renderer :)

16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Da, uzmis si Mental ray, ja ga stalno rabim jer je integriran u mayu, a i slovi kao jedan od najboljih.

Za naučit nemaš brige, ima dosta tutorijala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo malo sam se igro sa svojom felgom i contesta :)

Pa eto napravio sad neki test rend....

Felga_test Felga_test
www.denis.matemaksan.com
16 godina
neaktivan
Denis Ivankovic kaže...

Koji je to program?

15 godina
neaktivan
rossoneros kaže...
Denis Ivankovic kaže...

Koji je to program?

Cinema 4D vjerujem! ;)
[url=http://www.userbars.com][img]http://i198.photobucket.com/albums/aa97/FEATEHERFOOT007/moddb_userbar_game_programmer.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
rossoneros kaže...
Denis Ivankovic kaže...

Koji je to program?

Je cinema je :) render je intergrirani :)

Advanced render

www.denis.matemaksan.com
17 godina
neaktivan

Eo malo sam motore dodao. Napravio sam ih skroz jednostavne, bez hrpe detalja i udubljena kao sto ima na slikama, a skonto sam da ako bi stavljo teksture da bi umro. Pa cu bojama napravit brod, da izgleda kao nov.

15 godina

Ti to zoveš bez detalja?!?!

WoW..svaka čast..

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Ja neznam kako imas zivaca tako nesto radit... svaka ti dala Cool

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Eo malo sam motore dodao. Napravio sam ih skroz jednostavne, bez hrpe detalja i udubljena kao sto ima na slikama, a skonto sam da ako bi stavljo teksture da bi umro. Pa cu bojama napravit brod, da izgleda kao nov.

Odlično!

Za texture, ha nez volio bih ga vidjeti iztexturirano....Ha sad, da se negombaš previše, grupiraj si objekte, sve što je od istog materijala spoji u jedan objekt i bit će ti puno brže, samo prije tog narpavi UV da ti onda svaki taj komad ima svoj UV tak da će to bit ok :)

Mislim, kad si ga već tako super izmodeliro bilo bi šteta neiztexturirat ga :)

malo ogrebotine lalal, ipak da ono bude, realan

www.denis.matemaksan.com
17 godina
neaktivan

Ogrebotine i takve stvari mogu s bump mapama sredit, da izgleda onak izlizano. Al sam mislio ic na boje, ma neam pojma ni sam.

A sto se tice detalja, ima hrpa manjih izbocena udubljenja i slicno na motorima, imaju i ova trokutasta udubljenja i malo je ovaj "poklopac" drugaciji, al sam samo napravilo motor osnovni i onda extrudao i slicno dodavao / micao otprilike, da ne govorim da ima hrpa zakovica.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 16:00 (mislav_01).
15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ogrebotine i takve stvari mogu s bump mapama sredit, da izgleda onak izlizano. Al sam mislio ic na boje, ma neam pojma ni sam.

A sto se tice detalja, ima hrpa manjih izbocena udubljenja i slicno na motorima, imaju i ova trokutasta udubljenja i malo je ovaj "poklopac" drugaciji, al sam samo napravilo motor osnovni i onda extrudao i slicno dodavao / micao otprilike, da ne govorim da ima hrpa zakovica.

Ha dobro, večinu tog možeš pokrit i texturama :) eto još jedan razlog zašto texture hehehehe

Inače jako dobro, i bez tih detalja izgleda super!

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Mislave ovo je još jedan odličan rad,bez greške,iako bi ipak bilo dobro koju teksturu nabacit,ali u svakom slučaju odlično,i samo nastavi baš me zanima kako će izgledati na kraju :D
Blender
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo da vas pitam koja bi biljka više odgovarala ova liva palma ili desna. Na svakom uglu bi bila po jedna i prostorija bi bila mračnija. I jel mi može netko reči kako da ovu desnu biljku (skinuta sa 3D warehousa) povečat, ali da se cijela povećava, a ne samo dio?

Radim u Sketchup-u

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Evo da vas pitam koja bi biljka više odgovarala ova liva palma ili desna. Na svakom uglu bi bila po jedna i prostorija bi bila mračnija. I jel mi može netko reči kako da ovu desnu biljku (skinuta sa 3D warehousa) povečat, ali da se cijela povećava, a ne samo dio?

Radim u Sketchup-u

Nezz kak to u kečapu ide...vjerovatno možeš grupirat pa onda tu grupu povečat...

desna mi je nekak bolja :)

www.denis.matemaksan.com
17 godina
neaktivan

Odabereš ono što želiš povećat i pomoću scale alata povećaš!

0100001001101111011010100110000101101110
15 godina
neaktivan
Boky kaže...

Odabereš ono što želiš povećat i pomoću scale alata povećaš!

Hvala

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Uz pretpostavku da želiš istaknuti namještaj, a ne biljku, ja bih odabrao desnu biljku. Osmijeh

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 12:18 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Ja bi stavio desnu biljku. Pretpostavljam da želiš istaknuti namještaj, a ne biljku.

Da tija bi istaknut namještaj, ali ne bih volio da mi bude prazno pa sam stavija biljke

15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli
Kako se i gdje je ona koristi opcija smooth u 3Ds Max-u?
[url=http://www.userbars.com][img]http://i198.photobucket.com/albums/aa97/FEATEHERFOOT007/moddb_userbar_game_programmer.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Odabereš objekt, desni klik - convert to editable poly. Zatim u modifier list nađeš smooth modifier i ideš na auto smooth.

Ja radim tek malo u 3ds maxu tako da ovo nije sto posto sigurno najbolji naćin ali to je jedini koji ja znam...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
15 godina
neaktivan
Wedran Dev kaže...
Kako se i gdje je ona koristi opcija smooth u 3Ds Max-u?

Imaš pod modifiers 2 različita smoothing tool-a:

1. Mesh-smooth

2. Turbosmooth

Oba u principu rade isto, ja obično koristim Turbosmooth.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 17:46 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo napreduje malo po malo

10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lijepo ide... (: ...Probat ću i ja Sketchup

15 godina

E ovako, znam da vam je dosadno izmisljat svoje 3D crteze(iako vam to odlicno(Cool) ide), pa bih vas ja zamolio da mi pokusate napraviti "borgovsku kocku", po mogucnosti da bude wallpaper, nesto kao 1280x800 ali ako ne moze onda ce bilo koja velicina odgovarat..

Za vas koji ne gledate star trek, to je spaceship "poput" ovog:

KLIK!

KLIK2

KLIK3

i ovo

Zahvaljujem.

Google is your friend!!!
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Zar si to ne možeš jednostavno skinuti u visokoj rezoluciji i postaviti na desktop?

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meh previše detalja i svijetla i gluposti u toj borg kocki, meni se neda Smijeh

15 godina
odjavljen
mislav_01 kaže...

Veri najs :) Super mi je kad je neko lud na detalje i kad ide radit svaku, pa i najmanju sitnicu ;)

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
15 godina
neaktivan
passat kaže...

E ovako, znam da vam je dosadno izmisljat svoje 3D crteze(iako vam to odlicno(Cool) ide), pa bih vas ja zamolio da mi pokusate napraviti "borgovsku kocku", po mogucnosti da bude wallpaper, nesto kao 1280x800 ali ako ne moze onda ce bilo koja velicina odgovarat..

KLIK!

KLIK2

KLIK3

i ovo

Zahvaljujem.

Imam osjećaj da si ti dobio dojam da je to što mi radimo čas posla...

Za ovakvu kocku sa toliko detalja možeš računati na dobrih 2-3 tjedna rada... (minimalno)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 10:32 (Minoza).
15 godina
neaktivan
passat kaže...

KLIK!

KLIK2

KLIK3

i ovo

Zahvaljujem.

Sumnjam da će ti to netko napravit besplatno :)

Ipak tu ima puno posla i mora se izdvojit jako puno vremena...

www.denis.matemaksan.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice